EverQuest Next - Landmark İçin Yeni Güncelleme Geldi

21.03.2014 00:41 Samet Basri Taşlı


     Sony Online Entertainment tarafından yayınlanan sandbox türündeki F2P oyun EverQuest Next - Landmark için yeni bir güncelleme geldi.
 
     Oyuncuların isteklerini dinleyen yapımcılar, hızlı seyahat etme imkanı sağlayan özellikler eklediler. Ayrıca oyun içinde grup kurma, oyun içi posta kutusu, Facebook ve Twitter entegrasyonu gibi özellikler eklediler. 
 
     Yeni eklenen özelliklerin yanında, oyunda karşılaştığınız bir çok hata için düzenlemeler içeren bu güncelleme hakkında ayrıntılı bir listeyi oyunun resmi forum sayfasında bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EverQuest Next Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 5 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 6 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 7 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler