Eski Rockstar North Başkanı Yeni Oyununu Duyurdu

27.01.2017 02:38 Gazali Çetinkaya

 
   Bu haftanın başında yayınlanan bir haberle birlikte eski Rockstar North Başkanı ve Grand Theft Auto yapımcısı Leslie Benzies'in oyun sektörüne geri döneceğini öğrenmiştik. Şimdi ise Leslie Benzies, Rockstar'dan sonraki ilk oyununu duyurdu. 
 
   Oyunun ismi ise yine geçtiğimiz günlerde isim hakları da alınan “Everywhere” olacak. VentureBeat'in haberine göre de oyun özgürlükçü bir açık dünya yapısına sahip olacak. Oyunun motoru da Amazon'un Lumberyard motoru olacak. 
 
   Leslie Benzies, VentureBeat'e yaptığı açıklamasında şu sözleri söyledi.
 
"Oyuncular git gide daha akıllı hale geliyor ve oyunlardan daha fazlasını istiyorlar. Oyuncuların dünyalarımızda istedikleri şekilde yaşamaları için gerçek özgürlüğe sahip olmalarını istiyoruz. Hikayelerimizi anlatmakla kalmayıp, oyuncuların keşfetmek istedikleri kimlik ve maceralarda yaşamasına olanak tanıyan çok çeşitli oyun modları ve stilleri onlara sunmayı hedefliyoruz." 
 
   Leslie Benzies'in kurduğu beş ofisten hangisinin veya kaçının bu proje üzerinde çalıştığı belirtilmiş değil ancak eski Grand Theft Auto geliştiricileri Colin Entwistle ve Matthew Smith'in ekipte olduğu ve şu anda da 30 civarında çalışanlarının olduğu doğrulandı. Amaçlarının özgürlük ve gerçeklik ile simüle edilmiş dünya arasındaki çizgiyi tutturmak olduklarını belirttiler.
 
   Son olarak Polygon ile yapılan bir röportajda Leslie Benzies "Everywhere Grand Theft Auto'nun bir kopyası olmayacak." dedi.  

İlgili İçerik Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler