Eski Telefonların Vazgeçilmez Oyunu Snake'in Devam Oyunu Duyuruldu

06.05.2015 19:53 Ömür Gencer


     1997'de Nokia telefonlarda boy gösteren Snake oyununu bilmeyen yoktur. Bu oyunun yapımcısı Taneli Armanto, ilk Snake'e bir devam oyunu geliştirdiğini duyurdu.
 
       Snake Rewind adını alacak bu yeni yılan oyunu pek çok yeni özelliği bulunduracak. Snake Rewind'da yılanımız kuyruğuna veya duvara çarptıktan sonra da devam edecek. Bunun yanında oyunda pek çok farklı meyve ve power-up bizleri bekleyecek. Oyundaki amacımız ise ekranın tamamını yılanla doldurmak olacak.

       Snake Rewind'da üstelik bir de yeni eşyalar ve power-uplar satın alabileceğimiz Fruit Store yer alacak. Yani zamanın eskitemediği bu yapım günümüz oyunlarına ayak uyduracak. Snake Rewind, 14 Mayıs'ta Android, iOS ve Windows Mobile için yayınlanacak. Oyunun ilk oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Snake: Rewind Platformlar: Mobil Geliştirici: Rumilus Desing Dağıtıcısı: Rumilus Desing Tür: Platform Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler