Eternal Hope PC için 6 Ağustos'ta, Xbox One için Bu Yıl Daha Sonraki Bir Tarihte Çıkacak

27.05.2020 20:19 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Doublehit Games, macera oyunu Eternal Hope'un 6 Ağustos'ta PC için ve bu yıl daha sonraki bir tarihte Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun ilk bölümünü içerecek demo sürüm çok yakında yayınlanacak.
 
Eternal Hope; Ruhların Kaçışı ve daha birçok başarılı animasyon filmine sahip Studio Ghibli'nin sanat tarzından esinlenen bir macera bulmaca platform oyunu.
 
İki dünya arasında yolculuk yaparak sevgilisinin ruhunu bulup onu hayata geri döndürmeye çalışan bir çocuğun rolünü üstleneceğiniz oyunda boyut değiştirme yeteneğinizle çeşitli bulmacaları çözecek, düşmanlar ve dost yaratıklarla karşılaşacak ve sevgi, umut hakkında bir hikayeye tanıklık edeceksiniz.
 
Oyunun yönetmeni ve ses tasarımcısı Gabriel Oliveira tarafından belirtilene göre "Bu sadece bir video oyunu değil aynı zamanda büyüleyici sanatsallık ve gizemli karakterler ile hayata geçirilen duygusal ve merak uyandırıcı bir hikaye. Eternal Hope bizim şimdiye kadarki en iddialı ve tutkulu projemiz ve tüm oyuncuların kalbini çalacağımızdan eminiz."
 
Eternal Hope Steam
Eternal Hope: Prologue Steam

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Eternal Hope Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Doublehit Games Dağıtıcısı: Doublehit Games Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: 6 Ağustos 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler