Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu!

07.05.2024 13:56 Hamit Can Sayılgan

 
     Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenecek 1 milyon dolar ödül havuzlu Esports World Cup 2024, Counter-Strike 2 turnuvasında mücadele edecek takımlar belli oldu.
 
     Turnuvada Team Spirit, Natus Vincere, FaZe Clan, Complexity Gaming, FURIA Esports, G2 Esports, Team Vitality, MOUZ, Virtus.pro, Sashi Esports, M80, MIBR, FlyQuest, The MongolZ ve JiJieHao mücadele edecek.  
 
     Turnuva açılış, Play-In ve Playoff olmak üzere 3 aşamada gerçekleşecek. Açılış aşamasında tüm karşılaşmalar 3 maçlık seri formatında gerçekleşecek ve galibiyet elde edenler doğrudan adını Playoff etabına yazdırırken mağlup olan takımlar Play-In etabında mücadele edecek. Play-In etabında ise karşılaşmalar tek maçta oynanacak ve bu etapta yalnızca 1 takım Playoff etabına yükselecek. Playoff etabı tekli eleme sisteminde 3 maçlık seri formatında oynanacak. Bu etapta galibiyet elde eden takım turnuvanın şampiyonu olacak. 
 
     Esports World Cup 2024 CS2 turnuvası 17 Temmuz Çarşamba günü başlayacak. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 1 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 2 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler