Evan Peters, WandaVision Dizisinin Kadrosuna Katılabilir

02.06.2020 12:33 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi Disney+'ın hizmete açılması ile birlikte birçok Marvel evrenine ait diziyi serviste göreceğiz. Bu dizilerden en çok beklenenlerden biri de WandaVision dizisi. 
 
Yayınlanan son rapora göre dizini oyuncu kadrosuna önemli bir karakter eklenmiş olabilir. Fox'un sahibi olduğu X-Men filmlerinde Quicksilver rolü ile karşımıza çıkan Evan Peters'ın WandaVision dizisinin kadrosuna eklendiği söyleniyor.
 
Quicksilver, çizgi romanlarda Scarlet Witch'in yani Wanda Maximoff'un kardeşi. Daha önce Disney'in sinematik evreninde Aaron Johnson'ın canlandırdığı Quicksilver karakterini görmüştük.
 
Eğer haber doğru ise, Evan Peters'ın oyuncu olarak seçilmiş olması, X-Men filmlerindeki başarılı aktörlerin Disney tarafından kullanılabileceğini göstermiş olur. Aynı zamanda bu haber X-Men karakterlerinin de diziye eklenmesi için bir adım olabilir.
 
WandaVision dizisi Aralık 2020 tarihinde Disney+ üzerinden yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler