Eski Tarz FPS Oyunu Strafe İçin Gerekli Bağış Toplandı

19.02.2015 01:25 Samet Konuksal


    Doom, Quake ve Wolfenstein 3D gibi eski tarz FPS oyunlarından esinlenen Strafe, ilk videosuyla beraber oldukça ilgi çekmişti. Pixel Titans'ın Kickstarter'da sunduğu Strafe için gerekli bağış miktarı toplandı.
 
    Yapımcı ekip geride bıraktığımız gün itibariyle Strafe için 185 bin dolarlık bağışı topladı ve şu an için 200 bin dolara yaklaşmış durumda. Bunu kutlamak için ekip, MLG parodileri tarzında çılgınca bir video daha yayınladı.
 
    Eh, Kickstarter'daki birçok oyun projesinde olduğu gibi Pixel Titans bağış toplamaya yeni hedeflerle beraber devam ediyor. Belirtilenlere göre eğer bağış miktarı 250 bin doları geçerse Strafe'e co-op desteği gelecek. Seviye 325 bin dolara çıkarsa da oyun için mod araçları yayınlanacak.
 
    Oyunun Kickstarter'daki bağış toplama sürecinin bitmesine sadece 14 saat kaldı. Ancak 14 saatin sonrasında ekip PayPal üzerinden bağış toplamaya devam edecek. Strafe'in Kickstarter sayfasına buradan, yeni videosuna da aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Strafe Platformlar: PC Geliştirici: Pixel Titans Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler