Eski S.T.A.L.K.E.R. Geliştiricileri FPS Battle Royale Oyunu Duyurdu

07.02.2018 18:51 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Focus Home Interactive ve S.T.A.L.K.E.R. serisinin geliştiricilerinden oluşan Vostok Games post-apocalyptic first-person shooter battle royale oyunu Fear the Wolves'u duyurdu.

   Fear the Wolves 2018'de Steam'de erken erişime açılacak ve tam sürümü yine bu yıl içinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.
 
   Her battle royale oyununda olduğu gibi oyuncular 100 kişi arasından hayatta kalan son kişi olmaya çalışacak. Oyunun Çernobil'de geçecek olması rakip oyuncular dışında farklı tehditler doğuracak. Örneğin belli başlı bölgelerde zehirli hava seviyesinin yükselmesi ve radyosyon sonucu mutasyona uğraşmış yaratıklar gibi. Ek olarak, gece gündüz döngüsü ve dinamik olarak değişen hava koşulları da oyunun bir parçası olacak.
 
   Fear the Wolves hakkında daha fazla bilgi 7 - 8 Şubat tarihleri arasında Paris'te gerçekleşecek olan “What’s Next for Focus” basın etkinliği esnasında paylaşılacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fear the Wolves Platformlar: PC Geliştirici: Vostok Games Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 47 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler