Expeditions: A MudRunner Game Çıkış Tarihi Açıklandı

16.12.2023 20:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici Saber Interactive, Expeditions A MudRunner Game'in 5 Mart 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
Gerçekçi araç sürme ve simülasyon unsurları bulunuyor 
 
 
 
İlgi çekici arazilerde aracımızı sürebileceğimiz ve ilerleyebileceğimiz yapım içerisinde vahşi doğada gizli hazineleri ve unutulmuş kalıntıları keşfedebiliyoruz. Oyunda en dik dağlara doğru tırmanmaya çalışıyoruz ve büyük bir maceraya atılabiliriz. Engelleri aşmak için elbette ileri teknolojili araçları kullanarak zorlu yollarda elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.

Oyunda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, sürerken araştırma görevlilerine liderlik edebiliyor, aynı zamanda kendi üssümüzü inşa edip yönetebiliyor ve vahşi doğada başarımızı garanti altına almak durumunda kalıyoruz. Yeni keşif unsurlarının yer aldığı yapım, oyunculara eğlenceli bir deneyim sunmayı istiyor.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler