Eski Starbreeze CEO'su Mikael Nermark Hayatını Kaybetti

04.10.2021 23:09 Umut Tandoğan

 
 
Starbreeze Studios'un eski CEO'su Mikael Nermark hayatını kaybetti.
 
Liquid Swords'un kurucusu Christofer Sundberg, ölüm haberini duyurduğu Linkedin yazısında 50 yaşındaki Nermark'a geçen yıl kanser teşhisi konduğunu söyledi.
 
Sundberg, "Mikael'in ailesi adına, Mikael'in kanser nedeniyle vefat ettiğini size üzülerek bildiriyoruz" dedi. "Harika bir koca, harika bir baba, harika bir arkadaştı ve her zaman kalbimizde yaşayacak.
 
"Mikael bir yıl boyunca kansere karşı çok mücadele etti. Bu koşullar altındaki gücü gerçekten ilham vericiydi ve hepimize hayata dair bir bakış açısı kazandırdı."
 
Mikael Nermark , Ekim 2020'de CEO olarak görevinden ayrılana kadar Starbreeze'de 11 yıl çalıştı.
 
2009'da Starbreeze'e başkan yardımcısı olarak katılmadan önce, stüdyonun ABD'deki yan kuruluşunda altı yıl yönetim kurulu üyesiydi ve dokuz ay boyunca Overkill Software'in CEO'suydu. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Avatar: Frontiers of Pandora İçin İlk Hikaye Genişlemesi Geliyor 11 Haziran Anno 117: Pax Romana Duyuruldu: İşte Fragman 11 Haziran Assassin’s Creed Shadows'tan 13 Dakikalık Oynanış Videosu 11 Haziran ‘Dark and Darker Mobile’ın Ağustos’ta Gerçekleşecek Betası'nda Türkiye de Var! 11 Haziran Prince of Persia: The Sands of Time Remake 2026 Yılında Çıkacak 11 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler