Euro Gamer Expo Detayları

Bir çok ünlü firma Ekim ayında gerçekleşecek olan fuar için yerlerini ayırmış durumda.
12.08.2009 15:08 Ersin Kılıç

Gelişen ve büyümeye devam eden oyun sektörü ile birlikte yeni yeni fuar duyuruları da gelmeye başlıyor. İşte o fuarlara yeni eklenen EuroGamer Fuarı detayları.
 
Euro Gamer Expo adı ile açılış yapacak olan fuar Avrupa'nın daha doğrusu İngiltere'nin iki önemli noktasında ard arda gerçekleşecek. İlk önce 27-28 Ekim'de Leeds şehrindeki The Royal Armouries alanında yapılacak olan fuarın ikinci ayağı ise Londra'da 30-31 Ekim tarihlerinde kapılarını oyunseverlere açacak.
 
Sony, Microsoft, EA, Ubisoft, Eidos, Sega, Capcom, Konami, 2K, Bethesda, Namco ve Deep Silver fuarda yer alacağını açıklayan ilk firmaların başında geliyorlar.
 
Assassin’s Creed II, Halo 3: ODST, Borderlands, Tekken 6, Left 4 Dead 2, Dante’s Inferno ve Aliens vs. Predator ise fuarda gösterilecek oyunlardan bazıları olarak duyuruldu.
 
Fuarın tarihi yaklaştıkça diğer oyun listeleri de gelmeye başlayacaktır.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler