Evolve ve Left 4 Dead Oyunlarını Geliştiren Turtle Rock Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

13.12.2016 17:46 Gazali Çetinkaya

 
   Evolve ve Left 4 Dead ile tanıdığımız Turtle Rock Studios, GamesIndustry aracılığıyla yaptığı duyurusunda Perfect World Entertainment ile anlaşma yaptıklarını ve bunun üzerine yeni bir oyun çıkaracaklarını duyurdu. Free to Play yani oynaması ücretsiz olarak sunulacak yapımın türü ise co-op, FPS ve karanlık fantezi unsurlarının birleşiminden oluşacak.
 
   Turtle Rock Studios kurucularından Phil Robb açıklamasında, topluluğumuzun bizden beklediği oynanış tarzı olan yeni bir evrende geçecek yeni bir marka yaratıyoruz, dedi ve bunun da kendilerinin en iyi olduğu online aksiyon FPS türünde bir yapım olacağını belirtti.
 
   Unreal Engine 4 ile geliştirilen yapımın henüz bir ismi yok ancak 2018 yılında gelmesi bekleniyor. Platformlara gelince oyunun PC'ye geleceği doğrulandı, konsollar için net bir açıklama yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Evolve Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Turtle Rock Studios Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler