Euro 2012'den Çıkış Videosu Yayınlandı

24.04.2012 21:04 Samet Konuksal


     Bu sene değişikliğe gidilerek mevcut FIFA oyununa ek paket olarak sunulan UEFA Euro 2012, bugün itibariyle FIFA 12 adına çıkışını yaptı. FIFA 12'nin yeni DLC'sine bir de çıkış videosu yayınlandı.
 
     Yayınlanan videoda oyun içi görüntüler karşımıza çıkarken, maçlardan alınan pozisyonlar gösteriliyor. Farklı dillerdeki spikerlerin eşlik ettiği videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
     Bugün çıkışını yapan DLC için olumlu şeyler yaşanırken, gelen ilk inceleme puanları biraz hayal kırıklığı yaşatıyor. FIFA 12 ile birlikte otoritelerden oldukça iyi puan toplayan EA Sports'un yeni DLC'si, IGN'den 6.5 puan alabilmiş. FIFA 12'ye 9.5 puan veren site Euro 2012 için, FIFA 12'nin üstüne pek şey ekleyemediğini belirtmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler