Eylül 2022'de Çıkış Yapacak PS5 Oyunları

30.08.2022 15:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Her ay olduğu birçok yapım hem konsollara hem de diğer platformlara çıkışını yapıyor. Eylül ayı da oyuncular için birçok yapımı içerisinde barındırıyor. Bu ay çıkış yapacak PS5 oyunları arasında JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R, LEGO Brawls, Biomutant, The Last of Us: Part I ve daha fazlası yer alıyor.
 
İşte Eylül 2022'de çıkış yapacak PS5 oyunları:
 
- JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R (2 Eylül)
 
 
 
CyberConnect2 tarafından geliştirilen ve Bandai Namco Entertainment tarafından yayınlanacak olan anime temalı dövüş aksiyon oyunu JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R, 2 Eylül'de oyuncularla buluşuyor. Hirohiko Araki'nin baş yapıtı, bir dövüş oyunu olarak hayata geçiriliyor. Standlar, Hamon ve 50 renkli karakterle savaş. Hikayede asla bir araya gelemeyen karakterlerin yüz yüze geldiğiniz ve nasıl etkileşime girdiğini bu oyunda göreceksiniz.
 
Karizmatik ve havalı kahramanları ile ön plana çıkan JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R, çarpıcı sanat tarzı ve unutulmaz replikleri (“Yare yare daze…”) ile tanınan JoJo's Bizarre Adventure'ın başka bir bölümünü oyunculara sunacak.
 
JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R'ye özgü çarpıcı görseller, eski yapımların en üst düzey sanat stilini yakalıyor. Hirohiko Araki'nin mangası tarzında güçlü görsellerle bezeli bu yapımda üst düzey deneyim yaşamanız hedefleniyor. Artık siz de Hirohiko Araki'nin yarattığı karakterleri kendi ellerinizle özgürce hareket ettirebilir, sanat tarzıyla beraber manganın içindeymiş gibi hissedebilirsiniz.
 
Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh ve JoJo's Bizarre Adventure'daki diğer karakterler birden fazla nesilde bir araya geliyor. 50 oynanabilir karakterle, her hikayeden popüler savaşları deneyimleyebilir ve farklı evrenlerden karakterlerin ilk kez etkileşime girdiğini görebilirsiniz.
 
JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R, All Star Battle Mode, Arcade Mode, Online Mode, Versus Mode, Practice Mode ve Gallery Mod'larını bünyesinde barındırıyor. Ana mod olan All Star Battle Mode, yalnızca orijinal oyundaki karakterler arasındaki çarpışmaları değil aynı zamanda All-Star Battle R'a özgü yepyeni savaşları içeriyor. Çeşitli ayarlar ve özelliklerle 100'den fazla savaşta yer alabilirsiniz. All Star Battle Mode ayrıca, galeri modunda keyfini çıkarabileceğiniz karakterler ve benzersiz çizimler için özel kozmetik görünümleri sunuyor.
 
JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R, 2014'te piyasaya sürülen All Star Battle sistemini temel alan oyun tasarımı, dövüş temposunda yapılan ayarlamalar, vuruş ve atlama yenilikleri ile beraber deneyimi yeniden canlandırıyor. Seslendirme sanatçılarının yeni ses kayıtları ile animasyon serisinin tam atmosferi oyunculara sunuluyor. Orijinal All Star Battle'ı oynamış olan hayranlar ve yeni gelenler bu deneyimin tadını fazlasıyla çıkarabilecek.
 
Deluxe Edition içeriği:
 
- JoJo's Bizarre Adventure: ASBR PS4 ve PS5
- Season Pass
- Season Pass Bonus Kıyafetler
- 5 Özel Etkinlik Kıyafeti
 
Ek not
 
Bu oyunun PS4 versiyonuna zaten sahipseniz, PS5 dijital versiyonunu ekstra ücret ödemeden edinebilirsiniz ve bu ürünü satın almanıza gerek yoktur. PS4 disk kopyasının sahipleri, PS5 dijital versiyonunu her indirmek veya oynamak istediklerinde PS5'e yerleştirmelidir. PS5 Dijital Sürüm disksiz konsolunu satın alan PS4 oyun diski sahipleri, ekstra ücret ödemeden PS5 versiyonuna sahip olamayacak.
 
- LEGO Brawls (2 Eylül)
 
 
 
Red Games tarafından geliştirilen ve LEGO Games tarafından yayınlanacak olan 2D aksiyon platform macera oyunu LEGO Brawls, 2 Eylül'de Lego severler ile buluşuyor. Mini figür dövüşçülerini hayal edin ve LEGO evreninde geçen ilk takım tabanlı dövüş oyununda en sevdiğiniz LEGO temalarının tümüne göz atın. Evde veya dünyanın dört bir yanından arkadaşlarınızla oynayın bunun yanı sıra rekabete karşı nasıl durmanız gerektiğini öğrenin.
 
Benzersiz stil, strateji ve kişiliğe sahip LEGO kahramanınızı tasarlayın. Karakteri olan bir kaktüs mü? Dövüşen tavukları olan huysuz bir ninja mı? Yoksa balyoz sallayan bir palyaço mu? Bu oyunda kendi karakterinizi tasarlayabilir ve kilidi açılabilir içerikle beraber seviyenizi yükseltebilirsiniz.
 
Barracuda Körfezi'nin dalgalı kıyılarından Ninjago Seabound'un su dolu mağaralarına, tozlu bir vahşi batı bölgesinden efsanevi Monkie Kid ormanına kadar, en sevdiğiniz LEGO temalarının tümü sizlere sunulacak. Yol boyunca kilidi açılabilir mini figürler, güçlendirmeler ve ifadeler de yer alacak.
 
LEGO Brawls ile takım kurun ve 4'e4 bir şekilde mücadeleye girişin. Arkadaşlarınızla parti kurun veya her oyuncunun kendi başına olduğu bir battle royale tarzı oyun modunu deneyin. Çoklu oyun modları içerisinde seviyelerin benzersiz zorlukları ve kazanma koşulları yer alıyor.
Ne kadar güçlüsün? Zirveye çık ve dünyadaki diğer herkese karşı sıralamanı yükselt. En iyisi olmak için gerekenlere sahip misin? Bunu test etmek sana kalmış...
 
- The Last of Us Part I (2 Eylül)
 
 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Naughty Dog, The Last of Us Part I'in yeni nesil sürümünü 2 Eylül'de 699 TL karşılığında PlayStation 5 konsolları için yayınlayacak. 200'den fazla Yılın Oyunu ödülünü kazanan ve şimdi PlayStation 5 için yeniden tasarlanan The Last of Us'ta Joel ve Ellie'nin duygusal hikaye anlatımını ve unutulmaz karakterlerini deneyimleyin.
 
Aslına sadık kalınarak hazırlanan bu yeniden düzenlenmiş sürümde, iyileştirilmiş kontroller ve genişletilmiş erişilebilirlik seçenekleri yer alacak. Orijinal deneyimin tamamen elden geçirilmesinin keyfini çıkarın. Bunun yanı sıra, geliştirilmiş efektler ve geliştirilmiş keşif ve dövüş sistemi ile kendinizi oyuna kaptırın.
 
Bu sürümde Naughty Dog'un en yeni PS5 oyun motoru teknolojisi kullanıldı. Böylece oyun gelişmiş görseller, tamamen uyarlanmış DualSense kablosuz kontrol cihazı özellikleri ve daha fazlasıyla sıfırdan geliştirildi.
 
- Modern oynanış mekanikleri, geliştirilmiş kontroller ve geniş erişilebilirlik seçenekleri eklenerek sıfırdan geliştirilen ama aslına sadık kalınmış bir orijinal oyun tecrübesi sunacak.
The Last of Us Part I, tek oyunculu hikayenin tamamını ve Left Behind adlı ön bölümü içerir.
 
Standart Sürüm içeriği
 
- The Last of Us tam hikâye
- Left Behind ana oyun öncesi bölümü
 
Dijital Deluxe Sürüm içeriği
 
- The Last of Us tam hikâye (PS5)
- Left Behind ana oyun öncesi bölümü
- 2 yetenek geliştirmesi (erken açılır)
- Tabanca/tüfek geliş. (erken açılır)
- Patlayıcı oklar (erken açılır)
- Koyu Mavi Filtresi (erken açılır)
- Speedrun Modu (erken açılır)
- Altı silah kaplaması (erken açılır)
 
- Biomutant (6 Eylül)
 
 
 
Experiment 101 tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanan tek oyunculu açık dünya aksiyon macera oyunu Biomutant, 6 Eylül'de PS5 konsollarına geliyor. PS5 konsollarına gelişiyle beraber yeni nesil özellikleri de destekliyor olacak. Yerel 4K çözünürlüğü ve sabit 60 FPS gibi seçeneklerin yer alacağı bu sürümde ekstra hızlı yükleme süreleri ve HDR desteği de bulunacak. Bu rol yapma oyununa PS4 veya Xbox One konsollarında sahip olan kullanıcılar, ücretsiz olarak PS5 veya Xbox Series yükseltmesi alacak.
 
Oyunun PS5 sürümü üç yeni grafik modunu içerecek.
 
Kalite modu: 4K çözünürlük 30 FPS
Performans modu: 1440p çözünürlük 60 FPS
Orta ayarlar (Quality Unleashed): 4K'ya kadar çözünürlük sunuyor. Ortalama 50 ila 60 FPS'lik bir deneyimi yansıtıyor.
 
Biomutant'ın PS5 sürümü, uyarlanabilir tetikleyicileri, hareket kontrolünü, dokunsal geri bildirimi ve daha fazlasını kullanarak DualSense denetleyicisinden tam olarak yararlanacak. PlayStation'a özel Aktivite Kartları (Activity Cards) oyuncuların oyuna yeni yollarla geri dönmesini de sağlayacak. PS4 veya Xbox One sürümünden kaydettiğiniz dosyalar varsa bunları yeni sürüme aktarabilirsiniz.
 
Biomutant, yakın dövüş, uzaktan ateş etme, mutant yetenekleri ve daha fazlası gibi dövüş sistemlerini bünyesinde barındırıyor. Böylece benzersiz bir dövüş sanatlarını oyunculara sunuyor. Kıyamet sonrası bir dünyayı konu alan Biomutant'ta çözülecek çok olay var.
Bir veba ülkeyi mahvediyor ve Hayat Ağacı köklerinden ölüm akıtıyor. Kabileler bölünmüş durumda. Kargaşa içindeki bir dünyayı keşfedin ve kaderinizin size getireceklerini görün - kurtarıcısı mı olacaksınız yoksa daha da karanlık bir kadere mi yönlendireceksiniz?
 
Dövüş sanatları tarzındaki dövüş sistemi, yakın dövüş ve mutasyonlarınızdan gelen güçler bu oyunda harmanlanıyor. Bu harmanlama size maksimum hareket özgürlüğü ve çeviklik sağlıyor.
Oyundaki ilerleyişinize bağlı olarak yeni dövüş formlarını öğrenebilir ve karşılaşacağınız ustalardan yeni beceriler elde edebilirsin.
 
Görünüşünüzü ve oynama şeklinizi değiştirmek için genetik yapınızı yeniden kodlayabileceksiniz. Bu elbette niteliklerinizi etkileyecek. Buna ek olarak dünyadaki biyo-kirlenmeye maruz kalmak Kaplumbağa formu ve Mukus Kabarcığı gibi mutasyonlara yol açacak. Eski dünyanın sığınaklarında bulunan radyoaktiviteye maruz kalmak ise zihninizi etkileyecek ve psi'nin kilidini açacaktır. PSi: telekinezi, havaya yükselme ve daha fazlası gibi mutasyonları içeriyor.
 
Bu oyunda tamamen özgürsünüz. Kendi benzersiz silahlarınızı oluşturmak için parçaları karıştırın ve eşleştirin. Revolverlar, tüfekler, pompalı tüfekler, biyolojik silahlar ve pille çalışan motorlu testere modülleri gibi çeşitli modifikasyonlara savaş cephaneliğinize genişletebilirsiniz. Biyonik kanat gibi harika şeyler yapabileceksiniz.  
 
Karakterinizi silahlandırırken tamamen özgürsünüz. Sadece yarattığınız silahları seçme değil aynı zamanda ne tür teçhizat giydiğinize karar veren sizsiniz. Ölü Bölgeleri keşfetmek için bir gaz maskesi ve bir oksijen deposu, kriyonik alanlara girmek için dayanıklı giysiler veya biyolojik olarak enfekte olmuş yaratıkları avlamak için koruyucu giysiler donanabilirsin. Seçim size kalmış.
 
Dünyayı ve yüzeyinin altında yatanları yürüyerek, hava balonuyla giderek veya bölgeye özgü bineklerle keşfetmekte özgürsünüz. Ölmekte olan vahşi bölgeyi, yeraltı dünyasının tünellerini ve sığınak ağlarını keşfedin. Bu macerada dağlara tırmanın veya takımadalarda yolunuzu bulun. Bu canlı ve renkli dünyada yapılacak çok keşif, çözülecek birçok gizem, yüzleşecek yaratıklar ve karşılaşılacak tuhaf karakterler bulunuyor.
 
Eylemleriniz, yeni hikayelerin ortaya çıkmasında önemli bir rol oynar. Bir veba ülkeyi mahvediyor ve Hayat Ağacı köklerinden ölüm akıtıyor. Kabileler bölünmüş durumda, onları birleştirecek ya da hepsini yıkacak kadar güçlü birine ihtiyaç duyuluyor...
 
Yolculuğunuzun her adımını anlatan bir Hikaye Anlatıcısı ile beraber büyük bir keşfe çıkıyorsunuz. Ancak nasıl ilerleyeceğinize eylemleriniz ve seçimleriniz karar verecek.
Biomutant'ın PS5 yükseltmesi 6 Eylül 2022'de geliyor.
 
- Circus Electrique (6 Eylül)
 
 
 
Zen Studios tarafından geliştirilen ve Saber Interactive yayınlanacak olan strateji rol yapma oyunu Circus Electrique, 6 Eylül'de geliyor. Circus Electrique, kısmen hikaye odaklı bir yapıya sahip olup rol yapma öğelerini de bünyesinde barındıran, aynı zaman taktik ve yönetim unsurlarını içeren bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Sıradan Londralılar gizemli bir şekilde azılı katillere dönüşüyor. Yalnızca gösterinin yetenekli sanatçıları şehri kurtarmak için gerekli becerilere sahip.
 
Adını Viktorya dönemi Londra'sındaki en büyük gösteriden alan Circus Electrique, içerisinde hikaye unsurlarını rol yapma öğelerini, taktiksel oynanışı ve yönetim detaylarını barındırıyor. Sıradan Londralılar gizemli bir şekilde azılı katillere dönüşüyor. Yalnızca sirkteki Strongmen, Ateş Üfleyiciler, Palyaçolar ve diğer sanatçılar şehri kurtarmak için gerekli benzersiz yeteneklere sahip. Taktiksel sıra tabanlı savaşlar yoluyla, bu beklenmedik kahramanlar yola koyuluyor.
 
Oyunda Bobbies, Posh Girls, Mime, Robobear ve daha fazla karakter bulunuyor. Oyunun yenilikçi moral sistemi, karakterlerin performansını yalnızca savaşlarda değil aynı zamanda altı geniş bölge boyunca seyahatlerini etkiliyor.
 
Bu oyunda Strongmen, Fire Blowers, Escape Artists, Clowns ve diğer klasik sirk sanatçılarının becerilerini test edeceksiniz. Her biri savaşta derin taktiksel seçeneklere sahip. Üstün düşmanlara karşı savaşmak için akrobatik becerileri kullanın.
 
Kaosa rağmen şov devam etmeli. Dünyanın her yerinden gelen en yetenekli sanatçıları işe alıp eğitin, sirki eski büyüklüğüne ve ötesine taşıyın. Oyuncuların becerileri, birbirleriyle olan kimyası ve moral sistemi, tek bir gösterinin parasal başarısını belirlemeye yardımcı olur. Hem Amelia'nın görevini yerine getirmek hem de herkesi mutlu tutmak için uğraşmanız gerekecek.
Kendinizi eski sirk posterlerine, Viktorya dönemine ve farklı bir atmosfere sahip çarpıcı bir dünyaya bırakın.
 
- Steelrising (8 Eylül)
 
 
 
Spiders tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan souls-like aksiyon macera oyunu Steelrising, 8 Eylül'de bekleyenleriyle buluşuyor. Steelrising'te oyuncular Fransa Kraliçesi Marie-Antoinette'yi korumakla görevli olan Aegis adında kadın formunda bir robotun rolünü üstlenecek. Marie-Antoinette ve Aegis; Fransa kralı XVI. Louis'in Fransız Devrimi'ni bastırmak için Paris sokaklarına saldığı robotlardan oluşan ordusunun katliamlarını sonlandırmaya çalışacak.
 
Steelrising stüdyonun önceki oyunlarına kıyasla daha aksiyon odaklı bir yapım olacak ve oyuncular ateşli silahlar ile birlikte robot karaktere özel yetenekleri kullanabilecek.
 
Kralın mekanik askerlerine karşı, ölümcül olman gerekecek. Paris'te yolunuzu temizlemek için savuşturacak, atlayacak ve yıkıcı saldırıları bir araya getireceksiniz. Her dövüş sinir sisteminizi test edecek ve bu yolda ilerlemek için mükemmel bir disipline sahip olmanız gerekecek. Devasa ve güçlü makine patronları sabır ve beceri ister.
 
Steelrising ile kendi stilinizi tanımlayın ve oyunda ilerledikçe yeteneklerinizi yükseltin. Acımasız bir savaşçı, güçlü bir koruma, ölümcül bir dansçı veya temel dövüş sanatlarının ustası olarak oynayabilirsiniz. Her dövüşte kendi benzersiz yaklaşımınızı uygulayabilir bu savaşlarda çok çeşitli silah ve becerilerden yararlanabilirsiniz.
 
Arabaları, gizli geçitleri, ayrıntılı bir haritayı ve yol boyunca bulduğunuz diğer yöntem ve araçları kullanarak en karanlık günlerini yaşayan bir şehri keşfedin. Elinizdeki çengel ile keşfe çıkabilir ve Paris sokaklarına yeni bir boyuta ulaşabilirsin. Oyunda ilerledikçe yeni yetenekler ile tekrar tekrar keşifler yapabilecek ve farklı bölümler aracılığıyla şehrin tüm sırlarına erişim kazanacaksınız.
 
Paris'in zorba bir kral tarafından hükmedildiği bu alternatif bir dünyada bir ana karakteri kontrol ediyorsunuz. Marie-Antoinette, Lafayette ve Robespierre gibi müttefikler ve düşmanlar yolunuza çıkacak. Fransız Devrimi'nin başarılı olması için tüm komploları gerçekleştirmek veya bir adamın bu çılgın devrimine son vermek tamamen size kalmış.
 
- NBA 2K23 (9 Eylül)
 
 
 
Visual Concepts tarafından geliştirilen ve 2K tarafından yayınlanacak olan basketbol spor simülasyon oyunu NBA 2K23, 9 Eylül'de hayranlarıyla buluşuyor. NBA 2K23'te yeni bir deneyime giriş yapın. MyCAREER'de yeteneğinizi sergileyin, MyTEAM'de All-Star'ları deneyimleyin, MyGM'de kendi ekibinizi kurun, MyLEAGUE ile NBA'e yeni bir yön verin. PLAY NOW'da NBA veya WNBA takımlarına katılın.
 
Üç kez All-Star takımına alınan, 2021-22 Kia All-NBA First Team’ine seçilen Phoenix Suns’ın yıldızı Devin Booker, bu yılın Standart Edition ve Digital Deluxe Edition versiyonlarının kapağını süsleyecek.
 
Gelmiş geçmiş en iyi basketbolcular arasında gösterilen, altı kez NBA Şampiyonluğu yaşayan ve beş kez Kia NBA En Değerli Oyuncu ödülünü alan Michael Jordan da NBA 2K23 Michael Jordan Edition ve yeni NBA 2K23 Championship Edition versiyonlarının kapağında yer alacak.
NBA 2K23'te yeni fırsatlara adım atın ve tüm potansiyelinizi ortaya çıkarın. Dünyanın en iyi oyuncularına karşı kendinizi kanıtlayın ve MyCAREER'de yeteneğinizi sergileyin.
 
MyTEAM'de günümüzün All-Star'larını eski efsanelerle karşılaştırın. MyGM'de kendinize ait bir ekip kurun veya MyLEAGUE ile NBA'i yeni bir tarafa taşıyın. PLAY NOW'da NBA veya WNBA takımlarına katılın ve gerçekçi oyun deneyimini yaşayın.
 
NBA 2K23'te topu her iki elinizle ve daha iyi bir oyun deneyimini hissedin. Her fırsatta rakip oyuncuları daraltmak için yeni 1'e 1 mekaniğini deneyin. Bir savunma oyuncusuna kilitlenerek potansiyelinizi ortaya çıkarın, hücum yeteneğinizi kullanarak topu basket filesine yollayın.
 
İlgi çekici sahalar, doğal manzaralar ve keyfini çıkarabileceğiniz bir tekne dolusu ödülle donatılmış geniş bir yolcu gemisinde bir basketbol yolculuğuna çıkın. Kıyı gezileri sırasında keşfedilecek daha çok şey var.
 
Jordan Challenges ile zamanda geriye gidin ve Michael Jordan'ın ilk sahaya çıkışından dünyaca ünlü bir efsaneye yükselişini yakalayın. Birçok kişinin amatör oyuncudan basketbol efsanesine kadar olan hikayesini deneyimleyin ve kendi hikayelerini dinleyin. Yıldızların ikonik atışlarını ve hareketlerini deneyimlemek için ayakkabılarını bağla.
 
MyTEAM'de herhangi bir dönemden efsanevi yetenekleri toplayıp bir araya getirin ve takımınızı oluşturun. Her Sezonda sahalara hükmetmeye çalışın ve mükemmel bir başlangıç ??yapın. Mükemmel görünümü oluşturmak için geniş bir özelleştirme seti ile dilediğiniz görüntüyü hayata geçirin.
 
- Metal: Hellsinger (13 Eylül)
 
 
 
The Outsiders tarafından geliştirilen ve Funcom tarafından yayınlanacak olan tek oyunculu nişancı aksiyon oyunu Metal: Hellsinger, 13 Eylül'de PS5 konsollarına geliyor. Sekiz Cehennemde savaşırken iblislerin ve şeytanların kalplerine korku salın. Metal: Hellsinger, şeytani düşmanlar, güçlü silahlar ve metal müzikle dolup taşan bir ritim tabanlı birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu. Hedeflerine ulaşmak için cehennem tarzı bir yolculuğa çıkın ve intikam alın.
 
Kısmen insan, kısmen iblis ve intikam takıntısı olan bir varlık. Bilinmeyen ol ve Cehennemin en tehlikeli bölgelerinde savaş. Kendinizi The Red Judge ile destansı bir hesaplaşmaya hazırlamak için iblis ordularını ve liderlerini yok et.
 
Metal: Hellsinger, arka planda deli dolu müziklerin yer aldığı sizi gaza getiren bir yapım. Ritimle ne kadar uyumlu olursanız müzik, kulağınıza daha iyi şekilde gelir ve siz de o denli saf aksiyonu yaşarsınız.
 
Kafatası kaplı bir bıçak veya çok çeşitli öldürücü silahlarla iblis ordularını alt et. Her silahın Murder of Crows veya The Big Goodbye gibi kendine özel bitirici yetenekleri var.
 
Ödüllü aktör Troy Baker tarafından anlatılan destansı bir hikayeyi oyna. Bölümlerdedaha güçlü olmak ve skor tablolarında bir adım daha öne geçmek için özel zorlukların kilidini aç ve Torment diyarlarını fethedin.
 
- Fire Commander (15 Eylül)
 
 
 
Atomic Wolf, Pixel Crow Games tarafından geliştirilen ve Movie Games tarafından yayınlanacak olan gerçek zamanlı taktik simülasyon oyunu Fire Commander, 15 Eylül'de PS5 konsollarına geliyor. Fire Commander'da ateşle yüzleşmenin ne demek olduğunu görün.
 
Heyecan verici gerçek zamanlı taktik oyununda bir itfaiye birimine kontrol edin. 30'dan fazla görevde hayat kurtarın, su kaynaklarınızı yönetin ve ekibinizi en iyi şekilde idare edin. Bu oyunda gerçek bir kahraman olma yolunda ilerleyin.
 
Bir grup itfaiyeciye liderlik etmek ve bir itfaiye istasyonunu yönetmek nasıl bir duygu? Ateşle karşı karşıya kalmak ve birçok insanın hayatını etkileyebilecek kararlar almak? Şimdi bunu Fire Commander'da deneyimleme şansınız var!
 
Yangınları söndürmekten insanları ve değerli ekipmanları kurtarmaya kadar, radyasyon döküntü riski de dahil olmak üzere çeşitli ortamlara ve tehlikelere adım atın. Ekibinizi ve su kaynaklarınızı yönetin. Farklı araçlar, sınıf uzmanlıkları ve araçları kullanmakta özgürsünüz.
 
Tüm idareyi elinize alın ve yaratıcı bir şekilde yönetin. Herhangi bir kötü durumla başa çıkmanın birden çok yolunu keşfedin. Duman, alevlerin sıçraması ve daha birçok farklı bir tehlike faktörlerini göz önünde bulundurun. Fire Commander'da mürettebatınızın refahı ve görevlerin başarısı kararlarınıza bağlı.
 
Hayatı ve hayatları kurtarmak, sizinle mürettebatınız arasında güçlü bağlar oluşturabilir. Ekibin senin ailen. Kurtarma eylemleri öncesinde ve sırasında çalışanlarınızla ilgilenin. İtfaiyecilerinizi eğitim kurslarına gönderin ve becerilerini geliştirin. Acil durumlarda herkesin ne yapması gerektiğini bildiğinden emin olun.
 
Öne çıkan özellikler
 
- İtfaiyecilerin birden çok farklı sınıfı var
- 30'dan fazla heyecan verici görev
- Yeni becerilerin açılabileceği deneyim sistemi
- Çok sayıda kurtarma aracı ve büyüyen bir itfaiye istasyonu
- Hikaye ve yan görevler
- Yenilemeyeceğin bir düşman, sen daha zekisin
 
- SBK 22 (15 Eylül)
 
 
 
Milestone tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan yarış oyunu SBK 22, spor severler için 15 Eylül'de geliyor. Motorunuza atlayın ve resmi SBK 22'de yarışırken tüm performansınızı gösterin. On yıl sonra SBK, her zamankinden daha sürükleyici ve ilgi çekici bir şekilde geri dönüyor...
 
24 sürücü arasından seçim yaparak resmi 2022 şampiyonasına katılın, 12 etap boyunca kendinizi kanıtlayın ve en üst basamağa ulaşın.
 
Bu sezon birinciliği yakalamaya ne dersin? Becerilerinizi test etmek ve sürekli değişen koşullarda zafere ulaşmak için üç günlük ücretsiz antrenman yapın ve yarışlara katılın.
 
Tek yapman gereken doğru anda doğru manevrada bulunman ve yarış dünyasında kariyerine odaklanman: En iyi takımlara katılmak için itibarınızı artırın ve sizi sonuna kadar destekleyecek mükemmel personeli oluşturmak için profesyonelleri işe alın. Motosikletine bakmayı unutmayın: Süspansiyon yönetiminden motor iyileştirmelerine kadar her parçanın kontrolü sizde olacak ve böylece hayallerinizdeki motoru oluşturmayı başarabileceksin.
 
En sevdiğiniz motosikletle pistlere çıkın, yakıt seviyesini yönetin ve en zorlu durumlarda bile ayakta kalmak için doğru lastikleri seçin. Bu oyunda her bir seçim önem arz ediyor. Çünkü makine öğrenimine dayalı yapay zeka sistemi (ANNA) sizleri öngörülemez rakiplerle karşılaştıracak.
 
Arkadaşlarınızla Superpole'de veya yeni Çok Oyunculu modda basit bir yarış yapabilirsin. Ayrıca zaman aşamalı denemelerde en iyi kişisel rekorunuzu kırabilirsin. Böylece adınızı Liderlik Tablosunun en üstüne çıkarabilirsin.
 
- Construction Simulator - Extended Edition (20 Eylül)
 
 
 
İnşaat simülasyon oyununun bu genişletilmiş sürümü, kişisel koruma ekipmanınız için ek tasarımlar içeriyor. Bu sürümle beraber kasklarınızı 9 farklı tasarımla özelleştirebilir ve çeşitli kulak koruyucu ve gözlükler arasından seçim yapabilirsin. Ek olarak iki büyük dünya haritasında gezinmek için şık ve yeni bir spor araba seçebilirsin.
 
Construction Simulator geri dönüyor. Bu sürüm her zamankinden daha büyük ve daha iyi olacak. Size en iyimi deneyim sunacak olan bir araç filosu ile işinize geri dönün. Construction Simulator serisinde daha önceden bilinen Caterpillar, CASE ve BELL gibi markaların ötesinde DAF ve Doosan gibi ortaklardan toplam 70'in üzerinde yeni lisanslı makinelerin direksiyonuna geçebilirsiniz.
 
ABD ve Almanya'daki manzaralardan ilham alan iki harita üzerinde istediğiniz gibi gezinin.
Her iki haritada da 90'dan fazla heyecan verici görev tamamlanmayı bekliyor. Bu yüzden her zaman keşfedilecek yeni bir şeyler var.
 
Her haritanın kendine özel görevleri bulunuyor. Akıl hocanız Hape'nin yardımıyla sıfırdan başlayın, şirketinizi büyütmek ve filonuzu genişletmek için daha büyük ve daha ilginç işler yapın. Ayrıca size meydan okuyacak farklı müşterilerle tanışın. Daha fazla turist çekmek için liman bölgesini yenilemek ya da şehir içinde zor durumda olan bölgeleri açın.
 
Construction Simulator'de Güneybatı Almanya'nın güzel şehirlerinden ilham alan Avrupa haritasında inişli çıkışlı tepeler ve güzel nehir kıyıları bulacaksınız. Friedenberg'de göreviniz, yenilenebilir enerji için çözümler tasarlamak ve şehrin altyapısını iyileştirmeye yardımcı olmak.
 
Daha büyük işlerin yanı sıra kazandığınız her ekipmanı test etmek için çeşitli görevler alacaksınız. Şehrin içinden geçerken başarılarınızla gurur duyacaksınız.
 
Elbette oyuncular, franchise'ın önceki bölümlerinden tanıdık markaları ve makineleri sabırsızlıkla bekleyebilir. Bu sürümde tüm resmi lisanslı araçlar, tanıdık makineler ve yenileriyle birlikte geliyor. Ortaklar arasında Atlas, BELL, Bobcat, Bomag, CASE, Caterpillar©, Kenworth, Liebherr, MAN, Mack Trucks, Meiller-Kipper, Palfinger, Still ve the Wirtgen Group yer alıyor.
 
Oyuncular ayrıca bu markaları da deneyimleyebilir: Benninghoven of the Wirtgen Group, Cifa, DAF, Doosan, Nooteboom, Scania, Schwing Stetter ve Wacker Neuson. Yeni ortak Engelbert Strauss ile karakteriniz için lisanslı kişisel koruma ekipmanları alabilirsiniz.
 
Bu geniş çaplı lisanslı araçlar gerçek hayattakilerle benzerlik gösteriyor. Oyuncular 90'dan fazla makineyi dört gözle bekleyebilir. Bu oyunda sadece kendi inşaat imparatorluğunuzu büyütmekle kalmayacak aynı zamanda en fazla üç arkadaşınızı size katılmaya davet edebileceksiniz. Sözleşmeleri daha da verimli bir şekilde bitirmek için koordineli çalışın ve birlikte inşa edin.
 
Öne çıkan özellikler
 
• 70'in üzerinde makine, araç, kamyon ve daha fazlası
• ABD ve Almanya temelli iki büyük harita • İki haritanın her biri kendine özel görevleri bünyesinde barındırır
• 90'dan fazla sözleşmeyle kendinize meydan okuyun
• 9 yeni lisanslı araç, toplamda 25 resmi lisans ortağı
• Dört oyuncuya kadar çevrimiçi çok oyunculu oyun
 
- Evil West (20 Eylül'de çıkış yapacaktı ancak 22 Kasım'a ertelendi)
 
 
 
Flying Wild Hog tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayınlanacak olan üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Evil West, 20 Eylül'de oyuncularla buluşuyor. Evil West'te vampir avcısı Jesse Rentier karakterinin rolünü üstleneceksiniz. Jesse Rentier, Amerika Birleşik Devletleri'ni büyük bir vampir tehdidinden kurtarmak için çalışan gizli bir kuruluşun parçası.
 
Yeni bir Vahşi Batı teması ve Shadow Warrior oyunlarından aşina olduğumuz bol kanlı ve tarz bir aksiyon sunacak. Tek başınıza veya bir arkadaşınızla birlikte co-op olarak oynayabileceksiniz.
 
Karanlık bir tehdit Amerikan sınırlarını kaosa sürüklüyor. Çok gizli bir vampir kurumunun son ajanlarından biri olarak insanlık adına savaşacak ve gölgelerden ortaya çıkan köklü bir terör tehdidine karşı mücadele edeceksiniz. Vahşi Batı'nın Süper Kahramanı olmak için ayağa kalk, vampir tehdidini ortadan kaldır ve Amerika Birleşik Devletleri'ni kurtar...
 
Bu aksiyon dolu macerada ateşli silahlarınız, eldivenleriniz ve gadget'larınızla içinizdeki cehennemi serbest bırakın. Kana susamış canavarları yalnız bir avcı olarak ya da bir arkadaşınızla birlikte co-op modunda öldürün. Silahlarınızı ve av araçlarınızı geliştirirken hikaye odaklı bir modu keşfedin ve savaşmaya devam edin. Doğaüstü orduları yenmek için kendi oyun tarzınızı oluşturarak canavar öldürme ustalığınızı geliştirin ve yeni avantajların kilidini açın.
 
- Hızlı ve bu kanlı aksiyonda  tek başınıza veya bir arkadaşınızla savaşın
- Korku dolu bir vahşi batı evreninde mitler ve efsaneler
- Araçlar, yükseltilebilir silahlar ve araçlarla kendinizi geliştirin
- Amerika'yı kurtarmak için hikaye odaklı bir modu keşfedin ve savaşın
 
- Potion Permit (22 Eylül)
 
 
 
MassHive Media tarafından geliştirilen ve PQube tarafından yayınlanacak olan hayat simülasyonu macera oyunu Potion Permit, 22 Eylül'de çıkış yapıyor. Moonbury sakinlerinin iyileşmeye ihtiyacı var ve çevredeki en iyi kimyager sensin. Güvenilir araçlarınız, kazanınız ve yanınızda bir köpek arkadaşınızla beraber bu açık dünyada semptomları teşhis etmeniz, malzemeleri toplamanız, iksirler hazırlamanız ve hastalıkları iyileştirmeniz gerekiyor.
 
Moonbury kasabası, geleneksel şifa yöntemlerine güvenmeyi tercih ediyor ve dış dünyadaki gelişmelere karşı her zaman temkinli davranıyor. Bir gün belediye başkanının kızı hastalanır ve bölgede bulunan cadı doktor ona yardım etmeye çalışır ama bu fayda etmez. Yardım için artık başka topluluklara yönlenmek zorunda kalınır.
 
Tabipler Birliği, belediye başkanının kızını iyileştirmeye yardımcı olmak ve Moonbury sakinlerini modern simya tedavisine ikna etmek için en başarılı kimyagerlerini yani sizi göndermeye karar verir. Bu açık dünya oyunda hastaların güvenlerini kazanın ve her bir kişiye ilgi gösterin.
 
Sakinlerle ilgilenin. Moonbury'nin ara sıra hastalanıp yardımınızı isteyen yaklaşık 30 benzersiz sakini var. Hasta sakinler için doğru tedaviyi bul.
 
Semptomları teşhis edin ve bir tedavi bulun. Düşük nabız ve şişkin bir karaciğer. Omuz krampları, belki de? Hayır, bunlar akciğerlerde sorun olduğunu gösteriyor. Bu hasta çok fazla tatlı tüketiyor. İşte bu tarz sorunlara ve hastalıklara karşı tedavi bulmak sizin elinizde.
 
Bu açık dünyadaki malzemeleri toplayın. Bir iksir, merhem veya şurup yapmaya karar verdiğinizde, aletlerinizi kullanarak çevreden malzemeler toplayın. Günlük görevlerinize yardımcı olacak yeni vuruşlar ve saldırılar için çekicinizi, baltanızı ve orağınızı yükseltin.
 
Değişen hava koşullarına dikkat edin. Kendinizi yağmura, dondurucu bir kar fırtınasına ve hatta bir çölün kavurucu sıcağına kapılmış halde bulabilirsiniz.
 
Malzemeler için kötü canavarlarla yüzleşin. Bazen ihtiyacınız olan malzemeler için mücadele etmek durumunda kalacaksınız. Bir böğürtlen dalını toplamak sandığınız kadar kolay olmayabilir, çevrede sinsice dolaşan canavarlar olabilir. Malzeme toplamak için güvenilir aletlerinizi silahlara dönüştürmeniz gerekecek. Savaş gerçek zamanlıdır ve bir kimyager olduğunuz için kendinizi güçlendirmek ve düşmanları alt etmek için çeşitli karışımlar hazırlamanız gerekecek. Ayrıca size yardımcı olacak çeşitli araçlar yapabileceksiniz.
 
Kazanınız ile ilaçları demleyin. Topladığınız malzemeler, ilaç, vitamin ve daha fazlasını yapmak için kazanınızda karıştırılabilir. Oyunda daha deneyimli hale geldikçe daha fazla içerik gerektiren ancak daha güçlü etkiler sağlayan ve daha yüksek seviyeli tarifler kullanılabilir hale gelecek. Bu size daha gelişmiş çözümler sunacak. Ayrıca tariflerinize daha fazla malzeme katmak için kazanınızı geliştirmeniz gerekecek.
 
Kasaba halkıyla ilişkiler kurun. Bu durum biraz zaman alacak ancak çabalarınız sayesinde hastalarınızın sağlığı çok daha iyi olacak. Onlarla olan itibarınız artacak ve size biraz daha açılacak ve dert yanacak. Kendinizi özellikle bekar kişilerle konuşarak bulabilirsiniz.
 
Kasabayı ve çevresini geliştirin. Kasaba halkıyla iyi ilişkiler kurmak, kamu binalarını geliştirmek ve kasaba çevresindeki keşfedilebilir alanları genişletmek sizin itibarınızı arttırır. Ayrıca evinize kişisel bir dokunuş katmak için yeni mobilyalar yapabilir ve satın alabilirsiniz.
 
Kırsaldaki bu huzur ve sessizliğinin tadını çıkarın. Topluluğun rahatsızlıklarını tedavi edin, Moonbury'yi ve çevresini özgürce keşfedin. Sakinleri biraz daha yakından tanıyın, meyhanede dinlenin ya da akşam yemeğinde bir şeyler yakalamak için balığa çıkın. Moonbury, zamanın biraz daha yavaş ilerlediği ve hayatın büyük şehirlerden biraz daha rahat olduğu, büyüleyici bir yer. Gün boyunca hava koşulları değişse de sabahları çayırlara vuran parlak güneş ve akşamın erken saatlerinde şehri aydınlatan sokak lambaları ile rahatlayacaksınız. Kendinize göre ilerlemekte özgürsünüz.
 
Sadık bir arkadaşla zaman geçirin. Moonbury'ye tek başına taşınmadın. Her adımında sizinle birlikte sadık köpek arkadaşınız olacak. Bu evcil hayvanınız, gizli eşyaları bulmanıza yardımcı olabilir ve sizi bazı hedeflere doğru yönlendirebilir.
 
- Session: Skate Sim (22 Eylül)
 
 
 
Crea-ture Studios tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan kaykay sporu oyunu Session: Skate Sim, 22 Eylül'de oyuncularla buluşuyor. Kaykay severler tarafından özenle geliştirilen ve rahat kontroller sayesinde, ultra gerçekçi bir deneyim yaşayacak ve ayaklarınız yerden kesilecek. Gerçek hayattaki ikonik kaykay bölgelerini deneyimleyebilecek, kaykayınızı ve ekipmanınızı en iyi markalardan seçebilecek ve özelleştirebileceksin.
 
Çift analoglu kontroller ile her analog bir ayağını temsil edecek. Gerçek bir kaykaydaki gibi ayaklarını nasıl kontrol edeceğini ve ağırlığını nasıl vereceğini öğrenmen gerekecek. Oyunun fiziği, gerçekçilik, akıcılık ve atmosfer odaklı bir şekilde geliştirildi.  
 
Yeni bir kaykaycı iseniz gerçek hayatta olduğu gibi ilk saatler zorlanabilirsiniz ancak tekniği yavaş yavaş öğrendiğinizde ilk kickflip hareketini yapmanın heyecanını hissedeceksiniz. Session: Skate Sim ayrıca size özel mükemmel deneyimin keyfini çıkarabilmeniz için tam bir özelleştirme sunacak. Eksiksiz bir eğitim, başlamak için ihtiyacınız olan tüm yardımı sağlayacak ve oyunda yer alan dört zorluk seviyesinden birini seçebileceksiniz.
 
Sokak kaykayının altın çağından ilham alan Session: Skate Sim 1990'lar temasını yansıtıyor ve gerçek kaykay ve kültürünü deneyimlemenizi sağlıyor. Bu oyunda puanlama sistemi yok, sadece sen, senin hareketlerin ve senin hayal gücün var. Bu kaykay oyununda ikonik bölgeler de bulunuyor: Black Hubbas (New York City), Brooklyn (New York City), FDR Park (Philadelphia) ve daha fazlası dahil olmak üzere kayacağınız ve yaratıcılığınızı açığa çıkaracağız birçok bölge yer alıyor.
 
Burada olay en iyi yerlerde kaykay yapmak ve en iyi hareketleri sergilemek. Session: Skate Sim'de 1990'lardan kalma bir filtre veya balıkgözü lensi ile çekimler yapabilirsiniz. Bu kapsamda kliplerinizi oluşturmak ve paylaşmak için video düzenleyiciyi kullanabilirsiniz.
 
Görüş alanını, günün saatini, filtreleri ve farklı kamera cihazlarını (tripod vb.) değiştirebilir ve birden fazla seçenekle oynayabilirsiniz. Session: Skate Sim ayrıca bir kaykaycıdan film yapımcısına atlama şansı da sunuyor. Hareketlerinizi yapın ve ardından kamera çekimlerine başlayın. Aksiyonu deneyimlemek ve en iyi klibi oluşturmak için film moduna geçiş yapın.
 
Kaykayınız için kapsamlı bir kişiselleştirme sistemi ile kendi tarzınızı sergileyin. Çeşitli zorlukları tamamlayarak kaykay dükkanlarında harcayabileceğiniz paralar kazanın. Oyunda Fallen, Zero, GrindKing, Thankyou, HIJINX Net, Antilanta, Roger Skate CO, No-Comply, iDabble gibi en iyi markalardan yaklaşık 200 ürün (kapüşonlular, ayakkabılar, şapkalar, tişörtler, pantolonlar vb.) bulabilirsiniz. Ayrıca kaykayınızı 250'den fazla parçayla özelleştirebilir ve bu kapsamda No-Comply, GindKing, Thankyou ve diğer ünlü markalardan parçalar alabilirsiniz.
 
Tasarım yönüne ek olarak bileşenler (yükselticiler, tekerlekler…) kayma tarzını da etkiler.
 
Tarzınız için doğru olan parçaları bulun ve en ikonik bölgelerde kayın.
 
- The DioField Chronicle (22 Eylül)
 
 
 
Square Enix ile Lancarse tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak olan strateji rol yapma oyunu The DioField Chronicle, 22 Eylül'de geliyor.
 
Square Enix oyun hakkında şunları belirtiyor:
 
Son teknoloji grafiklere sahip yeni bir simülasyon RPG'sinin doğuşu. Square Enix tarafından size getirilen yepyeni bir simülasyon RPG. Harika hikayeler oluşturma konusundaki beceri ve deneyimimizi gerçek zamanlı stratejik unsurlarla birleştirdik. İlk bakışta sizlere tanıdık gelse de daha önce hiç görülmemiş bir simülasyon RPG'si oluşturduk. Bu oyun, hem hikaye hem de oynanış olarak eşsiz bir deneyim sunacak.
 
- Efsaneler çağı yerini büyük bir kargaşa çağına bırakıyor...
- İnsanların dünyası, her yıl devam eden bir savaş bataklığına saplanmış durumda.
- Kendilerine Mavi Tilki adını veren bir grup seçkin paralı asker, alevlerin ve kaosun ortasında ortaya çıkıyor. Gelecek çağlarda adları anılacak.
- Ama olacak olan şeylerden sonra "Mavi Tilki" adı iyi mi yoksa kötü mü anılacak?
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulacak olan yeni strateji rol yapma oyunu The DioField Chronicle, destansı bir savaşı ve hikayeyi anlatacak Fantastik, orta çağ ve modern zaman etkilerini içerisinde barındıran bu yapım derin ve yenilikçi gerçek zamanlı savaş sistemini harmanlıyor.
 
Bu oyundaki savaşlar, mevcut ortam koşullarını gerçek zamanlı olarak yansıtır ve düşmanınız üzerinde avantaj sağlamak için bu koşulları kullanabilirsiniz. Birliklerinizin güçlü ve zayıf yönlerini değerlendirin ve emirler verin. Görevinizi tamamlamak için çeşitli becerileri, sınıfları ve ekipmanları akıllıca kullanın.
 
Kuvvetlerinizi bir general gibi komuta ederken, DioField adasının zengin ve ayrıntılı ortamlarını keşfedin. Bunun yanı sıra benzersiz "diorama" tarzı görsellerin tadını çıkarın.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Square Enix'ten Yepyeni Simülasyon RPG'si
- Derin, Stratejik Gerçek Zamanlı Savaşlar
- Gerçekçi “Diorama” Tarzı Savaş Sahneleri
 
- Deliver Us Mars (27 Eylül)
 
 
 
KeokeN Interactive tarafından geliştirilen ve Frontier Foundry tarafından yayınlanacak olan Deliver Us Mars, 27 Eylül'de PS5 konsollarına geliyor.  Deliver Us The Moon'un devamı olan Deliver Us Mars, sizi gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak için yola koyul ve atmosferik bir bilim kurgu macerasına tanıklık et.
 
Fortuna görevinden on yıl sonra, insanlık yok olmaya hiç olmadığı kadar yakın olmamıştı.
Mars'tan gelen gizemli bir yardım çağrısının ardından Dünya'nın en genç astronotu Kathy Johannson, Zephyr ve ekibine son bir görevde katılır. Tek görevi gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak ve onlarla birlikte insan ırkının hayatta kalmasını sağlamak.
 
Dünya'dan Mars'ın yüzeyine yolculuk ederken Zephyr'e katılın. Outward'ın geride bıraktığı sırları keşfetmeye çalışırken zorlu ve tehlikeli arazileri aşın. Zihinsel ve fiziksel zorlukların üstesinden gelmek için hem beyninizi hem de kas gücünüzü kullanın. ARK'ları bulun ve sizi buraya getiren yardım çağrısının arkasındaki gizemleri ortaya çıkarın.
 
Etkileyici bir oyun deneyiminin yanı sıra son derece gösterişli ve sürükleyici bir hikaye deneyimi yaşayın. Deliver Us Mars'ta ödüllü besteci Sander Van Zanten'in müziğinin yanı sıra gerilim dolu - duygu yüklü bir anlatım, son teknoloji hareket yakalama sistemi, çarpıcı grafikler, gerçek zamanlı ışın izlemeli efektli gölgeler ve yansımalar yer alıyor.
 
- Tunic (27 Eylül)
 
 
 
TUNIC Team tarafından geliştirilen ve Finji tarafından yayınlanacak olan keşif macera oyunu Tunic, 27 Eylül'de PS5 konsollarına geliyor. Bu büyük macerada küçük bir tilki ile ilerleyin. İzometrik bir aksiyon yapısına sahip olan TUNIC'te kayıp efsaneler, eski güçler ve vahşi canavarlarla dolu bir diyarı keşfedin.
 
Harap olmuş bir ülkede mahsur kalmış şekilde devasa canavarlarla yüzleşecek, garip ve güçlü eşyalar toplayacak ve uzun süredir kayıp sırları çözeceksiniz.
 
Hikayeler, bu topraklarda bir yerlerde büyük bir hazinenin saklı olduğunu söylüyor. Belki de altın kapının ötesindedir? Yoksa yerin derinliklerinde bir yerde mi? Bazı hikayeler, bulutların üzerinde bir saraydan ve inanılmaz güce sahip eski varlıklardan bahseder. Nereye gitmen gerekiyor?
 
Seyahatleriniz sırasında oyunun Kullanım Kılavuzunu yeniden oluşturacaksınız. Sayfa sayfa haritaları, ipuçlarını, özel teknikleri ve en derin sırları ortaya çıkaracaksınız. Her birini bulursan, belki daha iyi bir şey olur...
 
Beceri gerektiren savaşa dalın. Kaçın, engelleyin, savuşturun ve vurun. Geniş bir canavar ordusunu nasıl alt edeceğinizi öğrenin. Bunun yanı sıra size yardımcı olacak faydalı yeni öğeleri keşfedin.
 
- Gölgeli ormanların, ilginç harabelerin ve labirent tarzı yer altı mezarlarının birbirine bağlı dünyasını keşfedin
- Yerin derinliklerinde, bulutların üzerinde ve diğer yerlerde güçlü patronlarla savaşın
- İpuçları için orijinal tam renkli resimlerle dolu eksik kılavuz sayfalarını toplayın
- Yolda size yardımcı olacak gizli hazineleri keşfedin
- Gizli kalıntıları, gizli teknikleri, gizli bulmacaları ortaya çıkarın ve… dinleyin, bu dünyada sürü sır var..
- Power Up Audio tarafından geliştirilen ses tasarımı
- Ve Lifeformed'dan orijinal bir film müziği (Terence Lee ve Janice Kwan)
 
- Valkyrie Elysium (29 Eylül)
 
 
 
SOLEIL tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak olan aksiyon rol yapma oyunu Valkyrie Elysium, 29 Eylül'de PS5 konsollarına geliyor. PlayStation 5 ve PlayStation 4'te yer alan Digital Deluxe Sürümü 74,99 dolarlık (799 TL) bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Bu paket içerisinde Valkyrie ekipmanı “Svartaljr: Sword of the Goddess of the Underworld” ve Valkyrie Profile: Lenneth adlı oyun yer alıyor. PC platformunda bulunan Digital Deluxe Edition ise 64,99 dolarlık bir fiyatla satılıyor ve bu paket Valkyrie ekipmanı “Svartaljr: Sword of the Goddess of the Underworld” içeriyor. Bu paketin Steam fiyatı ise 525,00 TL.
 
Valkyrie Profile: Lenneth oyununun PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümleri, PSP versiyonundan alındı. Hızlı kaydetme ve Görsel Ön Ayar gibi çeşitli özellikleri içerisinde barındırır. Ayrıca bu oyun, PlayStation Store üzerinden ayrı olarak satışa sunulacak.
 
VALKYRIE serisinin en yeni oyunu geliyor. Bu aksiyon rol yapma oyununda üç boyutlu savaşın keyfini çıkaracaksınız. Oyunun benzersiz sanat stili, Ragnarok ortaya çıkarken çökmekte olan bir dünyayı estetik bir şekilde tasvir ediyor ve serinin emektarı Motoi Sakuraba, oyunu unutulmaz bir film müziği ile zenginleştirmek için geri dönüyor.
 
Uzun zaman önce Ragnarok (kıyamet) yaşandı, zamanın sonuna gelindi.
 
Odin, son gücüyle, bir kurtuluş elçisi olan Valkyrie'yi yarattı. Bu elçinin tek görevi bu lanetli dünyayı kurtuluşa erdirmek.
 
Yeni Soul Chain sistemiyle savaş alanında kolayca uçun ve yüksek hızlı aksiyonu deneyimleyin. Yıkıcı kombinasyonları açığa çıkarmak için Valkyrie'nin çok çeşitli yetenek ve becerilerden yararlanın. Einherjar'ı çağırın – Valkyrie tarafından seçilen güçlü savaşçı ruhları – savaşta size yardım etmesi edecek. Einherjar'ı çağırmak, Valkyrie'nin temel bonuslarını doldurur ve oyunculara savaşta taktiksel bir avantaj sağlar.
 
Oyuncular sürekli olarak bir saldırı kombosu gerçekleştirdikçe ve  “Arts Gauge” göstergesi dolar. Arts Gauge'i tüketmek, Valkyrie'nin Divine Arts olarak bilinen özel teknikleri gerçekleştirmesini sağlar.
 
Oyun tarzınızı kişiselleştirmek için silahlarınızı, becerilerinizi ve Einherjar/Divine Arts kombinasyonlarınızı yükseltin.
 
- Kuro no Kiseki II: Crimson Sin (29 Eylül)
 
 
 
The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II –CRIMSON SiN- Nihon Falcom tarafından geliştirilen ve yayınlanacak sıra tabanlı bir rol yapma oyunu. Kuro no Kiseki II: Crimson Sin, 29 Eylül'de PS5 konsolları için Japonya'da piyasaya sürülecek.
 
The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki'nin bu bölümünde devasa Calvard Cumhuriyeti'nin arka sokaklarında çalışan genç Van Arkride yer alıyor. Şimdi, yepyeni bir hikaye başlamak üzere. Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi ünlü sanatçı Enami Katsumi'nin karakter çizimleri bu oyunda da yer alıyor.
 
The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II -CRIMSON SiN-, bölge savaşlarını, taktiğe dayalı sıra tabanlı mücadeleleri ve savaş sisteminin modern bir sürümünü yansıtıyor. Ayrıca LGC Alignment sistemini içeriyor. LGC Alignment sistemi oyunculara karakterlerinin üç benzersiz özelliğini (Law, Gray ve Chaos) oyun tarzlarını, statülerini rakiplere karşı kullanabileceği bir sistemi sunuyor.
 
The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II -CRIMSON SiN-, Calvard Cumhuriyeti genelinde çeşitli yeni mücadeleler de dahil olmak üzere benzersiz içeriklerle beraber geliyor. Trails efsanesinin son bölümü olan The Legend of Heroes: Kuro no Kiseki II -CRIMSON SiN-'i hayranların kaçırmaması gerekiyor.
 
Hikaye
 
S.1209. Mafya örgütü Armata'nın tehdidi ortadan kalktıktan sonra Calvard Cumhuriyeti eski huzuruna kavuştu. Ancak bir gün Edith Şehri'nin bir köşesinde, bir CID (Merkezi İstihbarat Departmanı) özel harekat ekibinin katledilmiş olarak bulunduğu tuhaf bir olay meydana geldi. Bu olaydan sonra Calvard Polisi ve Bracer Guild konuyu araştırmaya başladı. Bu ısrada yeni bir karmaşanın geleceğini hisseden yer altı grupları da harekete geçmeye başladı.
 
Bu arada, Spriggan Van Arkride beklenmedik birinin ziyaretiyle şoka uğradı. Katliamın arkasındaki suçlu kim? Neden böyle bir şeyi gerçekleştirdiler? Büyük dedesinin son mirası olan Eighth Genesis'i arayan Agnes'e ne olacak?
 
- FIFA 23 (30 Eylül)
 
 
 
EA Canada tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan spor oyunu FIFA 23, 30 Eylül'de çıkış yapıyor. FIFA 23, HyperMotion2 Teknolojisini, sezon boyunca gelen erkekler ve kadınlar FIFA Dünya Kupasını, kadın takımlarını, çapraz oyun özelliklerini ve daha fazlasını oyunculara sunacak.
 
FIFA 23'te yer alan HyperMotion2 teknolojisi iki kat daha fazla gerçek hareket yakalama sistemi sayesinde oyun oynamayı daha da gerçek hissettiriyor. HyperMotion2, yeni özelliklerin kilidini açıyor. Bunun yanı sıra FIFA 23'te 6.000'den fazla gerçekçi animasyon bulunuyor. FIFA 23, oyuncuları hem erkek hem de kadın futboluna daha da yaklaştırarak oyuncuların sahanın her yerinde doğal bir şekilde hareket etmesini sağlıyor.
 
Standart Sürüm
 
- EA SPORTS™ FIFA 23 PS5™
- Satılamayan TOTW 1 Oyuncusu
- Kiralık Kylian Mbappé Ögesi
- FUT Elçisi Kiralık Oyuncu Seçimi
- Kariyer M. Altyapıdan Yetenekli Oyuncu
- 800,00 TL
 
Ultimate Sürüm
 
- FIFA 23 PS4™ ve FIFA 23 PS5™
- FIFA World Cup™ FUT Kahraman
- 4.600 FIFA Points
- 3 Gün Erken Erişim
- FUT Dikkat Çekenler ögesi
- TOTW 1 Oyuncusu ve Kiral. Mbappé Ögesi
- FUT Elçisi Kiralık Oyuncu Seçimi
- Kariyer M. Altyapıdan Yetenekli Oyuncu
- 1.000,00 TL
 
FIFA World Cup Qatar 2022, FIFA Women's World Cup Australia ve New Zealand 2023 ile uluslararası futbolun zirvesini yaşayacaksınız. Sporun en büyük turnuvasının heyecanı, çıkış sonrası güncellemeler ile de hiçbir ek ücret ödemeden deneyimleyeceksiniz FIFA World Cup Qatar 2022'den ilham alan bir sezon da FIFA 23 Ultimate Team'e dahil oluyor. Yeni sezon ile hayalinizdeki kadroyu kurarak uluslararası yetenekleri ekibinize dahil edeceksiniz.
 
FIFA 23, Ultimate Team sistemini yeniden şekillendiriyor ve çapraz oyun özelliklerini sunuyor. Ayrıca oyunda yepyeni bir tek oyunculu oyun modu olan FUT Moments yer alıyor.
 
Kadınlar futbolu FIFA 23'te ilk kez sahneye çıkıyor ve size dünyanın en büyük takımlarından biri olarak oynama şansı veriyor. HyperMotion2 tarafından desteklenen FIFA 23'teki kadın futbolu, kadın futboluna özel yeni ve özgün animasyonları sunuyor.
 
Oyunda güncellenmiş fizik mekaniği, yeni koşu stilleri, yeni hareketler ve daha fazlası yer alıyor. Yeni oyun özellikleriyle daha gerçekçi bir futbol deneyimi oyuncuları bekliyor.
 
Ek olarak PC'de FIFA 23'ü oynarken istediğiniz gibi oynamak için PlayStation ve Xbox kontrol cihazlarınızı kullanabilirsiniz. Bu oyunda sanal oyun içi paralar yer alır ve satın alımları destekler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Listeleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: 26 Haziran 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler