Ewan McGregor, Obi-Wan Dizisine Diğer Star Wars Yapımlarından Daha Çok Heyecanlı

14.09.2020 10:20 Özgür Eroğlu

 
Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisinden sonra hayranları tekrar heyecanlandıran Disney, Obi-Wan dizisinin müjdesini de vererek bizleri yine heyecanlandırmıştı. Belli ki Ewan McGregor'ı da heyecanlandırmış.
 
Geçtiğimiz günlerde dizinin çekimlerinin başlangıç tarihini açıklayan Ewan McGregor, dizi hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Ewan McGregor, daha önce Star Wars: The Phantom Menace'ta Obi-Wan karakterini canlandırarak evrene dahil olmuştu. Söylediğine göre Ewan McGregor, Obi-Wan dizisi için diğer Star Wars projelerine oranla daha fazla heyecan duyuyor. Ek olarak da dizinin yönetmeni Deborah Chow ile çalışacağı için daha fazla heyecanlandığını söyledi.
 
Obi-Wan dizisinin 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. Dizinin çekimlerine ilkbahar aylarında başlanacak. Dizi 4 bölümlük tek sezondan oluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler