Eurogamer: Elder Scrolls V Geliştiriliyor

23.11.2010 11:53 Alkan Adakaner


 
     Oyun dünyasının güvenilir kaynaklarından Eurogamer'ın Danimarka sitesine göre Elder Scrolls serisinin yeni oyunu geliştiriliyor. Bildiğiniz gibi son olarak Elder Scrolls IV: Oblivion ile karşılaşmıştık.
 
     Elder Scrolls V'i geliştiren ekipten bir kişi ile konuşan Eurogamer editörleri, sadece oyunun geliştirildiğini değil, aynı zamanda Dragon Lord gibi sözcükleri de duymuşlar. Dragon Lord oyunun adıyla bağlantılı olabilir.
 
     Bu haftalarda oyunun seslendirmelerinin yapıldığı söyleyen yetkili, elindeki dökümanlarla bu oyunun Elder Scrolls: Oblivion'ın doğrudan devam oyunu olduğunu göstermiş.
 
    Eurogamer hiç tereddüt etmeden bu haberin doğru olduğunu söylüyor. Yoksa VGA törenlerinde göreceğimiz oyunlardan biri de Elder Scrolls V mi?
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler