Euro 2012'nin İlk Videosu Yayınlandı!

Takımlar sahadaki yerini aldı.
03.04.2012 11:59 Ersin Kılıç


     Bu dönemi FIFA Street ile geçiren EA Sports, birçok oyun severin tahmin ettiği gibi Euro 2012'yi FIFA 12 içeriği olarak duyurmuştu. Yazın Polonya ve Ukrayna'da gerçekleşecek olan Euro 2012'nin içeriği için ilk tanıtım videosu ise geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.
 
     Tanıtım videosuna baktığımızda genel olarak turnuvanın atmosferi üzerinde durulduğunu görüyoruz. Videoda bir şampiyon, umut, hayal kırıklığı gibi turnuvada futbol severlerin yaşayacağı birçok farklı duygu üzerinde durulmuş.
 
     Video açılışını takımların sahaya dizilişi ile yapıyor. Genel atmosferin ve bu giriş seremonilerinin FIFA 12'ye göre biraz daha farklı olduklarını görüyoruz. Daha sonra ise oyun içeriğinden farklı anlara yer verilmiş. Bu farklı pozisyonlardan sonra ülke bayrakları ile paketin daha önce de açıklanan çıkış tarihi gözüküyor. Euro 2012 içeriği 24 Nisan itibari ile PC, PS3 ve Xbox 360 için indirilebilir olacak. Bu tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 1 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 3 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler