Everybody's Gone to the Rapture 2015'te mi Geliyor

21.01.2014 21:31 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi Sony, PlayStation 4'le birlikte bazı bağımsız yapımcılarla da anlaşma sağlamıştı. Bu anlaşmaların bazılarında oyun tamamen PS4'te özel, bazılarında sadece konsol tarafında PS4'e özel, bazılarında da süreli olarak PS4'e özel kalıyordu. Bu oyunlardan Everybody's Gone to the Rapture, en dikkat çekicilerinden birisiydi. Bu oyunla ilgili yeni bir haber ortaya çıktı.
 
    Gelen haberlere göre Sony İngiltere, resmi internet sitesi üzerinden bir yazı yayınladı ve bu yazıda 2014'te PS4'e gelecek bağımsız yapımları listeledi. Bu oyunların arasında Hotline Miami 2, The Witness ve Transistor gibi yapımlar yerini alsa da, Everybody's Gone to the Rapture gibi ön planda olan bir yapım bulunmadı. Ayrıca Rime da listede yer almayan bir diğer bağımsız yapım oldu. Bu yaşananlar da, kafalara oyunların 2015'e gecikeceğiyle ilgili soru işaretlerini getirdi.
 
    Everybody's Gone to the Rapture, Dear Esther ve Amnesia: A Machine for Pigs'in geliştiricisi The Chinese Room tarafından yapılıyor. Rime ise ICO'ya benzer yapısıyla dikkatleri çekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Everybody's Gone to the Rapture Platformlar: PS4 PC Geliştirici: thechineseroom Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ağustos 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler