Everspace 2 için Erken Erişim Son Güncellemesi Yayınlandı

24.11.2022 11:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici ve yayıncı ROCKFISH Games tarafından 2021 yılında erken erişim olarak sunulan uzay temalı yağma simülasyon oyunu EVERSPACE 2'nin son güncellemesi yayınlandı. Ancient Rifts adlı Erken Erişim sürümünün son güncellemesi artık oyuncular için mevcut.
 
Ancient Rifts güncellemesi Kickstarter kampanyasının bir yansıması 
 
 
 
Oyun için yayınlanan son erken erişim güncellemesi Ancient Rifts, yaklaşık 8.000 kişinin desteğiyle hayata geçirildi. EVERSPACE 2 için oyun sonu yaması olan bu içerik, 2019 yılında başlatılan Kickstarter yardım kampanyasının bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Everspace 2 ilk olarak 19 Ocak 2021'de Steam, GOG ve Microsoft Store üzerinden PC için Erken Erişim'de piyasaya sürüldü. 2023'ün başlarında ise PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için tam sürüm olarak çıkacak. Oyun ayrıca Steam Deck konsoluna tamamen uyumlu hale getirilecek. 
 
Oyun şu anda Steam üzerinde yüzde 25'lik bir indirim kapsamında 50,25 TL'ye satışta. 29 Kasım'a kadar indirimde kalacak ardından fiyatı 67,00 TL'ye yükselecek. 
 
- Steam sayfası 
 
Ancient Rifts güncelleme fragmanı
 
Ancient Rifts için yayınlanan fragmanda oyuna eklenen içerikler, oyunun atmosferi, çeşitli mekanikler ve daha fazlası gösteriliyor ve detaylandırılıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Everspace 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rockfish Games Dağıtıcısı: Rockfish Games Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 2 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler