Eylül 2022'de Çıkış Yapacak Switch Oyunları

29.08.2022 23:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Her ay olduğu gibi Eylül ayında da Nintendo Switch konsollarına birçok yapım geliyor. Bu ay çıkış yapacak oyunlar arasında Made in Abyss: Binary Star FallingintoDarkness, JoJo’sBizarre Adventure: All-Star Battle R, Mozart Requiem, Temtem ve daha fazlası yer alıyor.
 
- Project Snaqe (1 Eylül)
 
 
Teggno Interactive tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan nişancı arcade oyunu Project Snaqe, 1 Eylül'de geliyor. Project SNAQE, klasik Snake'ten ilham alan bir aksiyon ve nişancı oyun. Yol boyunca canavarlarla uğraşmaya çalışırken süper madencilik makinenizle delin, ateş edin ve genişletin. Basit ve oynaması kolay ama ustalaşması zor.
 
Project SNAQE'de hedefiniz vagonlarınızdaki kargo miktarını en üst düzeye çıkarmak ve harita boyunca dağılmış mineralleri toplamak. Klasik Snake'ten ilham alan bir aksiyon oyunu. Patlayıcı kayalar, dev solucanlar veya büyük köstebeklerle karşılaştığınızda korkmayın, oyun sırasında ortaya çıkan çeşitli engelleri aşmak için mermi atın ve keskin manevralar yapın.
 
Oyun, geleneksel Snake oyununu yeniden canlandıran klasik moda ek olarak, aşamalı zorluk seviyelerine sahip 3 farklı modu içeriyor. Project SNAQE, sıradan oyunculardan hardcore'a kadar her tür oyuncu için harika bir deneyim vaat ediyor. Ayrıca çeşitli başarılar ve küresel bir sıralama sistemi de içeriyor.
 
İlk bakışta basit bir oyun gibi görünen Project SNAQE büyüleyici ve zorludur. İlerlemek için reflekslerinizi, aklınızı ve becerilerinizi kullanın.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Oyuncuya ödüllendirici bir ilerleme hissi veren artan zorluk seviyeleri.
- Çeşitli engeller zorlu bir deneyimi garanti eder.
- Oyuncunun karar verme becerilerini en iyi şekilde kullanmasını gerektiren iki navigasyon modu (matkap ve nişancı).
- Tüm arcade oyun severleri memnun etmek için retro görünüm ve nostaljik yapı.
- Alışılmadık çıkışlar bulun ve tüm bölgeyi doldurmak için stratejinizi kullanın.
- Basit ve oynaması kolay ama ustalaşması zor.
 
- City Wars: Tokyo Reign (1 Eylül)
 
 
 
MojoBones tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan kart tabanlı roguelite oyun City Wars: Tokyo Reign, 1 Eylül'de çıkış yapıyor. CITY WARS: TOKYO REIGN, geleneksel bir kart savaşından ziyade dokunsal mekanik ile sıra tabanlı savaşı birleştirerek dinamik bir savaş deneyimi sunar. Bir fraksiyon seçin, destenizi inşa edin ardından sokaklara çıkın.
 
Uzak gelecekte, acımasız gruplar dünyanın büyük şehirlerinin kontrolünü ele geçirdi. Bir taraf seçmek ve hayatta kalmak için sokaklara çıkma zamanı geldi.
 
- STRATEJİ EYLEMLE BULUŞUYOR Klasik bir türe yeni bir bakış. Dokunsal mekaniklerin sıra tabanlı kart savaşlarıyla buluştuğu dinamik sıra tabanlı savaş alanı. 
- Oyuncular kuralları dakikalar içinde öğrenilebilir. Oyun her yaştan ve beceri seviyesinden oyuncular için kapılarını açar. Güçlü özelleştirme ve karmaşık bir meta, uzun vadeli derinlik sağlayarak ustalaşmayı çok daha zor hale getirir.
- SONSUZ SEÇİM 140'tan fazla KART (5 kategoride), 20 SİLAH (statü değiştiricilerle birlikte) ve 25'in üzerinde diğer kartlar (her biri savaşı değiştiren avantajlara sahip) arasından kendi destenizi oluşturun.
- Bir koleksiyon oluşturacağınız, önemli kararlar alacağınız ve 5 Bölgede savaşacağınız derin bir Rogue-like tek oyunculu mod. Hayatta kalıp şehri fethedecek misin?
- BÖLGE SAVAŞI - YAKINDA GELİYOR Dünyanın dört bir yanından diğer oyunculara karşı yeteneklerinizi test edeceğiniz rekabetçi bir çevrimiçi çok oyunculu deneyim. Şehrin en çok arananı olacak kadar yükselebilir misin?
 
Rakibinizi paramparça eden saldırılar düzenleyerek Savaş alanına hükmedin. CITY WARS: TOKYO REIGN, derin strateji ve özelleştirmeyi içeren kurallara sahip. 5 Saldırı Kartı kategorisi, her dövüşü benzersiz kılar. Rakibinizi şaşırtmak için büyü kartlarını kullanın veya kalıcı efektler oluşturmak için güçlü KRİTİK kartları ateşleyin.
 
Savaşın alevlenmesini izleyin. Savaş alanında seçimleriniz önemli. Fraksiyon kalkanınızı aktif hale getirerek kendinizi koruyun, bir Med-Bot çağırın veya savaşı lehinize çevirmek için KRİTİK etkilerinizi artırın.
 
- Murder on the Marine Express (1 Eylül)
 
 
 
Seçkin kızlar için St. Joachim Akademisi, Kaliforniya'dan Japon kıyılarına kadar giden ve okyanus tabanından geçen yeni Marine Express denizaltı treninin ilk seferini ayarladı. Yolculuk, güzel sualtı manzarasının tadını çıkarmak, deniz biyolojisi hakkında bilgi edinmek ve nihayetinde rahatlamak için mükemmel bir fırsat gibi görünüyor. Ancak bu pastoral yolculuk, öğretmenlerden birinin odasında ölü bulunmasıyla bir kabusa dönüşür. Akademideki en popüler ve sevilen profesörü kim öldürebilir?
 
Arkadaşı Astrid'in eşlik ettiği RankoTogawa, olayları araştırmayı ve ana şüphelinin adını bulmayı kendine görev edinir. Tabii ki bu kadar basit olmayacak. Kurbanların sayısı arttıkça, bir seri katille karşı karşıya kalma olasılığı daha gerçek hale gelir ve yavaş yavaş panik havası başlar. Ranko, gerçeği öğrenmek ve gizemli katilin tekrar öldürmesini engellemek için kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirmesi gerekecek. Tüm cevaplar onun hoşnut edebilecek mi?
Marine Ekspresi'nde saklı sırları öğrenin ve bu trajedi, sürprizler ve bol mizah dolu hikayede suçluyu bulum.
 
- Popüler dedektiflik tarzını takip eden gizemli bir görsel roman.
- 3-4 saat okuma süresi sunan 5 bölümden oluşan bir hikaye.
- Eski metin macera oyunları tarzında piksel sanatıyla retro hissi veren grafikler.
- Mizah diyalogları olan geniş karizmatik karakterler.
- Ranko'nun telefonunda trende durumu anlamaya ve St. Joachim öğrencileri hakkında daha fazla bilgi edinmeye yardımcı olan yan konuşmalar. 
 
- Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness (2 Eylül)
 
 
 
Chime Corporation tarafından geliştirilen ve SpikeChunsoftCo tarafından yayınlanacak olan aksiyon rol yapma macera oyunu Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness, 2 Eylül'de geliyor. Made in Abyss: Binary Star FallingintoDarkness, Akihito Tsukushi'nin 2012'den beri devam eden ve dokuz cildi yayınlanan Made in Abyss manga serisini baz alıyor.
 
Made in Abyss: Binary Star FallingintoDarkness, Akihito Tsukushi tarafından yazılan yepyeni bir hikayeye sahip olacak ve Riko ile Reg'inAbyss'e doğru yola çıkmasından günler sonrasını konu alacak. Orijinal esere sadık karanlık fantezi unsurları, tanıdık karakterler ve animede yer alan seslendirme sanatçılarını içerecek.
 
Curse of theAbyss'in müthiş gücünü ve ilkel yaratıklar olarak bilinen şaşırtıcı ve efsanevi varlıkları deneyimleyin. Riko ve arkadaşlarının dünyasına bir göz atmaya hazırlanın.
Hikaye, Riko ve Reg'in birinci sezonun ilk bölümünde buluşmasıyla başlıyor. Bu büyük bir macerayı simgeliyor. Birlikte Abyss'in ikinci katındaki Arayıcı Kampına gidiyorlar.
 
Riko ve RegAbyss için ayrıldıktan günler sonra başka bir hikaye ortaya çıkıyor. Dünyanın geriye kalanı birçok maceranın doğduğu. yerisimgeliyor.. Bu hikayelerde görünenler, Abyss'in gücüyle büyüleniyor ve ölüler diyarı ile iletişime geçiliyor Kısacası hikaye isimsiz bir CaveRaider'ınAbyss'teki maceralarını anlatıyor.
 
- Bu 3D Aksiyon RPG'sindeAbyss dünyasını yeniden yaşayın
- Akihito Tsukushi tarafından yazılan orijinal hikaye
- Tamamen seslendirilmiş sahneler
 
- JoJo'sBizarre Adventure: All-Star Battle R (2 Eylül)
 
 
 
Karizmatik kahramanları, çarpıcı sanat tarzı ve unutulmaz replikleri (“Yareyaredaze…”) ile tanınan JoJo'sBizarreAdventure'ın başka bir oyunu geliyor: oJo'sBizarre Adventure: All-Star Battle R.
 
JoJo'sBizarre Adventure: All-Star Battle R, eski oyunların abartılı sanat stilini yakalayarak, JoJo evrenini genişletiyor ve HirohikoAraki'ninmangasınu güçlü görsellerle canlandırarak en iyi deneyimi sunmayı hedefliyor. Artık siz de HirohikoAraki'nin yarattığı karakterleri kendi ellerinizle özgürce hareket ettirebilir, grafik ve diyalogların bir araya geldiği bu macerada manganın içindeymiş gibi hissedebilirsiniz.
 
Jonathan Joestar, JotaroKujo, DIO, JolyneCujoh ve JoJo'sBizarreAdventure'ın diğer karakterleri birçok nesilde bir araya geliyor. Tüm arklardan 50 oynanabilir karakterle, her hikayeden popüler savaşları deneyimleyebilir ve farklı evrenlerden karakterlerin ilk kez etkileşime girdiğini görebilirsiniz.
 
JoJo'sBizarre Adventure: All-Star Battle R, All-Star Battle Mode, Arcade Mode, Online Mode, VersusMode, PracticeMode ve Gallery Mode'larını oyunculara sunuyor. Ana mod olan All-Star Battle Mode, yalnızca orijinal oyundaki karakterler arasındaki çarpışmaları değil aynı zamanda All-Star Battle R'ye özgü yepyeni savaşları da içeriyor. Bu modda çeşitli ayarlar ve koşullarla 100'den fazla savaşta oynayabilirsiniz. All-Star Savaş Modu ayrıca, galeri modunda keyfini çıkarabileceğiniz karakterler ve benzersiz çizimler için özel kozmetik görünümleri sunuyor.
 
JoJo'sBizarre Adventure: All-Star Battle R'nin 2014'te piyasaya sürülen All-Star Battle sistemine dayanan oyun tasarımı, dövüş temposunda yapılan ayarlamalar ve daha fazlasının eklenmesiyle deneyimi üst düzeye taşıyor. Anime seslendirme sanatçılarının yeni ses kayıtları ile animasyon serisinin tam atmosferi ortaya çıkıyor. Orijinal All-Star Battle'ı oynamış olan hayranlar ve yeni gelenler bu deneyimin tadını çıkarabilir.
 
- Mozart Requiem (6 Eylül)
 
 
 
Mozart Requiem, benzeri olmayan bir macerayı oyunculara sunmayı hedefliyor. Fantastik bir macerayı çeşitli unsurlarla bir araya getiren yapım şunları içeriyor: Hikaye, Karakterler, Müzik, Çarpıcı grafikler, Zorlu Bulmacalar ve daha fazlası.
 
Yıl 1788 ve Mozart Prag'da. Açılış gösterisine katılan Mozart çeşitli övgüler alıyor. Ancak Bohemya'nın başkentini sallayan olaylar çok hızlı bir şekilde gelişiyor ve aklını müzikten uzaklaştırıyor. Müzik dehası, kendisini büyük bir komplonun içinde buluyor. Cinayetler, entrikalar ve her yerde devam eden çeşitli törenlerle, işler iyice derinleşiyor.
 
Mozart Requiem ile 18. yüzyıl Prag'ında yolunu ve ipuçlarını bulması ve büyük gizemi çözmesi için Mozart'a katılın. Çarpıcı 3D üçüncü şahıs olarak görüntülenen Mozart'ın çeşitli entrikaları ortaya çıkarmak, çeşitli suçları nasıl ve kimin işlediğini keşfetmek ve Cinayetle suçlanmadan önce adını temize çıkarmak için tüm dehasını kullanması gerekiyor.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Birinci şahıs ile tam 3D üçüncü şahıs oyun karşımı
- Dönem haritalarında doğru bir şekilde modellenen tarihi Prag kentini içerir
- Tarihsel kayıtlardan gerçek karakterler, kişilikler ve entrikalar
- Çözülecek düzinelerce bulmaca
- Karakterlerle etkileşim kurarken eksiksiz diyalog geliştirme ve akıllı konuşma
- Oyuncu, sonunda cinayetlerin arkasında kimin olduğunu çözmek için Mozart'ın baş yapıtlarından bazılarını yazmayı bitirmeli
- Prag Senfonisini oyunun bir parçası olarak bir 3D kontrolcü ile yönetin
- Usta Wolfgang Amadeus Mozart'ın lisanslı ve orijinal müziğini içerir
- Mozart'ın gelmiş geçmiş en büyük gizemlerden birini çözmek için 24 saati var
 
- Temtem (6 Eylül)
 
 
 
Temtem, çok oyunculu bir yaratık yakalama macerası olarak karşımıza çıkıyor. Ekibinizle birlikte güzel AirborneArchipelago'da maceraya atılın. Her Temtem'i yakalayın, diğer eğitmenlerle savaşın, evinizi özelleştirin, bir arkadaşınızın macerasına katılın veya dinamik çevrimiçi dünyayı keşfedin.
 
Her oyuncu Temtem eğitmeni olmayı hayal eder. Bu oyunda Uçan Takımadaların altı adasını keşfedebilir, yeni türler görebilir ve yol boyunca iyi arkadaşlar edinebilirsiniz. Şimdi destansı bir maceraya atılma ve bu hayalleri gerçekleştirme sırası.
 
Omninesia'nın uçan adalarında yeni Temtem'leri yakalayın, Deniz'in kumlu plajlarında diğer eğitmenlerle savaşın veya Tucma'nın kül kaplı tarlalarında arkadaşlarınızla ticaret yapın. Can sıkıcı BelsotoKlanı'nı alt edin ve Takımadalar'ı yönetme planını sonlandırın. Sekiz Dojo Liderinin hepsini yenin ve üstün bir Temtem eğitmeni olun.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Hikaye modu: Altı canlı adada yolculuk edin ve kötü Klan Belsoto'ya karşı savaşırken Temtem eğitmeni olma macerasına atılın.
- Çevrimiçi Dünya: Yalnız seyahat etme günleri sona erdi. Temtem'de dünya çok oyunculu bir yapıya sahip. Dünyanın dört bir yanından eğitmenler bu maceraya katılabilir ve onları etrafınızda görebilirsiniz. Bu sayede macerayı sizinle birlikte yaşayacak ve en iyi Temtem eğitmeni olmak için savaşacaksınız.
- Co-Op Macerası: İstediğiniz zaman bir arkadaşınızla güçlerinizi birleştirebilecek ve bir sonraki hedefiniz için birlikte çalışabileceksiniz. Yeni Temtem'leri yakalayın, bir görevi tamamlayın veya bir Temtem Lideri ile yüzleşin. Bu modda her şeyi arkadaşınızla beraber yapın.
- Konut: AtollRow'da kendi evinizi satın alın ve istediğiniz gibi dekore edin. Yeni mobilyalar satın alın, duvarlarınızı renklendirin ve arkadaşlarınızı davet etmeye hazır olun.
- Kişiselleştirme: Diğer eğitmenler ile savaşırken kalabalığın arasından sıyrılmak ve yeni kozmetikler almak için karakterinizi özelleştirin. Bir şapka takabilir, rahat bir sweatshirt ve pantolon giyebilirsin. Ya da belki de en sevdiğiniz Temtemcosplayini giymeyi tercih edebilirsiniz.
- Rekabetçi: İlk başta 8 Temtem'i seçerek başlayın, seç ve yasakla aşamasının ardından mücadeleye girişin. Mücadeleye girişmeden önce Temtem'inizi seçecek ve rakibinizin Temtemlerini yasaklayabileceksiniz. Tüm kararlar verildiğinde 5 Temtemlik bir ekip ile karşılaşacaksınız ve savaş burada başlayacak.
 
- Ultimate Survivor Edition (Eylül ayı içerisinde)
 
 
 
ARK serisinin sunduğu her şeyi bu eksiksiz koleksiyonda deneyimleyin. Vahşi toprakları keşfederken ilkel yaratıkları evcilleştirin ve binin, destansı kabile savaşlarında rekabet etmek için diğer oyuncularla takım kurun ve tüm zamanların en büyük Dinozor dolu macerasında birlikte seyahat edin.
 
ARK: Ultimate Survivor Edition, ARK: SurvivalEvolved ile birlikte şu devasa Genişletme Paketlerini içerir: Scorched Earth, Aberration, Extinction, andGenesisParts 1 & 2: Binlerce saatlik oyun deneyimi. Ek bir bonus olarak, bu derleme aynı zamanda GarethCoker tarafından bestelenen ARK müziğini içeren orijinal film müziklerini de içerir.
 
İlkel ada ormanlarından yıldızlararası bir yıldız gemisinin fütürist bahçelerine kadar, her genişleyen ortam fethetmeniz için burada. Tarih öncesinden fantastiklere kadar bu topraklarda dolaşan yüzlerce benzersiz türü keşfedin ve bu yaratıklarla nasıl arkadaş olunacağını veya onları nasıl yeneceğinizi öğrenin. ARK'ların şaşırtıcı tarihini öğrenmek için geçmiş kaşifler tarafından bırakılan notlar ve dosyalar ile koleksiyonunuzu tamamlayın. Serideki her boss mücadelesinde kabilenizi ve canavarlarınızı savaşta test edin.
 
- Here ComesNiko! (1 Eylül)
 
 
 
FrogVibes tarafından geliştirilen ve GearsforBreakfast tarafından yayınlanacak olan 3D platform macera oyunu Here ComesNiko!, 1 Eylül'de Switch konsollarına geliyor. Here ComesNiko! tek oyunculu rahatlatıcı bir 3D platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda doğal adalarda seyahat eden Niko olarak oynuyorsunuz. Yeni arkadaşlar edinin, balık yakalayın, bulmacaları çözün, böcekleri yakalayın ve daha fazlasını yapın! Bu arada patronunun bir kurbağa olduğundan bahsetmiş miydim?
 
TadpoleIncorporated'a profesyonel arkadaş olarak iş başvurusunda bulundun. Şimdi tanıştığın herkese yardım etmek için bir adaya gitmeni istiyorlar. Kendini kanıtlayamazsan, işin biter! Neyse ki buradaki insanlar kibar, nazik ama biraz da garip. Buradayken ada hayatının tadını çıkarmalı mıyım?
 
- Evet, patronum böcek falan yiyor.
- Kravat da takıyor.
- Kurbağa türü mü? Yeşil olandan mı?
- Tanıştığım herkes bir tür hayvan gibi görünüyor. Buraya nasıl geldim?
- Nasıl profesyonel bir arkadaş olunur ki?
 
- Merhaba, ben Pepper. TadpoleInc'de yönetici konumundayım.
- Profesyonel bir arkadaş, herkesin dostu olan kişidir. Yolculuğunuzda yardıma ihtiyacı olan birçok yaratıkla tanışacaksınız. Balık tutarak, sanat yaparak veya sadece onları dinleyerek onlara yardım edin. Şanslıysanız bir jeton alırsınız. Madeni paralarınızı demiryollarına yatırın, böylece yeni adalara seyahat edebilirsiniz. Farkına varmadan büyük bir iş yapacaksın!.
 
Seyahat ipuçları
 
Here ComesNiko'da 6 farklı adayı keşfedebileceksiniz. Hairball City'nin güzel kumsallarında oynayın, SalmonCreek Ormanı'nın tatlı dağ yolunda gezintiye çıkın, halka açık havuzda yüzün. Gevşemenin zamanı geldi, değil mi?
 
- Lunistice (2 Eylül)
 
 
 
Geliştirici A Grumpy Fox ve yayıncı Deck13 Spotlight, 90'ların SEGA Satürn oyunlarından ilham alan bir sanat stiline sahip 3D platform oyunu Lunistice'i 2 Eylül 2022'de Switch konsollarına getiriyor.
 
Lunistice, basit ama eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Lunistice, PS1/SEGA Satürn'den ilham alan şirin bir sanat tarzı düşünülerek oluşturulmuş bir 3D platform oyunu. TanukiHana'nın rolünü üstlenin ve onun hayalleri boyunca zıplayın ve savaşın.
Ekip oyun hakkında şu uyarıyı yapıyor:
 
Satın almadan önce küçük bir uyarı. Bu oyun, yalnızca 30 gün içinde ticari bir amaçla geliştirildi. 30 gün (+bir yıl) aslında sadece ticari olarak değil, aynı zamanda eğlenceli bir oyun yaratmak için gerçekten kısa bir süre. Özellikle de geliştiricinin sadece boş vakitlerinde bu projeye vakit ayırabilmesi durumu daha da zorlaştırdı.
 
Amaç yine de en iyi deneyimi sunacak bir oynanışla eğlenceli bir oyun yapmaktı. Oyunun süresi kısa bu yüzden uzun bir oyun süresi beklemeyin.
 
- Gerçekten uygun fiyatlı!
- 7 farklı rüyayı deneyimleyin !
- Dahil edilen Speedrun Modunda yeteneklerinizi test edin ve diğer oyunlardan karakterler olarak oynayın!
...ve iyi hislerin ve retro stilin tadını çıkarın
 
- OmegaBot (2 Eylül)
 
 
 
Simon Carny tarafından geliştirilen ve aynı kişi tarafından yayınlanacak olan 2D platform nişancı oyunu OmegaBot, 2 Eylül'de Switch konsollarına geliyor. OmegaBot, zorlu robotik patronlara sahip yandan görünümlü 2D platform macera nişancı oyunuu. Metalik tehlikelerden kaçın, güçlü silahlar elde edin ve enerjinin bitmesinin yenilgi anlamına geldiği, ölümcül makinelerle dolu yok edilmiş bir dünyada yolunuzu açın.
 
- Silahlarınızı ve yeteneklerinizi kullanarak tehlikelerden ve ölümcül engellerden kaçının.
- Metalik ormanlardan geçin, fütürist şehirleri yok edin ve daha fazlasını yapın.
- Yolunu temizle ve toprağın lanetini ortadan kaldırmana yardımcı olacak gizli sırlar ve hatta yeni arkadaşlar bul.
- Kendilerini feda eden düşmüş toprakların büyük savaşçılarını yen.
- Bu makineleri öldürmek için stratejik düşünün ve hızlı reflekslerinizi kullanın, ancak dikkatli olun, enerjiniz tükendiğinde bir av olacaksınız.
- Silahları ve güçleri için savaşın ki acılarından kurtulabilsinler.
- Virüs bulaşmış makine ordularını patlatarak yolunuzu açın.
- Stratejik ve hızlı düşünün ancak dikkatli olun, enerjiniz bittiğinde savunmasız kalacaksınız.
 
- Please, TouchTheArtwork (3 Eylül)
 
 
 
Thomas Waterzooi tarafından geliştirilen ve aynı kişi tarafından yayınlanacak olan 2D bulmaca macera oyunu Please, TouchTheArtwork, 3 Eylül'de Switch konsollarına çıkış yapıyor. Resme dokunduğunuzda ne olur? Hikaye anlatımına sahip bu şirin bulmaca oyununda müzelerin altın kuralını yıkacak ve sanatın ardındaki gizli dünyayı ortaya çıkaracaksınız. 160'tan fazla tabloyu kapsayan, modern sanatın kökenlerine uzanan estetik bir yolculuk... hem de yatıştırıcı bir caz müziği eşliğinde.
 
- 3 benzersiz oyuna yayılmış 160 resim (2~3 saatlik oyun) var,
- 1. oyunda saf soyut sanatın başlangıç hikayesini anlatıyor. Soyut resimleri yeniden yaratmak için bir tuvale renkler ve çizgiler ekleyeceğiniz zorlu bir bulmaca.
- 2. oyunda büyük bir şehre taşınacaksınız, ancak karışık duygularda boğulacaksınız. Bir şiirden kelimeler toplarken New York şehrinin labirentini keşfedeceksiniz.
- 3. oyunda , engellerin Woogie'nin yolunu nasıl etkilediğini anlayarak birlikte olmak isteyen Boogie ve Woogie'ye yardım edeceksiniz.
 
- Üç farklı oyun bir arada
- Basit kontroller
- Gündelik oyun
- 13-99 yaş için uygun
- Zaman sınırı yok
- Rahatlatıcı müzik
- İkonik evrensel sanat
- Eğlenceli sanat gerçekleri
- Alıntılar
- Acı tatlı hikayeler
- Sakin ama zorlayıcı
- Takıldığında ipuçları
- 160'ın üzerinde seviye
- 2~3 saat oyun
 
Renkler ve çizgilerle oynayın, resimleri yeniden yaratmaya çalışın, bilmeceleri çözün, modern şaheserlerin ardındaki gizli hikayeleri çözün, ilham alın ve anlam bulun! Please, TouchTheArtwork, mantıksal düşünme ve şiirsel hikaye anlatımını harmanlayan rahatlatıcı bir bulmaca oyunu. 160'tan fazla tablo: ( 2 ila 3 saatlik oyun süresi) üç galeriye yayılmış, kendi hikayeleri ve oynanışlarıyla.
 
Tasarımcı ve geliştirici Thomas Waterzooi, oyun hakkında şunları söylüyor: "Bu oyunu modern sanatla olan karmaşık ilişkimi keşfetmek istediğim için yaptım. Modern sanatın bugün dünyadaki her şey ve herkes üzerinde bir etkisi olduğunu biliyorum. Ve umarım oyunumun sizin hayatınız üzerinde de bir etkisi olabilir."
 
- ANNO: Mutationem (1 Eylül)
 
 
 
Yayıncı Lightning Games ve geliştirici ThinkingStars, ANNO: Mutationem'i 1 Eylül'de Switch konsolları için yayınlayacağını duyurdu. ANNO: Mutationem ilk olarak 17 Mart'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. iOS ve Android sürümleri de planlanıyor.
 
ANNO: Mutationem iki boyutlu aksiyon platform ile üç boyutlu keşif unsurlarını birleştiren ve cyberpunk temalı dünyada geçen bir yapım.
 
Savaş eğitimi almış oldukça yetenekli yalnız kurt Ann olarak şeytani mega şirketler, gizemli gruplar, yaratıklar ve daha fazlasıyla dolu dev bir şehirde kişisel bir göreve çıkacaksınız. Karanlık ve şaşırtıcı bir hikaye sunacağını iddia eden oyunda craft, geliştirme ve özelleştirme seçenekleri ile Ann'i daha güçlü ve daha iyi bir hale getirmek sizin elinizde.
 
ANNO: Mutationem'in neon kaplı, 2D ve 3D Cyberpunk dünyasına hoş geldiniz. RPG unsurlarına sahip bu Aksiyon-Macera oyununda Ann olarak oynayacaksınız. Dev bir Metropolis'te bir görevde olan Ann, son derece yetenekli ve eğitimli biri. Burası mega şirketler, gizemli gruplar ve tuhaf yaratıklarla dolu.
 
Burası keşfetmenizi bekleyen sürprizlerle dolu bir dünya! Ana hikayede ilerlerken bir Cyborg ile sohbet edebilir, yarı zamanlı bir barmenlik işini üstlenebilir, azılı suçluları avlayabilir ve bir V-streamer'ın gerçek yüzünü ortaya çıkarabilirsiniz. Neon Noctis Kasabası'nda açık denizleri ve devasa yeraltı yapıları gibi çeşitli yerleri keşfedebilirsiniz. Oyuncular istedikleri yere gitmekte ve istedikleri yere hareket etmekte özgür.
 
Benzersiz 2D ve 3D unsurlarına sahip oyunun dünyasında yer alan sakinlerle etkileşim kurmak için 2D ve 3D grafik arasından geçiş yapın. Piksel oyunlarına başka bir bakış açısıyla dalın.
Ann, düşman ve devasa patron ordularının arasından ilerleyecek, ateş edecek, kombo yapacak, el bombası fırlatacak ve yerden yere vuracak. Büyük kılıçlardan çift bıçaklara, tabancalardan roketatarlara ve aparkatlara kadar birçok dövüş unsuru bulunuyor.
 
Ana kahramanımız Ann Flores ve onun güvenilir arkadaşı Ayane'in kayıp kardeşinin nereye gittiğini bulmak için bir yolcuğa çıkacak, zengin ve karanlık bir siberpunk dünyası oyunculara sunulacak. İkisi neyi çözeceklerini az çok biliyorlar…
 
Eşyaları toplayın, satın alın, üretin ve Ann'in istatistiklerini, becerilerini ve öğelerini yükseltin. Bulduğunuz her türlü silahı değiştirmek için çipleri kullanın. Ann'i donatın ve yoluna çıkacak olan tüm düşmanlara (hem insansı hem de değil) karşı savaşa hazır hale getirin.
 
- Troupe (3 Eylül)
 
 
 
Troupe, bir 2D platform macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunda oyuncu bir palyaçoyu kontrol ediyor ve perili bir kaleden çıkmaya çalışıyor.
 
Keşif odaklı bir oyun olarak tasarlanan bu yapımda oyunda başlangıçta kalenin etrafında tek başına dolaşır ve daha sonra bir arkadaş grubuna dahil olur. Oyuncu sadece kaleyi terk etmek istemesinin yanı sıra artık iş arkadaşlarını kurtarmayı da hedefliyor.
 
2D platform oyunlarından ilham alan bu yapımda oyunculara çizgisel bir yol sunulmuyor. Dolayısıyla oyuncu oyuna dilediği yerden başlıyor. Oyuncu hangi sırayı seçeceğini ve hangi grubu kurtaracağına karar verme özgürlüğüne sahip. Oyun ilerledikçe de oyuncular yeni yetenekler kazanır.
 
Oyunun sanatı, müziği ve konusu sirk kültüründen ve orta çağ fantezi estetiğinden ilham alıyor. Gelin ve meslektaşlarını kurtarmak için savaşmaya mahkum olan bu palyaçonun yolculuğunu keşfedin ve bu süreçte kendisi hakkındaki gerçekleri öğrenin.
 
Troupe, kurgusal bir orta çağ evreninde ve her biri kendi hikayesi, hedefleri ve yetenekleri olan beş karakterden oluşan bir oyuncu kadrosunu sunuyor. Tüm oyunun geçtiği kale, her biri belirli özelliklere ve zorluklara sahip üç bölüme ayrılıyor.
 
- Classic Racers Elite (6 Eylül)
 
 
 
Vision Reelle tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan yarış oyunu Classic Racers Elite, 6 Eylül'de Switch konsollarına geliyor. Tepenin üstündeki bitiş çizgisini olabildiğince hızlı geç! Dünya lider tablolarında en iyi sırada yer almak için en iyi zamanı yap.
 
- 5 araba kategorisi (Klasik araçlardan F1'e kadar) toplam 51 pist için slalom, ters ve bölünmüş varyasyonlarla 17 benzersiz konumda sürüş.
- Tüm parkurların kilidini açmak ve uluslararası Sıralamalarda rekabet etmek için tamamlamanız gereken 12 şampiyonluk.
- Saf eğlence için minimal yardımlarla basit kontroller.
 
- Hidden Objects Collection Volume 3 (6 Eylül)
 
 
 
Hidden Objects Collection Volume 3, Hidden Objects Collection ve Hidden Object Collection Volume 2'nin heyecan verici devamı.
 
İçerisinde yer alan oyunlar: The Seven Chambers, Ghost: Elisa Cameron, Brightstone Mysteries: Hotel, RedCrow Mysteries: Legion, Talesfrom Dragon Mountain: TheStrix ve TalesFrom Dragon Mountain 2: TheLair.
 
- İçerisinde yer alan tam sürüm oyunlar, oyuncuyu harika hikayelere kaptırır
- Muhteşem gizli nesne maceraları
- İçerisinde yer alan oyunlar herhangi bir sırayla oynanabilir
 
Hidden Objects Collection Volume 3'te Nintendo Switch platformu için altı farklı Gizli Nesne Bulmaca oyunu yer alıyor. Her oyun, oyuncuyu harika hikayelerin içine çekiyor. Hidden Objects Collection Volume 3, muhteşem gizli nesne bulmaca maceralarını ve eğlence dolu bir yapıyı sunuyor. 6 oyun herhangi bir sırayla oynanabilir.
 
The Seven Chambers'da genç kız Elasaid komaya girer ve farklı bir yaşam boyutuna girer. Tek kaçışı, Yedinci Oda'ya gitmek ve melekle savaşmak. Kozmos, her gün Dünya'nın kaderini değiştiriyor. Elasaid astrolojiye inanmıyor ancak ne düşünürse düşünsün gezegenlerin ve takım yıldızların gücü hayatına etki ediyor. Bu oyun, Londra ayaklanmalarında bir patlamayla vurulduktan sonra komaya giren genç kızı temel alıyor. Diğer yapımlar da farklı farklı hikayeleri konu alıyor ve oyunculara sunuyor.
 
- Block'Em! (8 Eylül)
 
 
 
CatShawl Games tarafından geliştirilen ve Curve Games, IndieArk, Aurora Punks tarafından yayınlanacak olan pvp 4 oyunculu parti oyunu  Block'Em!, 8 Eylül'de Switch'e geliyor.
 
Block'Em! 2 ila 4 oyuncuya kadar aksiyon dolu bir blok oluşturma parti yapısını sunuyor. Kontroller basit ama zafere giden yol karmaşık. Hedefe ilk ulaşan veya ayakta kalan son Blocky olun!
 
- 2-4 oyuncunun keyifle oynayabileceği sevimli, bağımlılık yapan ve hızlı tempolu parti oyunu.
- Rakibini kurnaz hareketlerle alt etmek, söylemekten daha kolay!
- Platform ve bulmacanın heyecan verici bir karışımı! 
- Canlı ve kaotik arenada yolunuzu bulun. Ateş toplarına dikkat edin!
- Block'Em, rekabetçi yönünüzü ortaya çıkarır.
- Arkadaşlıkları güçlendirmenin kesin bir yolu… ya da değil!
- Bitirmek için bir yarışta rakiplerinizi yenin veya hayatta kalan son Blok olun.
 
- Game Type DX (8 Eylül)
 
 
 
HoodieGirl'ün kötü MediaBall'in anlamsız reklamlarıyla savaşmasına yardım edin! Her döngüde hızın ve zorluğun arttığı bu oyun nişancı bir yapıyı sunuyor.
 
İki bölümden oluşan Game TypeDX'te önce kafa karıştırıcı bir labirentte korkusuzca ilerleyin, sonra yorulmak bilmeyen "Hoodie Girl'" olarak ortaya çıkın.
 
- Çoklu oyun modları ile sonsuz döngüye sahip, yüksek puan yapmanız gereken bir oyun.
- 3 oyun modunun her birinin bir seviyesi bulunuyor. Her döngüde bu durum değişmeye devam ediyor.
- Her bir seviyeyi geçtiğinizde oyunun hızı artıyor. 5. döngüde oyun zorlu bir hale geliyor. 8. döngüde ise oyun inanılmaz derecede zorlaşıyor.
 
- Splatoon 3 (9 Eylül)
 
 
 
Splatoon serisindeki bu yeni oyunda Inkopolis'i geride bırakacak ve yeni bir bölgeye gideceksiniz: Splatlands. Kalbinde, savaş meraklısı Inklings ve Octoling'lerin bir araya geldiği yeni bir şehir var: "Kaos Şehri" olarak da bilinen Splatsville. Splatoon 3, aksiyon-nişancı serisine yay silahı gibi silahlar, özelleştirme seçenekleri ve geri dönen 4-v-4 Çim Savaşı maçlarına getirilecek yeni hareket yetenekleri gibi çeşitli yeni özellikler sunuyor.
 
GeliştrilmişTurfWar oynanışı: Doğal olarak, Splatsville adlı bir yerde, TurfWar, yerel halkın en sevdiği eğlencedir. Dört kişilik iki takım, üç dakika içinde haritadaki en fazla alanı boyamak için yarışırlar. Oyuncuların duvarları tek seferde yüzerek aşabildiği SquidSurge ve dönerken mürekkep içerisinden atlamayı mümkün kılan SquidRoll gibi yeni teknikler tanıtıldı. Bir oyuncunun karakteri hareketi gerçekleştirirken parlarsa, rakiplerin mürekkebini de kendi rengine boyayabilir. Yeni ve geri dönen bölümler: Turfwar çeşitli egzotik yerlerde oynanabilecek.
 
Splatfest'ler geri dönüyor: Bu etkinliklerde oyuncular 3 adet duyurulan tema içerisinde favori olarak seçtiği temaya oy verebilir. Temsil ettikleri takım bu seçime göre belirlenir ve kazanan, belirli bir süre boyunca yapılan savaşlarla belirlenir. Splatfestler iki yarıdan oluşacak: ilk yarıda, üç takım 4'e 4 TurfWar savaşlarında yarışacak.
 
TentaMissiles, Inkjet, InkStorm, Ultra Stamp ve BooyahBomb gibi Splatoon serisinden bazı tanıdık özel silahlar geri dönecek. Özel silahlar ana silahlarla eşleştirilmiştir, böylece oyuncular kendi sıçrama tarzlarına uygun komboyubulabilirler.Savaş modları: Splatlands'deki tek çatışma türü TurfWar savaşları değildir. Anarchy savaşlarında oyuncular sıralama için yarışırlar. Dönen dört farklı mod mevcut: SplatZones, Tower Control, Rainmaker ve ClamBlitz. Anarchy Savaşı (Seri), tek başına bir mücadeleye girmek isteyen oyuncular içindir. Alternatif olarak, arkadaşlarınızla takım kurarken AnarchyBattle'a (Açık) katılmanın yolu da buradan geçer.
 
Özel Savaşlarda oyuncular modları ve diğer seçenekleri istedikleri gibi ayarlayabilirler. Lobide erişilebilen herhangi bir mod, Anarchy Savaşı (Serisi) hariç, arkadaşlarla oynanabilir, bu nedenle seride ilk kez bir maç bittikten sonra bir set grubunda oynamaya devam etmek mümkün. Oyuncular ayrıca Shoal*4'te yakındaki insanlarla farklı modlarda oynamak için yerel iletişimi kullanabilirler.
 
Bugüne kadarki en büyük Salmon Run: Dört oyuncunun birlikte çalışmasını ve üzerlerinde ilerleyen Salmonidlerden Güç Yumurtaları toplamasını gerektiren Salmon Run modu Splatoon 3'te geri dönüyor.Splatoon 3'te Salmonrun herhangi bir zamanda oynanabilir.
 
- XIII Remake (13 Eylül)
 
 
 
Orijinali Kasım 2003'te çıkan cel-shaded grafiklere sahip birinci şahıs nişancı oyunu XIII'ün remake'i.
 
XIII, hafızasını kaybeden ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı'nı öldürmekle suçlanan yetenekli asker «Thirteen» olarak oynadığınız bir birinci şahıs nişancı oyunu. Yaralı ve hafızanızı kaybetmiş olarak Brighton Plajı'nda uyanırsınız ve tek ipucu küçük bir anahtar ve köprücük kemiğinizdeki «XIII» dövmesidir. Bu andan itibaren artık işiniz 34 seviyeden oluşan solo campaign modunda cevaplar aramak. Endişelenmeyin, yol boyunca uygun silah cephanesini bulacaksınız.
 
Oyun Nintendo Switch'te yayınlanacak 30 fps'de çalışacak.
 
Geçtiğimiz süreçte oyun ertelenmişti.
 
Microids, XIII Remake için büyük bir güncellemenin 13 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu. TowerFive tarafından geliştirilen bu güncelleme, oyunu tamamen elden geçiriyor. Bu güncelleme oyuna sahip olan kullanıcılara ücretsiz sunulacak.
 
Microids'in belirttiğine göre TowerFive, sanat tasarımından yapay zekaya kadar tüm oyunu elden geçirdi. Çok sayıda teknik iyileştirmeyi içeren yeni güncellemede çevrimiçi çok oyunculu bir mod da yer alacak. Bu mod 13 oyuncuya kadar destek sağlayacak.
 
Microids CEO'su StéphaneLongeard yeni güncelleme ve oyun hakkında şunları söyledi: "“XIII Remake'inPlayStation 4, Xbox One ve PC'ye kötü çıkış yapmasından dolayı çok üzgünüz. Remake, oyuncuların beklediği kalite standartlarına ulaşamadı. Hataları telafi etmek ve oyunun gelişimini tamamlamak için TowerFive stüdyosunu kiralama kararı aldık.
 
TowerFive, geçmişte bizimle birlikte çalışan ekipler arasında yer alıyor. Özellikle Nintendo Switch'teki Agatha Christie: The ABC Murders oyunu üzerinde büyük emekleri bulunuyor. Oyunu istenilen kaliteye çıkarmak için sizlere ücretsiz ve büyük bir güncellemeyi sunmak istedik."
 
- Svoboda 1945: Liberation (13 Eylül)
 
 
 
Charles Games tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan görsel roman niteliğinde tek oyunculu macera hikaye oyunu Svoboda 1945: Liberation, 13 Eylül'de Switch konsollarına geliyor. Svoboda 1945: Liberation, gerçek oyuncularla diyaloglar içeren eşsiz bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 2. Dünya Savaşı'nın kaotik ortamında tanıklarla konuşun ve karanlık geçmişe uzanın. Bu büyüleyici bir hikayede kendi ailenizin gizli tarihini keşfedin.
 
Svoboda 1945: Liberation, macera öpelerini, gerçek oyuncularla tam hareketli röportajları ve 2. Dünya Savaşı'nın ardından ortaya çıkan kaosu anlatan etkileşimli bir yapım. Karanlık geçmişle uzlaşmanın ötesinde bir hikaye.
 
Eski bir kan davasını araştırmak için Çek-Almanya sınırına yakın küçük bir Svoboda köyüne gönderiliyorsunuz. Yakında davanın II. Dünya Savaşı ve ardından gelen komünist diktatörlüğün yükselişiyle bağlantılı olduğunu fark ediyorsunuz. Soruşturma sırasında dedenizin bir fotoğrafını keşfedersiniz. Burada ne yapıyordu? Bir şekilde bu olaya karışmış mıydı? Gerçeği bulun ve hikayesini tamamlayın.
 
Her seçimin önemli olduğu derinlemesine diyaloglarımızda savaşın dehşetini ilk elden gören insanlarla konuşun. Savaş alanında bir arkadaşını kaybeden birine nasıl yaklaşılır? Ya da çocukken kovulan ve büyüdüğü yeri görmek için ilk kez dönen bir kadınla nasıl konuşulur?
 
Atmosferi yansıtan mini oyunlarda tanıkların anılarını yeniden yaşayın. Trajik olayların ayrıntılarını ortaya çıkaran eski fotoğrafları görün, çiftliğinizi komünist terör karşısında bir arada tutmaya çalışın veya tarihi seçimlerin arifesinde kağıt oynayın. Büyükbabanın hiç bahsetmediği şeyleri ortaya çıkar. Ve cevapları bulun: Savaşın dehşeti sona erdikten sonra ortaya çıkan kaos ne kadar kötü?
 
Geçmişin kalıntılarıyla dolu yerler sizi bekliyor. Svoboda 1945: Liberation, keşfetmeniz için nadir bulunan tarihi materyaller, görüntüler ve hatıralarla dolu bir yapım. Oyun, ödüllü Attentat 1942'nin devamı niteliğinde. Profesyonel tarihçilerden oluşan bir ekiple birlikte yazılmıştır.
 
Charles Games, yenilikçi oyun tasarımına güçlü bir vurgu yaparak video oyunlarının anlatım olanaklarını daha da ileriye götürmeye odaklanan Prag merkezli bir stüdyo.
 
- Little Orpheus (13 Eylül)
 
 
 
TheChineseRoom tarafından geliştirilen ve SecretMode tarafından yayınlanacak olan bağımsız hikaye macera platform oyunu LittleOrpheus, 13 Eylül'de geliyor. Usta hikaye anlatıcıları tarafından çok ödüllü hit olan TheChineseRoom ekibinin yeni oyunu, büyük ekran için yeniden düzenlendi ve orijinal sürümde yer alan tüm bonus içeriği bünyesinde barındırıyor.
 
Yıl 1962 ve NASA aya bir adam göndermeye çalışıyor. Sibirya'nın uzak bir köşesinde, bir Sovyet kozmonotu diğer yöne doğru ilerliyor. Yoldaş İvan İvanoviç, dünyanın merkezini keşfetmek için Küçük Orpheus'a keşif kapsülünü bırakıyor. Burada sönmüş bir yanarda bulunuyor. Ancak kozmonot aniden ortadan kaybolur.
 
Üç yıl sonra dünyayı kurtardığını iddia ederek kozmonot ortaya çıkıyor. Küçük Orpheus'a güç veren atom bombasını da kaybediyor. Korkunç General Yurkovoi tarafından bilgi almak için Ural dağlarının derinliklerinde çok gizli bir sığınağa götürülüyor. O kadar korkutucu bir adam ki Stalin bile ona bir içki ısmarlayamaz. General kollarını sıvıyor, Ivan'a sert bir bakış atıyor ve "Ee... yoldaş neredeydin? Peki bombam nerede?” Ivan gözlerinin içine bakıyor ve “Pekala General, başıma gelenlere inanmayabilirsiniz ama elimden gelenin en iyisini yaptım. Her şey o anda başladı..."
 
Kayıp medeniyetleri, denizaltı krallıklarını, tarih öncesi ormanları ve hayal gücünün ötesindeki toprakları keşfederken cesur ama bahtsız kahramana katılın. Menkv'in insanlık dışı kabilesiyle savaşırken ve korkunç canavarların pençelerinden kaçarken nefes kesici bir maceraya atılın. İmkansız gibi görünen şeyleri aşarken ve yeraltı dünyalarına sosyalizmi getirirken tuhaf olaylarla da karşılaşın.
 
Little Orpheus, Flash Gordon, SinbadandThe Land that Time Forgot gibi klasik filmlerden esinleniyor. Rengarenk, yandan görünümlü bir macera oyunu deneyimi sunuyor.
 
Little Orpheus'un platform öğeleri ve sıradan bulmacaları, normal  oyuncular için yeterince basit kaçacak. Deneyimli macera oyuncular için de yeterince zengin içeriği sunacak.
 
Gişe rekorları kıran filmlerin hayranıysanız Little Orpheus, sizi dünyanın çekirdeğine ve ötesine götürecek bir hikaye sunacak. Çarpıcı görseller, mükemmel oyunculuk ve daha fazlasıyla  Little Orpheus, asla unutamayacağınız bir yeraltı destanını sizlere sunacak.
 
- Yüksek çözünürlüklü dokular, yeni hareketler, animasyonlar, gelişmiş grafikler, ışık efektleri ve daha fazlasıyla PC için yeniden düzenlenmiş çarpıcı, renkli bir dünya.
- Dear Esther ve Everyone's Gone to the Rapture'ın yaratıcıları The Chinese Room'daki ödüllü kişiler tarafından mizah ve macera dolu sürükleyici bir hikaye.
- BAFTA ödüllü besteci Jessica Curry ve Jim Fowler'ın ödüllü vokal performansları ve birinci sınıf müzikler, PC için 5.1 surround ses iyileştirmesi.
- Bonus 9. bölüm A Rush of Onion to the Head ve Lost Recordings Mode'u içerir.
 
- Q.U.B.E. 10th Anniversary (14 Eylül)
 
 
 
Toxic Games tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan aksiyon macera bulmaca platform oyunu Q.U.B.E. 10th Anniversary, 14 Eylül'de çıkış yapıyor. Yeniden inşa edilen QUBE 10th Anniversary, on yıllık orijinalin son sürümü. Bu sürüm daha iyi görselleri, yeniden tasarlanmış ve düzenlenmiş bölümleri ve daha fazlasını içeriyor. Ödüllü, beyin yakan birinci şahıs bilinmez bulmaca yapısını oyunculara sunuyor.
 
Sektör 8 olarak adlandırılan yeni bölüm, 4-6 saatlik ek bir oyun süresi sunuyor ve oyunun orijinal 2012 sürümünün ve 2014'te yayınlanan Director'sCut sürümünün üstüne yeni eklemeler yapıyor. Her ikisi de QUBE 10th Anniversary'nin çarpıcı yeni görselleriyle birlikte oyunculara sunuluyor.
 
- QUBE -Orijinal - 2012 sürümünün daha iyisi - geliştirilmiş görseller, yeni bulmacalar ve oyuncu geri bildirimlerinden elde edilen ince ayarlar.
- QUBE Director'sCut - Sesli anlatım ve elden geçirilmiş film müziği
- 8 seviyeyi tamamlamak için 100'den fazla bulmaca
- Sektör 8 - Oyuna yepyeni bir bölüm ekliyor. Bu bölüm ana modu tamamladıktan sonra açılıyor. Bu bölüm 4-6 saatlik yepyeni bir bulmaca oyunu sunuyor.
- Sıfırdan yeniden inşa edildi ve yeni görseller eklendi
- 8 seviyede 46 Koleksiyon
- Tam renk körü desteği
- Yepyeni Geliştirici Yorumu - Geliştirme ekibi, oyunu nasıl yaptıklarını anlatıyor.
- Ekstralar - Oyunun yapımından ekran görüntüleri, konsept sanatı ve diğer ıvır zıvırlar.
 
- Queen'sGarden - SakuraSeason (15 Eylül)
 
 
 
Seven Sails tarafından geliştirilen ve HH-Games tarafından yayınlanacak olan bağımsız macera strateji oyunu Queen'sGarden - SakuraSeason, 15 Eylül'de Switch'e geliyor. Japonya'da Sakura Mevsimi ve Kraliçe bunu kutlamaya karar verdi. Bu eşsiz 3'lü eşleştirme oyununda Kraliçe Ayame ve sadık bakan Haruo'nun bu egzotik Japon bahçesini dekore etmesine yardım edin.
 
119'dan fazla seviyeyi oynayın, madeni paralar ve özel mücevherler toplayın, Japonya'daki en güzel bahçeyi tasarlamak için bitkiler ve dekorasyonlar satın alın!
 
- 120 zorlu eşleştirme seviyesi
- Tamamen özelleştirilebilir bahçe
- Bonus Mini oyunlar
- Bahçenizdeki hayvanları ziyaret edin
 
- Foretales (15 Eylül)
 
 
 
Alkemi tarafından geliştirilen ve DearVillagers tarafından yayınlanacak olan kart tabanlı macera oyunu Foretales, 15 Eylül'de geliyor. Bu ustaca hazırlanmış hikaye odaklı kart oyununda dünyanın kaderine siz karar verin. Foretales, dünyayı kurtarabileceğiniz veya onun sonunu getirebileceğiniz bir yapım. Foretales, çok sayıda oyun stili ve hikayeyi macera ile harmanlayarak benzersiz bir bakış açısı sunuyor.
 
Korkunç bir lanet diyarı harap ediyor ve onu durdurabilecek tek kişi Volepain adında küçük çaplı bir hırsız. Dokumacı, dünyanın kaderini değiştiren araçları Nymphants'a emanet etti. Dokumacı kısaca dünyanın yaratılışının ve istikrarının kaderini çocuklarının ellerine bıraktı. Bu araçlar Foretales'in birçok dünyasını yaratma ve yok etme gücüne sahip. Nymphants ve Cult'un gerçek hedeflerini keşfedin ya da Maelstorm'u sonsuza kadar kucaklayın.
 
Foretales, karanlık bir kehanetin mahkum ettiği bir dünyanın hikayesini anlatıyor. Kıyamette saat işliyor, kalan az zamanı nasıl kullanacağınıza karar vermek size kalmış. Kurtuluşa giden yolu bulmak istiyorsanız, kendiniz ve arkadaşlarınız için en iyisinin ne olduğuna karar vermeniz gerekecek!
 
- BİRDEN FAZLA SONU OLAN GENİŞ HİKÂYELER
- KART TABANLI OYUN
- BENZERSİZ “MASA OYUNU” HİSSİ
- MUHTEŞEM SANATSAL YÖNETİM
- SIRA TABANLI KART SAVAŞI
- TEKRAR TEKRAR OYNAMA
- ORİJİNAL HİKAYE VE DÜNYA
- KARAKTERLER
- TRAVIS WILLINGHAM TARAFINDAN ANLATIM
 
- Dungeons 3 - Nintendo Switch Edition (15 Eylül)
 
 
 
Sonunda, Zindan Lordu kötülüğün güçlerini başarıyla birleştirdi ve karanlık imparatorluğunu kurdu. Şeytani arayışı genişlemeye devam ediyor.
 
Çok sayıda oda, tuzak ve yapı ile benzersiz bir yeraltı zindanı yaratarak karanlık tarafınızı açığa çıkarın. Orklar, succubae, zombiler ve çok daha fazlası gibi aşağılık yaratıklar arasından seçim yaparak dünyanın gördüğü en korkunç orduyu kurun. Güçlerinizi inşa ettikten sonra karanlıktan çıkın ve ordunuzu üst dünyanın ışığına yönlendirin; Burada toprakları yozlaştıracaksınız.
 
Beklediğiniz zindan yönetimi: Dungeons 3 şimdiye kadarki en büyük, en iyi ve en kötü zindan simülasyonu oyunu. Sonunda Nintendo Switch konsollarına geliyor. Yeni yönetim: Kötü imparatoriçe Thalya'nın rehberliğinde kötülüğün güçlerini komuta edin ve onları zafere taşıyın.
 
Boyut önemli: 20 görev ve 20 saatten fazla oyun süresi, birkaç çarpışma haritası ve benzersiz becerilere sahip bir canavar ve yaratık sürüsü ile kapsamlı tek oyunculu mod sizlere sunuluyor.
 
Anlatım: Hayranların gözde anlatıcısı, kusursuz sesi ve mizahıyla geri dönüyor. Dungeons mirasını mümkün olan en iyi şekilde sürdürüyor.
 
Bu sürüm “OnceUpon a Time”, “Evil of the Caribbean” ve “Lord of the Kings” genişleme paketlerini içeriyor. Hareket halindeyken gerçekten eksiksiz bir Dungeons 3 deneyimi yaşayabilirsiniz. Önceden yayınlanmış tüm içerik güncellemelerini bünyesinde barındırır.
 
- Jack Move (20 Eylül)
 
 
 
SoRomantic tarafından geliştirilen ve HypeTrainDigital tarafından yayınlanacak olan sıra tabanlı rol yapma oyunu Jack Move, 20 Eylül'de Switch konsollarına geliyor. Jack Move, siberpunk bir dünyada geçen, hikaye anlatımına sahip sıra tabanlı savaşları ve modern piksel sanatını yansıtan benzersiz bir JRPG'dir. Babası kaybolduktan sonra cinayet, adam kaçırma ve karanlık araştırmalar dünyasına itilen kanunsuz bir hacker olan Noa'nın rolünü üstlenin.
 
NoaSolares rolünü üstlenin: BrightTown'dan gelecek vadeden kanunsuz bir hacker. Mega şirket Monomind, uzun süredir görüşmediği babası Abner'i kaçırdığında, Noa'nın çok geç olmadan onu geri getirmekten başka seçeneği kalmaz. Abner neden dijitalleştirilmiş bilinci araştırıyor? Peki Monomind bununla ne yapmak istiyor?
 
Noa yolculuğunda yalnız olmayacak. En iyi arkadaşı Ryder, planlayıcısı Martini ile içki bağımlısı amcası ve eski şirket casusu GuinBlakely ona yardım edecek. Güzel animasyonlara ve taktiksel oyun sistemini içeren benzersiz sıra tabanlı savaş sisteminde Noa'nın düşmanlarıyla savaşın.
 
CyberDeck'inizin yazılımını, savaşın ortasında rolleri değiştirmek, saldırı, savunma ve güçlendirmeleri dengelemek için özelleştirin. Savaş sırasında hangi yazılımı yükleyeceğinizi seçmek zaferin anahtarı. Donanım yükseltmeleri, istatistiklerinizi artırmanıza, yükleyebileceğiniz yazılım miktarını yükseltmenize ve Noa'ya ekstra yetenekler kazandırmanıza yardımcı olabilir.
 
- TheDioField Chronicle (22 Eylül)
 
 
 
En son teknolojiyle hayata geçirilen cesur ve sürükleyici bir hikaye. Yeni, stratejik, gerçek zamanlı bir savaş sistemi olan "Gerçek Zamanlı Taktik Savaş" (RTTB) ile tanışın. Yetenekli ve deneyimli bir geliştirme ekibi tarafından hazırlanmış yeni bir Strateji RPG'sinin başlangıcı.
 
Destansı bir savaş hikayesini anlatan yepyeni bir Strateji RPG. TheDioFieldChronicle, fantastik, orta çağ ve modern zaman etkilerini, derin ama yenilikçi bir gerçek zamanlı savaş sistemiyle harmanlıyor. Ortaya eşsiz ve güzel bir dünya çıkıyor.
 
Derin, stratejik, gerçek zamanlı taktik savaşlar
 
Bu oyundaki savaşlar, savaş alanındaki koşullara bağlı olarak farklı deneyime sahip olır ve düşmanınız üzerinde avantaj elde etmek için birliklerinizin güçlü ve zayıf yönlerinden yararlanmanız gerekir. Görevinizi tamamlamak için çeşitli becerileri, sınıfları ve ekipmanları akıllıca kullanın.
 
Gerçekçi "diorama" tarzı savaş sahneleri
 
Bir general gibi kuvvetlerinize komuta ederken, DioField adasının ortamlarının zengin ayrıntılı tasvirleri benzersiz "diorama" tarzı görsellerle birleştirilir.
 
DioFieldChronicle Erken Satın Alma Bonus İçeriği
 
- Silah: RhopastoKnife (Erken Satın Almaya Özel Renk)
- Aksesuar: Acemi Bileziği
 
Alma Bonusu Talep Süresi: 31 Aralık 2022'ye kadar
 
Oyun sırasında elde edilemeyen eşya Bölüm 1 veya Bölüm 2'de alınabilir.
 
- Dreamworks Dragons: Legends of the Nine Realms (23 Eylül)
 
 
 
AHEARTFULOFGAMES tarafından geliştirilen ve Outright Games tarafından yayınlanacak olan 3D platform aksiyon macera oyunu Dreamworks Dragons: Legends of the Nine Realms, 23 Eylül'de geliyor. İçinizdeki ejderhayı serbest bırakın. Thunder'ın ailesini ve ejderha krallıklarını kurtarmak için ateşli bir macerada Gizli Dünyanın ötesine uçun.
 
Uçarken ve keşfedilmemiş alemlerde dalış yapın ve rüzgarı hissedin. Yolunuza çıkan düşmanları ve devasa ejderha patronlarını yenmek için hızınızı, kuyruğunuzu ve pençelerinizi kullanın. Yeni açılabilir becerileri ve güçleri seçerek en büyük ejderha kahramanı olun. Bunun için Thunder ve arkadaşlarının seviyesini yükseltin.
 
Birbirine bağlı buz, ateş, karanlık ve öte alemlere barışı ancak siz getirebilirsiniz Göğsünüzde alevleri toplayın ve gökyüzüne çıkın. NightLights'ın ve tüm ejderha türlerinin geleceği size bağlı.
 
- EJDERHA OLUN - Uçma özgürlüğü ile Thunder ve arkadaşlarının gücünü deneyimleyin
- YENİ ÜLKELERE UÇ -Thunder'ın ailesini aramak için krallıkları keşfet
- KARAKTERİNİZİ OLUŞTURUN - Deneyiminiz büyüdükçe ejderhanızın hızını, gücünü veya zekasını yükseltin
- YENİ KAHRAMANLARIN KİLİDİNİ AÇIN – Plowhorn, Wu & Wei ve Feathers olarak oynayın, istediğiniz zaman ejderhalar arasında geçiş yapın.
 
- Pathfinder: Warth of theRighteous (Bulut Sürümü) (29 Eylül)
 
 
 
Owlcat Games tarafından geliştirilen ve META Publishing ile Owlcat Games tarafından yayınlanacak olan rol yapma macera oyunu Pathfinder: Warth of theRighteous'un Switch Bulut Sürümü, 29 Eylül'de çıkış yapıyor. Eleştirmenlerce beğenilen Pathfinder: Kingmaker'ın yaratıcılarından yeni destansı bir RPG'de iblislerin istila ettiği bir diyara yolculuğa çıkın. İyinin ve kötünün doğasını keşfedin, gücün gerçek kavramını öğrenin ve beklentilerinin ötesinde işler yapabilen Efsanevi bir Kahraman olarak yükselin.
 
Yolunuz sizi, Abyss'e açılan bir yarığın ardından tüm ülkeye kötülüğü salan Worldwound'a götürecek. Bir asırdan fazla bir süredir komşu milletler korkusuzca savaştı, düşmanı geri püskürtmeye çalıştı ama pek bir faydası olmadı.
 
Şimdi bu çatışmaya bir son verme şansınız var. Ancak kurtuluşa giden yol kesin olmaktan çok uzak. Asil şövalyeler tarafından desteklenen parlayan bir kahraman mı olacaksın? Yoksa köle kavramının yer aldığı ölümsüz ordularının büyücüsü mü? Ya da tamamen başka bir şey mi? Ordunu yönet ve güçlü iblis lordlarına meydan oku. Haçlı seferiniz, sizi ve dünyanın kendisini sonsuza dek değiştirecek bir olaylar zincirini harekete geçirecek.
 
Pathfinder First Edition'ın esnekliği, zenginliği ve derinliği ile hayal edebileceğiniz herhangi bir karakteri yaratın. Kişisel oyun tarzınıza uygun 25 sınıf, 12 karakter ve binden fazla büyü, yetenek ve beceri arasından seçim yapın.
 
Kararlarınız her zamankinden daha fazla öneme sahip. Amacınız açık, ancak ona giden yolu kendiniz oluşturmalısınız. Kim ölecek, kim yaşayacak? Kim kalacak, kim gidecek? Seçimlerinizi yapın ve çevrenizdeki dünyanın değiştiğini izleyin.
 
Düşmanlarınızı öldürürken iki savaş modunun keyfini çıkarın - gerçek zamanlı savaş veya sıra tabanlı mücadele. Aralarında anında geçiş yapın, böylece her şeyi istediğiniz kadar yavaş veya hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Eşsiz Pathfinder oyunu, atlı savaş gibi gelişmiş savaş manevraları gerçekleştirmenize de olanak tanır. Onları akıllıca kullanın.
 
10'dan fazla benzersiz arkadaştan oluşan bir ekip, amacınıza hizmet etmeye hazır. Onların güvenini - saygısını kazanın ve önlerinde ne tür tehlikeler olursa olsun arkanızda olduğundan emin olun. Eğer kötü tarafa geçersen, şey... Belki de yolunuzun ayrılma zamanı gelmiştir.
Ülkeyi şeytan belasından temizlemek için bir ekipten çok daha fazlasına ihtiyacınız olacak.
 
Haçlıların komutasını elinize alın ve onları zafere götürün - hem savaşı yukarıdan kontrol eden bir stratejist olarak hem de yeni bir taktik savaş modunda bir saha komutanı olarak mücadeleye girişin.
 
Dokuz benzersiz Efsanevi Yolu keşfedin: olağanüstü yetenekler elde edin ve yolunuzdaki her şeyi şekillendirin. Kararlarınız sizi bir melek, azgın bir İblis, güçlü bir Lich, kurnaz bir düzenbaz, dünya dışı bir Aeon, asi bir Azata, bilge bir Altın Ejderha, Yürüyen doyumsuz bir Sürüye dönüştürebilir ya da ölümlü kalarak zorlu yolda ilerleyebilirsiniz. Böylece yaşayan bir Efsane olabilirsiniz.
 
Şu anda PC'de mevcut olan Pathfinder: Wrath of theRighteous, 2009 yılında Dungeons and Dragons'un değiştirilmiş bir sürümü olarak yayınlanan popüler RPG serisi Pathfinder'a dayanıyor. Owlcat Games daha önce 2018'de PC'de piyasaya sürülen Pathfinder: Kingmaker üzerinde çalışmıştı ve ardından 2020'de PlayStation 4 ve Xbox One için 'Definitive Edition' sürümünü oyunculara sunmuştu. Wrath of theRighteous doğrudan devam oyunudur ve ilk oyundaki iyileştirmeleri nedeniyle önemli övgüler almıştır.
 
Uyarı (ekipten)
 
Bu oyun, bazı kişilerin rahatsız edici bulabileceği sahneler ve metinler içeriyor. Grafik olarak ayrıntılı değildirler ve izometrik bir bakış açısıyla sunulurlar. Ancak oyuncularımızı bunlar hakkında bilgilendirmeyi görevimiz olarak görüyoruz. Bu oyunda kan, parçalama, işkence, kölelik ve adam kaçırma unsurlarını görebilirsiniz. Bunun yanı sıra metinlerde istismara dair birçok cümle görebilirsiniz.
 
- PawPatrol: Grand Prix (30 Eylül)
 
 
 
3DClouds tarafından geliştirilen ve Outright Games tarafından yayınlanacak olan yarış macera oyunu PawPatrol: Grand Prix, 30 Eylül'de geliyor. Hiçbir pist çok büyük, hiçbir yarışçı çok küçük değil. PAW Patrol şimdiye kadarki en hızlı görevi sunuyor: PupCup'ı kazanmak için mücadele et. Bu 4 oyunculu şampiyonada Adventure Bay, Jake's Snowboarding Resort ve TheJungle gibi ikonik yerlerde yarışın ve kazananın kim olacağını öğrenin.
 
Tüm favori PAW Patrol karakterleriyle ve aynı anda 4 oyuncuya kadar Adventure Bay çevresinde yarışın ama sinsi Belediye Başkanı Humdinger'ın bıraktığı engellere dikkat edin.
Chase, Skye veya Marshall dahil en sevdiğiniz karakterlerden herhangi birini seçebileceğiniz bu çok oyunculu şampiyonada arkadaşlarınızla oynayın. Ancak dikkatli olun, çünkü sinsi Başkan Humdinger, yarışınızı çılgın bir felakete dönüştürmek için hemen köşede olabilir.
 
Su balonları ve kartopları dahil olmak üzere karakterinize güçlendirmeler verin. Ayrıca, etrafınızdaki yarışçıları yavaşlatmak için Chase'in sireni gibi özel karakter becerilerinin kilidini açın.  
 
Bu yarış oyununda, otomatik hızlanmaya sahip kolay bir kontrol seçeneğinin yanı sıra deneyimli pist yıldızları için de zor bir mod bulunuyor. Öyleyse, en iyi karakteriniz ve arkadaşlarınızla 11 parkurda bir PAWsome yarışına katılın.
 
- BulletSoul (9 Eylül)
 
 
MAGES tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan shoot'emup oyunu BulletSoul: InfiniteBurst, 9 Eylül'de Switch konsollarına geliyor. Klasik nişancı oyunu tasarımını modern bullethell tasarımıyla harmanlayan BulletSoul: InfiniteBurst'te yapılacak çok şey var. Türe yeni başlayanları karşılamak için tasarlanmış birden fazla modda oynayın.
 
BulletSoul'un temellerini alan bu yapım iki büyük geliştirmeyi bünyesinde barındırıyor: Elden geçirilmiş seviye tasarımı, yepyeni madeni para toplama mekaniği ve Burst Modu. Diğer taraftan ise bonus karakter olan Loop artık tüm modlarda kullanılabilir. Ek olarak, Normal ve Caravan modları yeniden tasarlandı. Yeni düşmanlar ve saldırı düzenleri yeniden dengelendi.
 
Musou (veya InfiniteBurst) Modunun kilidi açıldığında işler daha da zevkli hale gelecek. Müzik şefleri KenjiIto ve KohtaTakahashi geri dönüyor.
 
Mecha-warl, uzayın kendisini fethetmek için askeri gücünü kullanacak bir kötülük imparatorluğu.
 
- 4 mod (+1 gizli) ve yepyeni bir oyun stili: Combination Burst
- 4 farklı gemi -Loop tüm modlarda oynanabilir
- Normal Mod, BulletSoul'un deneyimli oyuncuları için yeniden dengelendi
- Bancho Modunda puanınızı aşamalı olarak yükseltin ve mükemmelleştirin
- Caravan Modu, yeni düşman stilleri ve yeni bir müzik parçasıyla geri dönüyor
- Rezonatör geri döndü ve Jake "Virt" Kaufman remixleri baş gösteriyor
- Modlara göre bölünmüş skor tabloları ve arkadaş filtreleri
- Ölçekleme ve dikey ekran modu
 
Tachyon tarafından geliştirilen shoot'em oyunları BulletSoul ve devamı BulletSoul: InfiniteBurst Nintendo eShop üzerinden Switch için dünya çapında 9 Eylül'de çıkış yapacak.
 
- BulletSoul: InfiniteBurst (9 Eylül)
 
 
 
MAGES tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından daha önce farklı platformlara çıkış yapan shoot'emup oyunu BulletSoul, 9 Eylül'de dünya genelinde Switch konsollarına geliyor. Klasik nişancı oyun tasarımını önemli ölçüde modern bullethell öğeleriyle harmanlayan BulletSoul'da her şey var. Türe yeni başlayanları karşılamak için tasarlanmış birden fazla modda oynayın. Aynı zamanda daha yüksek puanlar hedefleyen uzmanlara meydan okuyun.
 
BulletSoul ilk olarak 7 Nisan 2011'de Japonya'da Xbox 360 ve dünya çapında 7 Nisan 2017'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. BulletSoul: InfiniteBurst ise 29 Mayıs 2014'te Japonya'da Xbox 360 için ve dünya çapında 31 Temmuz 2017'de Steam üzerinden PC için çıkış yaptı.
 
BulletSoul yeni bir biçimle geri döndü: Burst! Aksiyon dolu, bağımlılık yaratan macerası ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Burst bölüm tasarımları, daha fazla mod desteği ve büyük yıkımlar ile dikkatleri üzerine çekiyor.
 
Hayatta kalmak için oynayın ve düşmanlarınızın nasıl davrandığını öğrenin. Ardından daha agresif bir oyun tarzına geçin ve puanınızın yükseltin. Düşmanları yakın mesafeden yok edin ve kurşunların zararsız hale geldiğini görün. Puanınızı daha da yüksek seviyelere çıkarmak için gizli bonus aşamaları araştırın.
 
Daha da fazla ısı getiren ResonatorKenji 'Itoken' Ito (RomancingSaGa serisi) ve KohtaTakahashi (RidgeRacer ve Ace Combat serisi), melodileriyle hoparlörlerinizi ateşe veriyor. Son olarak, AkioWatanabe becerilerini sahneye aktararak bazı yeni karakter tasarımlarını ortaya çıkarıyor.
 
Mecha-warl, uzayın kendisini fethetmek için askeri gücünü kullanacak bir kötülük imparatorluğu. Bu, onların tehdidine karşı duran cesur bir topluluğun hikayesi.
 
Zenichi, intikam için dışarı çıkan yalnız bir uzay korsanı.
 
Yun, galaksi devriye memuru ve Mecha-warl'ı yok etmekle görevlendirildi.
Sadahl, zafer için Mecha-warl'a meydan okuyan hükümdar.
 
Ve Loop, yenilgisinden çok sonra Dünya için savaşa devam ediyor.
 
Böylece uzayın kaderinin belirleneceği mücadele başlıyor...
 
- Orijinalinden her iki DLC de dahil olmak üzere 4 farklı mod
- Normal Modda son boss dövüşüyle birlikte 3 farklı gemi ve gizli bir ikinci döngü
- Bancho Modunda puanınızı aşamalı olarak yükseltin ve mükemmelleştirin
- CaravanMode'da saati ve dünyanın en iyi skorlarını elde etmeye çalışın
- Daha da iyileştirilmiş oyun
- Modlara göre bölünmüş skor tabloları ve arkadaş filtreleri
- Ölçekleme ile dikey ekran mod desteği
 
- Accident (16 Eylül)
 
 
 
Duality Games, Glob Games Studio tarafından geliştirilen ve Duality Games, PlayWay S.A., HeartBeat Games tarafından yayınlanacak olan simülasyon kurtarma oyunu Accident, 16 Eylül'de Switch konsollarına geliyor. Araba kazası vakalarını araştıran bir gazeteci ol.
 
Mağdurlara yardım edin, ilk yardım yapın, kanıt toplayın ve gerçekte ne olduğunu keşfetmek için olayları yeniden kurgulayın. Bu oyun, araba kazası ile kan sahneleri içeriyor.
 
Kazazedelerin durumunu değerlendirin ve işe girişin. Nefes alıyorlar mı? Ciddi yaraları var mı? Hayatta kalmaları için her şey çok önemli olabilir. İlk yardım sağlayın, kanamayı kontrol edin, nabzı kontrol edin ve mümkünse en iyi pozisyonuna getirin. Acil durumun gerekliliğine göre ne gerekiyorsa yapın.
 
Önce kime yardım etmeli? En iyi şekilde nasıl yardım edilir? Yanlış şekilde yardım ederek başkalarının, hatta kendinizin hayatını tehlikeye atabilirsiniz. İki kez düşünün ama unutmayın - zaman azalıyor. Kötü bir seçim mi yaptın? Tüm yaralı kazazedeleri kurtarmayı başaramadınız mı? Bunu düzeltme şansın var! Zamanı geri alın ve tekrar deneyin.
 
Birine yardım ederken her saniye önemlidir ve kazanın nedenlerini derinlemesine incelemeye zaman olmayabilir. Ancak kurtarma görevinizin sonunda, tüm durumu analiz edebilecek, parçaları toplayabilecek ve kazaya neyin sebep olduğunu bulabileceksiniz.
 
Farklı kurtarma görevlerinin bir parçası olun: Çeşitli konumlarda, hava koşullarında ve hatta farklı zamanlarda basit araba çarpmalarından ciddi zincirleme kazalara kadar. Deneyim kazanın ve gerçek yaşamdan ilham alan bu oyunda insanlara nasıl yardım edeceğinizi öğrenin.
 
- Melatonin (16 Eylül)
 
 
 
HalfAsleep tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan renkli bir dünyaya sahip bağımsız bir yapım Melatonin, 16 Eylül'de geliyor. Melatonin, hayaller ve gerçeklerin bir araya geldiği bir ritim oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Korkutucu kaplamalar veya arayüzler olmadan sizi motive etmek için animasyonlar ve ses ipuçlarını kullanıyor. Şaşırtıcı zorluklar, elle çizilmiş sanat tarzı ve canlı müzik içeren rüya gibi seviyelere uyum sağlayın.
 
Melatonin'deki her seviye, ritmi takip etmenin yeni bir yolunu sunar. Oyunda ilerledikçe daha fazla bölümün, meydan okuma modlarının, mashup'ların ve bir seviye düzenleyicinin kilidini açacaksınız. Ritim oyunlarına aşina değil misiniz? Alıştırma modu, oyun boyunca size rehberlik eder ve kendinizi kaybolmuş hissediyorsanız size yardımcı olur.
 
Melatonin, uyurken gördüğümüz rüyalar ile uyanıkken yaşadığımız deneyimler arasındaki ilişkiyi araştırır. Geceleri rüyalarının daha derinlerine dalarken, ana karakterin hayatıyla ilgili unsurları bir araya getirin.
 
Oyun, 4K'ya kadar çözünürlük için tamamen elle çizilmiş sanat ve animasyonlarla renkli bir görsel stile sahiptir. Canlı müzik, sürükleyici bir deneyim için oyun ve görsellerle aynı şekilde üretildi.
 
- Trash Sailors (16 Eylül)
 
 
 
FluckyMachine tarafından geliştirilen ve tinyBuild tarafından yayınlanacak olan çevrimiçi co-op oyunu TrashSailors, 16 Eylül'de Switch'e geliyor. TrashSailors, bir ila dört oyuncu için elle çizilmiş bir sanata sahip co-op yelken macerası oyunu. Çevrimiçi veya yerel co-op olarak tarihin en iyi ekibini oluşturun ve büyük bir tsunaminin ardından yolunuzu bulun.
 
Dünya dev bir Çöp Tsunamisi tarafından sular altında kaldı! Şansınıza, etrafta bir sürü çöp yüzüyor. Çöp, ana kaynağınız ve bu dünyadaki en değerli şey. Bu çöpleri yakıta, sal yedek parçalarına ve hatta silahlara dönüştürebilirsiniz. Bataklık timsahlarına, zehirli köpek balıklarına, kutup korsanlarına ve çok daha fazlasına hazır olun.
 
Öne çıkan özellikler
 
- Çevrimiçi ve yerel 4 oyunculu destek.
- Elle çizilmiş Çöp Korsanlığı.
- Define avcılığı ve canavar besleme
- Son çöp parçası için medeniyetsiz savaşlar.
- Arkadaşlarınızla yelken açmak için kelimenin tam anlamıyla bir çöp okyanusu.
 
- Amnesia: Later x Crowd (20 Eylül)
 
 
 
Daha önce yalnızca Japonya'da piyasaya sürülen iki oyunu içeren Amnesia: LaterandAmnesia: Crowd'da her oyun, çok sayıda farklı hikaye senaryosu ve bunun yanı sıra yeni mini oyunları sunuyor. Orijinal oyunun ana karakterleri ve alt karakterleri ile ilişkinizi derinleştirin ve neyin kıvılcım çıkardığını görün.
 
Büyüleyici yeni bir dünya ile başlayarak, Waka'nın dünyasını inceleyeni ve birçok yönünü ortaya çıkarın. Amnesia: Memories olaylarından sonrasını konu alan bu yapımda dört farklı hikaye senaryosunun kilidini açabilirsiniz.
 
Her oyunda tehlikeden kaçmak için çevrenizle etkileşime geçmeniz gereken unsurlar yer alır. Nne olursa olsun daha fazla hikayenin  keyfini çıkaracaksınız. WORKING'de çeşitli mini oyunları, TRUMP'ta ise kart oyunları oynayacaksınız. Bunları oynayarak yeni etkinliklerin kilidini açmak için Orion Puanları kazanacaksınız.
 
Hafızasını geri kazanmak için ipuçları arayın. Bu yolda Orion, Ukyo ve Rika ile birlikte ilerleyin.
 
- AFTER STORY: Amnesia'nın ardından geçen bir aşk hikayesi.
- WAKA'S WORLD: Dört farklı Waka kişiliği ile dört farklı dünyanın tadını çıkarabilirsiniz.
- GIRLS PARTY: Sawa, Mine ve Rika arasındaki kız sohbetleriyle dolu içeriğin keyfini çıkarın.
- ORION: Belirli koşullarda oynanabilir hale gelen bir hikaye. Orion'un unutulmuş anılarını geri kazanırken kahramanı takip edin.
 
- Amnesia: Memories (20 Eylül)
 
 
 
IdeaFactory, Design Factory tarafından geliştirilen ve IdeaFactory International tarafından yayınlanacak olan anime tabanlı görsel roman macera oyunu Amnesia: Memories, 20 Eylül'de Switch konsollarına çıkış yapıyor. Bir gün anılarınızın kayboluşuna tanıklık edersiniz. Hafıza kaybınızın ardındaki gerçeği öğrenmek için her biri kendi dünyası olan beş romantik yoldan birini seçeceksiniz. 20'den fazla sonla, hak ettiğiniz o destansı aşk hikayesini yazabilir misininiz?
 
Bu görsel romanda, beş erkekle karmaşık ilişkiler yaşayacak ve hafıza kaybına uğrayan bir Kahraman olarak oynayacaksınız. Unutulanları bir araya getirmek için yolunuzu seçin. Hak ettiğiniz aşk hikayesini mi yazacaksınız yoksa aşkınız ve hayatınız sona mı erecek?
 
Aşk yolu çetrefilldir. Her biri birden fazla hikayeyi barındırır. Bu yolda beş erkekten birini seçin. Her seçim, karakterlerin farklı roller üstlendiği ve 20'den fazla sonu içeren farklı bir dünyayı size sunar.
 
Seçimler gelecekteki aşkınızla olan ilişkinizi etkiler. İlişkinizi buradan takip edin ve kötü bir sona girmediğinizden emin olun.
 
Rock, Paper, Scissors ve AirHockey gibi mini oyunları diğer karakterlere karşı oynayın.
Galeri'de sesli çizimlerin kilidini açın. Görüntülerin belirli alanlarına dokunmak, daha önce ifade edilemeyen duyguların diyaloğunu oynayacaktır.
 
- Wylde Flowers (20 Eylül)
 
 
 
StudioDrydock tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan çiftlik simülasyon macera oyunu WyldeFlowers, 20 Eylül'de geliyor. WyldeFlowers'ta cadı olmak için çıkacağınız bu yolculukta Tara'ya katılın. Gündüzleri çiftçilik yapın, geceleyin büyü yaparak kulübe yaşamınızı şekillendirin ve meclisinizle bağ kurun. Bölgedeki bir gizemi çözerken Fairhaven'ın tamamen seslendirilmiş karakterlerini tanıyın ve sevin.
 
Büyükannesine ve aile çiftliğine yardım etmek için şirin bir kırsal adaya yeni taşınan Tara olarak oynayın. İlgi çekici arka planlara sahip, tamamı seslendirilmiş karakterlerden oluşan unutulmaz karakterleri tanıyın, dostluk ve hatta romantizm yaşayın.
 
Gün boyunca ekinlerle ilgilenirken, hayvanlara, balıklara, zanaatlara ve daha pek çok şeye özen gösterin bunun yanı sıra kırsal yaşamın tadını çıkarın. Geceleyin süpürgenizi uçurmayı, iksir yapmayı, havayı ve mevsimleri kontrol etmeyi ve hatta bir kediye dönüşmeyi öğrenirken içinizdeki cadıyı besleyin. Fairhaven sizi bekliyor.
 
Tara, kendini bulduğu ve bir kasabayı bir araya getirdiği için çiftçiliği sihir ve kişisel keşifle harmanlamak istiyor. Ciddi ve duygusal bir hikayenin tadını çıkarın.
 
WyldeFlowers'taki karakterler, 18 saatin üzerinde seslendirme ile BAFTA ödüllü seslendirme sanatçılarının da yer aldığı bir oyuncu kadrosuyla hayat buluyor.
 
Bölgenin Demircisi Natalia'dan lokanta işleten Sophia'ya kadar, Fairhaven'daki her karakter ile etkileşime girebilir. Etkileşim sayesinde onları sevebilir ve hatta daha da ileri giderek aşık bile olabilirsiniz.
 
Fairhaven'ın yedi karakteri, sevilmeye uygundur. Kasap Kim'den, doktorAmira'ya kadar burada herkes var. Yemek pişirme, balık tutma, çiftçilik, hayvan bakımı, büyüler ve iksirler yoluyla hem ev hem de büyülü el sanatları alanında geliştirin. 35-60+ saatlik sürükleyici oyunla keşfedin ve rahatlayın.
 
Müzik, anlatımla iç içedir ve seçimlerinize yanıt veren gerçek bir orkestranın yardımıyla oluşturulmuş müzikleri içerir.
 
- Scrap Riders (21 Eylül)
 
 
 
Games ForTutti tarafından geliştirilen ve Microids tarafından yayınlanacak olan bağımsız beat'em up oyunu Scrap Riders, 21 Eylül'de geliyor. Scrap Riders'da kanun kaçağı bisikletçi çetesinin üyesi Rast olarak oyna, çorak arazilerde ve şirketler tarafından kontrol edilen büyük metropolde yol al. Bu kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmak için bir kaçakçı olarak hareket edin.
 
Scrap Riders, siberpunk bir gelecekte geçen piksel sanatına sahip macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Scrap Riders'da bisikletçi çetesinin bir üyesi olan Rast ol, çorak arazilerde ve şirketler tarafından kontrol edilen büyük metropolde yol al. Bu kıyamet sonrası dünyada hayatta kalmak için bir kaçakçı olarak hareket edin. Bu yolda savaşın, yumruklarınızı ve silahlarınızı kullanarak rakiplerinizi alt edin. Ancak dikkatli olun: çorak topraklar yüreksizler için değildir.
 
Orada, şiddet her zaman doğru bir cevaptır ama bu da yeterli olmayacaktır. Aklınız olmadan uzun süre dayanamazsınız. Doğru insanlarla konuş, ipuçlarını topla ve kötü adamların kıçına tekmeyi bas.
 
Dünya, yalnızca güçlülerin ayrıcalıklara sahip olduğu acımasız bir yer. Özgür olmak için çorak topraklarda yaşamak gerekir. Ve orada, kaynaklar kıt.
 
Çetenizin diğer üyeleriyle tanışın ve şehirlerdeki insanlarla konuşun. SCRAP-RIDERS arasında önemli biri olmanızı sağlayacak görevleri yerine getirmek için rakip çetelerden ve rüşvetçi polisten kurtulun.
 
Motosikletinizi sürün ve çetenizin hayatta kalması için bu yolda savaşın. Kargo hırsızlıklarının arkasındaki komployu araştırın ve ortaya çıkarın. Ama hepsinden önemlisi, SERT BİR ADAM OLUN.
 
- No Place for Bravery (22 Eylül)
 
 
 
GlitchFactory tarafından geliştirilen ve Ysbryd Games tarafından yayınlanacak olan piksel grafikli bağımsız tek oyunculu macera oyunu No PlaceforBravery, 22 Eylül'de geliyor. Onlarca yıl süren mücadele boyunca yıpranan eski bir savaşçı Thorn, kayıp kızını aramak için bu dünyada dolaşıyor. Bu 2D yukarıdan aşağıya görünümlü aksiyon rol yapma oyununda savuşturun, savunun ve acımasız çatışmalardan sıyrılın. Thorn'un ailesini yeniden bir bütün haline getirme mücadelesinin tüyler ürpertici hikayesini keşfedin.
 
No Place for Bravery, enfes görselleri, heyecan verici bir film müziğini ve yoğun dövüş anlarını bir araya getiren, akıldan çıkmayan bir masalı sunmaya çalışan 2D yukarıdan aşağıya görünümlü bir aksiyon rol yapma oyunu.
 
Yıkılmış güzellikler ve vahşi kabilelerden oluşan tehlikeli bir dünya Dewr'de türlü tehlikeler sizi bekliyor. Bu oyunda, atlatmalar, savuşturmalar ve karşı saldırılarla dolu hızlı tempolu savaşlarla mücadele etmelisiniz. Hata yapmak cezalandırıcı olacak ve Dewr'in tehlikeleriyle yüzleşirken kalıcı bir kırılganlık hissi yaşayacaksınız.
 
Eski asker Thorn, hesap edilemeyecek kadar acımasız bir savaşta mücadele ettikten sonra savaş işini bırakır. Sakin bir meyhane işletmeciliğine adım atan Thorn'un düşünceleri ve hayalleri, uzun süredir kayıp olan kızı Leaf'te oyalanır. Thorn, Leaf'i çok uzun zaman önce kaçıran kişinin yeniden ortaya çıkışına tanık olur böylece savaşçı ruhu tekrardan alevlenir. Thorn, engelli üvey oğlu Phid'in eşliğinde bir kez daha mücadeleye girer ve işleri düzeltmek için onun kılıcına ihtiyacı olduğuna kendini ikna olur.
 
No Place for Bravery oyunundaki hikaye anlatımı, roller ve görevler bu dünyada var olan şeyler. Geliştiricilerin kişisel yaşam deneyimleri ve hislerinin yer aldığı oyunda birçok şey sizi bekliyor.
 
Yetenekli ellere sahip olan Thorn en başından itibaren her şiddetli mücadeleye göğüs gerebilir ve gaddarlığı ancak siz yeni silahlar ve eşyalar keşfederek artar. Soulslike oyunlara benzer şekilde bu oyunda da ustalaşmak zaman alır. Yolculuğunuzda bir dizi yenilgiyle karşılaşırsanız umutsuzluğa kapılmayın.
 
Ayrıntılı piksel sanatının büyüleyici bir karışımı olan bu oyunda Thorn yolunu çizerken Dewr'in yıpranmış dünyasını keşfedin. Nefes kesici bir yaşamı sunan bu dünyada geçen her saniye, damarlarınıza sürükleyici bir deneyim aktarır.
 
- Piofiore: Episodio 1926 (22 Eylül)
 
 
 
Piofiore: FatedMemories'in heyecan verici devamında İtalya'nın Burlone şehrine geri dönün. Yıl 1926. “Avrupa'nın arka kapısı” olarak bilinen liman şehri Burlone, iktidarlık için mücadele eden üç güçlü mafya ailesine ev sahipliği yapıyor. LilianaAdornato, şehrin kaderine amansız bir şekilde bağlı olan gizli bir geçmişi ve göğsündeki benzersiz işareti olan bir kilise yetimi. Ancak hem Burlone hem de Liliana'nın üzerine yeni bir tehdit belirdiğinde, Falzone, Visconti ve Lao-Shu ailelerinin liderleri, çalınan bir kalıntıyı geri almak ve güç dengesini yeniden sağlamak için geçici bir ateşkes içinde bir araya gelir.
 
Beş yeni bölümde, heyecan verici bir gizem ve cinayet hikayesi bunun yanı sıra tanıdık yüzleri, yeni bir senaryoyu ve her karakterin hikayesinin devamını deneyimleyin.
 
- Gerçek dünya olayları arasında dokunmuş bu kurgusal masal 1920'lerin İtalya'sında geçiyor. Tarihin çalkantılı dönemini deneyimleyin.
- Üç tür hikaye, her biri kendine özel deneyimleriyle. Ek bakış açıları ve alternatif sonlar ortaya çıkarmak için birden çok kez oynayın.
- Mafya hayatında bir yıl: Advent takvimine benzer bir sistem, 1926 yılı boyunca olayları oynamanıza izin verir.
 
- Taikono Tatsujin: Rhythm Festival (23 Eylül)
 
 
 
Bir Taiko ustası olma yolculuğunda Don-chan ve rehberiniz Kumokun'a katılın. Yeni şarkılar ve modlarla ritmik maceranız sizi bekliyor.
 
- Yeni Modlar -Donkatsu Toy Wars ve DonchanBand'de 4 oyuncuya kadar eğlenin.
- Yeni ve Klasik Şarkılar - Oyunda 76 kadar ve daha yüzlerce çevrimiçi şarkıyla, herkesin keyif alacağı bir koleksiyon var.
- Omiko Şehrine Hoş Geldiniz - Bir Taiko ustası olma yolculuğunda Don-chan ve rehberiniz Kumokun'a katılın.
 
- Hokko Life (27 Eylül)
 
 
 
Wonderscope tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanacak olan çiftçilik simülasyon oyunu Hokko Life, 27 Eylül'de geliyor. Trenden atlayın ve Hokko köyündeki yeni hayatınıza giriş yapın. Eski atölyeyi devralın ve yaratıcı olun; hazırlanmış malzemeleri kullanın ve şehirdeki her şeyi tasarlayın! Bu yaratıcı oyunla ne tür bir kasaba inşa edeceksin?
 
Trenden Hokko kasabasına adım atın ve yeni evinize yerleşin! Bu köyün, herkesin sevdiği büyüleyici kırsal kasabaya dönüştürmek için yardımınıza ihtiyacı var. Elinizde çekiç ve boyalarla, tüm yeni arkadaşlarınız için evler tasarlamak, inşa etmek ve dekore etmek size kalmış. Tozlu eski atölyede kendinizi meşgul edin ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarın.
 
Kasabanız için yeni harika mobilyalar ve eşyalar yaratmak için malzemeler üretin ve bunları dilediğiniz şekilde birleştirin. Çiçekleri toplayın, boyaları karıştırın ve bunları duvar kağıtları, döşemeler ve hatta giysiler tasarlamak için kullanın.
 
Kentsel-endüstriyel bir mobilya koleksiyonu mu tasarlayacaksınız yoksa parlak çiçekli bir duvar kağıdı seti mi tasarlayacaksınız? Tüm atölyeler emrinizdeyken, köylülerinizin kesinlikle seveceği bir kasaba tasarlama özgürlüğüne sahip olacaksınız.
 
Madeni kesmek için ormana veya terk edilmiş madene gidin ve kaynakları kazın. Topladıklarınızı şehre geri götürün ve bunları kendi tasarımlarınızda kullanabileceğiniz malzemelere dönüştürün.
 
Malzemelerinizi toplayın ve oyundaki her öğeye kendi tarzınızı katmak için atölyeye gidin. Farklı şekil ve malzemeleri basit ama güçlü bir düzenleyicide birleştirerek kendi mobilyanızı oluşturmak için tasarım tablosunu kullanın.
 
Tulumunu giy, fırçaları çıkar ve biraz renk kat. Kendiniz ve köylüler için duvar kağıdı, döşeme ve hatta tişörtler tasarlayabilirsiniz. Şehirdeki herkese kendi benzersiz tasarımlarınızı giydirin. İnşaatçının yardımını alın ve şehri genişletmeye başlayın. Binaları istediğiniz yere yerleştirin ve yeni köylülerin taşınması için hazırlayın.
 
Herhangi bir evin içini ve dışını özelleştirin, tasarımlar seçin ve yeni arkadaşlarınızın seveceği bir ev yapmak için mobilyalar yerleştirin. Hokko dünyasının çeşitli balık avlama noktalarında sakin bir sabah geçirin ve balık tutma koleksiyonunuzu oluşturun. Balıkların benzersiz alışkanlıkları vardır. Bu nedenle yaklaşımınızı değiştirmeniz gerekir. Her bir av, döndüğünüzde kendine özgü bir savunma stili sergiler. Gözünüzü dört açın, o çalılıkta ne sakladığını asla bilemezsiniz!
 
- Life in Willowdale: Farm Adventures (27 Eylül)
 
 
 
Mindscape, Frag Games tarafından geliştirilen ve Mindscape tarafından yayınlanacak olan çiftlik simülasyonu macera oyunu Life in Willowdale: Farm Adventures, 27 Eylül'de çıkış yapıyor. Willowdale'e hoş geldiniz, çiftçilik ve macera hayatınız burada başlıyor. Bir zamanlar gelişen ve büyüyen Willowdale kasabası harabeye döndü. Belediye başkanının kızı Penny, şehri modernize etme fırsatını yakaladı. Hayvanlar kendilerini terk edilmiş hissediyor. Bu kötü şeyleri durdurmak için çok mu geç?
 
Bir zamanlar büyük Willowdale kasabası harabeye döndü. Belediye başkanının kızı Penny, bir zamanlar keyifli olan bu yeri yüksek teknolojili modern bir turizm merkezine taşıma fırsatını yakaladı. Hayvanları pek sevmez ve özellikle tüm bu ürünleri yakındaki bir kasabadan kolayca ithal edebileceğiniz zaman, hayvan beslemenin rahatsızlık verici düşünür. İnsanlar ve doğa bu kadar dengesizken… bazı hayvanlar terk edilmiş hissetti ve çoktan buraları terk etti. Onun başlattığı değişiklikleri durdurmak için çok mu geç?
 
Amcan yani belediye başkanı Moneybags yardımını istiyor. İnsanlar ve doğa arasındaki uyumu yeniden sağlamaya yardımcı olmak için ailenizin çiftliğine dönün. Kasabanın kayıp insanları için tutkularını yeniden ateşleyerek ve Willowdale'in güzelliğini takdir etmelerine yardımcı olarak yolunu aydınlatmanın zamanı geldi.
 
Çiftliğinizi eski ihtişamına kavuşturmak için gün boyunca çalışırken buraları mükemmelleştirin! Taze mahsulün hasat edilmesinden hayvanlarınızın bakımına ve becerilerinizi geliştirmeye kadar; Artık evim dediğin bu toprak parçasında yapacak çok şey var.
 
Kaşif şapkanızı takın ve dürbününüzü hazırlayın çünkü şehrin ötesinde görülecek çok şey var! Çiçek Tarlaları, Ölüm Çölü, Unutulmuş Orman ve Kudretli Dağ'a giden şehir dışındaki yolları takip edin. Sadece önünüzdeki zorluklara hazırlıklı girmeyi unutmayın!
 
Kılıcını toplamayı ve kendini doğanın gazabından korumaya hazır olmayı unutma. Öfkeli ve terk edilmiş düşmanlar, öfkelerini üzerinize salmak için pusuda bekliyor. Zirveye ulaşmak için tehlikelerle dolu zindanlarda savaşın… Ve varışınızı bekleyen canavarlara dikkat edin.
 
İster çiftliğinde sıkı çalış, ister kasabayı tehdit eden düşmanlarla savaş... Burada yalnız değilsin. Arkadaşlarınızı eğlenceli bir yerel çok oyunculu deneyim için davet edin ve Willowdale'in Koruyucuları olarak anılmaya layık en güçlü savaş grubunu oluşturun.
 
Willowdale, etkileşime girmenizi bekleyen renkli karakterlerle dolu. Kasabaya yardım edin ve bir zamanlar kasabada umudunu kaybeden halkı geri getirin ve sonsuz dostluklar kurun. Belki de bu kasabanın tek ihtiyacı yeni bir bakış açısıdır?
 
Willowdale'deyken, özellikle yıllık etkinliklerle kasabanın sunduğu her şeyin tadını çıkarmayı unutmayın ya da belki de oradayken rahatlamak ve bir şeyler yemek istersin. Göl kenarında balık tutmak ve Wine & Dine'da yemek pişirebilirsin. Bu şirin küçük kasabada herkesin eğlenebileceği bir şeyler var.  
 
- Life is Strange: Arcadia Bay Collection (27 Eylül)
 
 
 
Yayıncı SquareEnix ve geliştiriciler DON'T NOD ve Deck Nine Games, Life is Strange: Arcadia Bay Collection'ı 27 Eylül'de Switch konsolları için yayınlayacağını duyurdu.
 
Life is StrangeRemastered ve Life is Strange: BeforetheStormRemastered'ın yer aldığı koleksiyon hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. Bununla beraber fiziksel sürüm,  yalnızca Life is StrangeRemastered'ı içerecek. Life is Strange: BeforetheStormRemastered ise indirme kodu olarak fiziksel sürüme dahil edilecek.
 
Aynı koleksiyon Life is Strange: Remastered Collection olarak PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC ve Stadia için 1 Şubat'ta piyasaya sürüldü.
 
- Nintendo Switch'te ilk kez ödüllü iki Life is Strange oyununu deneyimleyin.
- Max Caulfield ile zamanı geri alın ve Chloe Price ile birlikte Arcadia Körfezi'nin sırlarını ortaya çıkarın.
- Yeniden düzenlenmiş görseller ve şimdi Nintendo Switch için optimize edilmiş animasyonlar ile iki sürükleyici hikayede unutulmaz bir karakter kadrosuyla tanışın.
- Life is Strange Arcadia Bay Collection, 'Life is Strange Remastered' ve 'Life is Strange: Before the Storm Remastered'ı içeriyor.
 
Öne çıkan özellikler
 
- İki tam sürüm oyun
- Life is Strange Remastered
- Life is Strange: Beforethe Storm Remastered – Oyun indirme kodu olarak dahil
- Karakterler ve ortamlar yeniden düzenlendi, Nintendo Switch için optimize edilmiş görseller
- Tam yüz performansı kullanılarak iyileştirilmiş karakter animasyonu (Life is Strange Remastered)
- Birden fazla sonla seçim ve sonuç odaklı hikayeler
- Max'in geri sarma yeteneğinin gücünden veya Chloe'nin olayların gidişatını değiştirmek için tavrından yararlanın
- Farklı lisanslı film müziği ve orijinallerden birçok parça
- Life is Strange: Arcadia Bay Koleksiyonu'nun her kopyası, Chloe için Life is Strange: Beforethe Storm Remastered'da giyilebilecek 'Zombie Crypt' kıyafetini içerir.
 
- Moonscars (27 Eylül)
 
 
 
Acımasız ay ışığı altında, kilden gelen savaşçı GrayIrma, yalnız bir amaç uğruna savaşıyor: Heykeltıraş'ı bul ve onun varlığının gizemini çöz.
 
Savaş becerilerinizin sınırlarını zorlayın ve tehlikeli, doğrusal olmayan bir 2D dünyada ilerlemek için yeni yeteneklerde ustalaşın. Sizi yok etmeye çalışan amansız karanlıkla yüzleşin. Moonscars'ta her ölüm öğrenilen bir derstir ve her zorluğun üstesinden geldikçe yeni gerçekler ortaya çıkacaktır.
 
Yükselmeden önce düşmen gerekir. Kendinizi bir deneme sürecinin içinde gibi hissedin ve zafer döngüsü boyunca usta bir savaşçıya dönüştürün. Çaresizlik ve umutsuzlukla gölgelenen, doğrusal olmayan bir 2D aleminin ay ışığında gizlenmiş gölgeleri ve sırları keşfedin.
 
Zorlu, aksiyon dolu savaşta becerilerinizi ve reflekslerinizi geliştirin. Kılıcınızla savuşturun, savunun, benzersiz özel silahlar kullanın ve güçlü Witchery'yi komuta edin.
 
Karmaşık şeylerle dolu bu garip dünyada karanlık bir hikayeyi ortaya çıkarın. Yaratılışınızın gerçeğini arayın ve ödüllendirilin. Irma ile onun etten ve topraktan dostları aracılığıyla ilerleyin, ihanet, acı ve intikamla ilgili hikayelere ve anılara tanıklık edin.
 
- Bunny Park (Eylül ayı içerisinde)
 
 
 
Kendi tavşan parkını yönet! Tavşanlarınıza atıştırmalıklar ve oyuncaklar verin. Popülaritesini artırmak ve tüm tavşanları toplamak için parkınızı geliştirin ve süsleyin! Kendi doğa parkınızı inşa edin ve süsleyin. Büyüleyici bir park oluşturmak için bir dizi farklı dekorasyon ve oyuncak arasından seçim yapın! Atıştırmalıklar ve evcil hayvanlarla tavşanlarınıza iyi bakın.
 
Tavşanlarınızı mutlu etmek için mutlaka sevin.. Ama onları uyandırmayın.
 
Popüler, rahat ve sevimli bir park yaratın! Yeni tavşanları çekmek için parkınızı genişletin ve puanını artırın! Tavşan koleksiyonunuzu tamamlayın. Her biri kendi deseni ve kişiliği olan tüm tavşanları eve getirin.
 
- FIFA 23: Legacy Edition (30 Eylül)
 
 
 
FIFA 23 Legacy Edition, dünyanın en iyi liglerinden bazılarının en yeni formalarını, kulüplerini ve kadrolarını içeriyor. Ayrıca en iyi kadın kulüp takımlarının ve yepyeni stadyumlar da dahil olmak üzere dünyanın en ünlü stadyumlarından bazılarını da bünyesinde barındırıyor.
 
FIFA 23 Legacy Edition, herhangi bir yeni geliştirme veya önemli iyileştirme olmaksızın FIFA 22 LegacyEdition'daki birçok moda sahip olacak.
 
FIFA 22 Legacy Edition'da yer alıp FIFA 23 Legacy Edition'da bulunacak olan modlar:
 
• Kickoff
• Kariyer Modu
• Turnuvalar – UEFA Champions League dahil Lisanslı ve Özel
• Kadınlar Uluslararası Kupası
• Skill Games
• Çevrimiçi Sezonlar ve Dostluk Maçları
• Yerel Sezonlar
 
FIFA 23 Legacy Sürümü, Sezon boyunca belirli sayıda FUT bölümlerimi içerecek.
 
FIFA ULTIMATE TEAM™ şunları içerecek:
 
• Menajerlik Görevleri
• Tek Oyunculu ve Çevrimiçi Sezonlar, Turnuvalar
• Çevrimiçi Tekli Maç
• Kadro Kurma Görevleri
 
Oyun, İnternet bağlantısı üzerinden en az 14 GB indirilmesini gerektirir. Ayrıca bir Nintendo Hesabı oluşturmanız veya bağlamanız gerekebilir. Depolama alanınıza bağlı olarak MicroSD kart gerekebilir.
 
- Lemon Cake (Eylül 2022)
 
 
 
CozyBee Games tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan çiftçilik simülasyonu oyunu LemonCake, Eylül ayı içerisinde çıkış yapıyor. Terk edilmiş bir fırını restore edin ve çiftlikten sofraya hamur işleri hazırlayın. Serada taze malzemeler yetiştirin, mutfakta hamur işleri, tatlılar pişirin ve kendi dükkanınızda aç müşterilerinize unlu mamullerinizi servis edin.
 
Arkadaş canlısı bir hayaletin yardımıyla fırınınızı onarın
 
Fırın başlangıçta yıkılmış, aşırı büyümüş ve hatta… perili olabilir mi?! Merak etme! Fırındaki her odayı onarabilecek, döşeyebilecek ve dekore edebileceksiniz. Bu yükseltmelerin kilidini açtığınızda, fırını işletmenizi kolaylaştıracak yeni özellikler sunulacak. Mağazada size yardımcı olması ve müşterilere hizmet etmesi için arkadaş canlısı bir hayaleti bile ikna edebilirsiniz.
Serada meyve yetiştirin ve hayvanlarınızla ilgilenin.
 
En iyi pişirme malzemeleri evde yetiştirilen malzemelerdir! Arı kovanından bal topla, taze süt toplamak için bir inek yetiştir ve tariflerine yumurta eklemek için birkaç tavuk edin. Ayrıca çeşitli meyveleri hasat etmek için ağaçlar ve bitkiler de yetiştirebileceksiniz… Ama bitkilerinizi sulamayı ve hayvanlarınızı fırçalamayı unutmayın, yoksa yakında pişireceğiniz malzemeler biter!
 
Mutfakta tarifleri karıştırın ve hamur işleri pişirin.
 
Fırınlanmış hamur işleri, şekerlemeler ve donmuş tatlılar dahil her türlü tarifi hazırlamak için malzemeleri bir araya getirebileceksiniz! Mutfak yeniden yapıldığında, aynı anda üç hamur işi pişirebileceksiniz… Ama hamur işlerinizi fırında çok uzun süre bırakmayı unutmayın, yoksa yanmaya başlayabilirler!
 
Müşterilerinize kahve ve tatlılar servis edin.
 
Müşterilerinize hızlı bir şekilde hizmet ettiğinizden emin olun ve hiçbir siparişi kaçırmamak için vitrininizi iyi stoklayın. Sabırsız müşterilere fırında biraz daha kalmaları için kahve ikram edin… Ve herkesin gününü daha parlak hale getirmek için sevimli bir kedi kafesi inşa edin.
Yeni tarifler öğrenin ve günlük menünüzü seçin.
 
Tecrübe kazandıkça tarif kitabınızı genişletebilecek ve yeni tatlılar hazırlayabileceksiniz. Oyunda kurabiyeler, çörekler, kekler ve şekerler gibi 40'tan fazla hamur işi var. Her gün günlük menünüze eklemek için altı adede kadar tarif seçebileceksiniz. Müşterileriniz için dengeli bir menü hazırlayarak ikramiye alın ve cezalardan kaçının.
 
Programınızı yönetin ve öğle yemeği telaşına hazır olun.
 
Müşteriler için kapıyı açmadan önce her sabah fırınınızı hazırlamak için zamanınız olacak. Bu, sabahları rahatlamanızı ve güne kendi hızınızda hazırlanmanızı sağlar. Kapılar bir kez açıldığında, müşterileriniz kapanana kadar sizi meşgul edecek.
 
- SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris (30 Eylül)
 
 
 
AQURIA tarafından geliştirilen ve BANDAI NAMCO Entertainment tarafından yayınlanacak olan anime temalı rol yapma aksiyon macera oyunu SWORD ART ONLINE AlicizationLycoris, 30 Eylül'de Switch konsollarına geliyor. Kılıç becerileri, kutsal sanatlar ve en sevdiğiniz SAO karakterlerinin bir kombinasyonunu kullanarak kusursuz, aksiyon dolu gerçek zamanlı savaşların tadını çıkarın.
 
Hep aynı anları paylaştılar. Sonsuza kadar böyle olacağını düşündüler. Kirito tamamen bilinmeyen bir sanal dünyada uyanır ancak bir şeyler tanıdık geliyor...
 
Bu oyun geniş bir dünya olan Underworld'de geçiyor. Kirito, serinin en son RPG'sinde büyük bir maceraya atılıyor. Kılıç becerileri, kutsal sanatlar ve en sevdiğiniz SAO karakterlerinin bir kombinasyonunu kullanarak kusursuz, aksiyon dolu gerçek zamanlı savaşların tadını çıkarın!
Kirito, Eugeo adında bir çocukla tanışır. Kalplerinin derinliklerinde bir yerde verilen bir söz vardır. Bu sözü yerine getirmek ve birbirlerini kaybetmemek için birlikte maceraya atılırlar. Hiçbir şey onları amaçlarına ulaşmaktan alıkoyamaz.
 
Oyuncular ilk kez SWORD ART ONLINE AlicizationLycoris ile SWORD ART ONLINE'ın anime hikayesini deneyimleyebilirler. Ana karakter Kirito olarak oynayın ve kendinizi animeninAlicization arkında geçen gizemli bir sanal dünya olan "Underworld"e bırakın. Yoğun aksiyonu, çarpıcı JRPG görselleri ve keşfedilecek geniş bir dünya ile en son VRMMO SWORD ART ONLINE oyunuyla yolculuğunuz başlamaya hazır.
 
Lycoris Çiçeği
 
Lycoris, Japonya'nın güneyinde bulunan ve tutkuyu, üzücü anıları, yeniden birleşmeyi ve özgüveni simgeleyen bir çiçek türü. Oyunun hikayesine daldıkça bu temaları deneyimleyin.
Kirito, yapay zekaların insanlar gibi davrandığı gizemli ama bir şekilde tanıdık sanal bir dünyada uyandı. Bu dünyada Kirito, Eugeo adında genç bir adamla tanıştı. Daha önceden verilmiş sözler vardı. Bu sözü tutmak ve bir arada kalmak için ilerlemeleri gerekir.
Favori Karakterlerinizle Tanışın
 
Kirito, Eugeo, Alice, Administrator ve çok daha fazlası gibi en sevdiğiniz karakterlerle Alicization hikayesini yeniden yaşayın.
 
- Them'sFightin' Herds (Eylül 2022)
 
 
 
Mane6 tarafından geliştirilen ve Modus Games tarafından yayınlanacak olan 2D aksiyon dövüş oyunu Them'sFightin' Herds, Eylül ayında Switch konsollarına geliyor. Them'sFightin' Herds, ünlü çizgi film yapımcısı Lauren Faust tarafından tasarlanan sevimli hayvanlardan oluşan bir 2D dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Kolaylaştırılmış Dövüş - 4 tuşla dövüş mekaniği, büyü sistemi, gelişmiş süper saldırı ve saldırıları savuşturma
 
HikayeModu - Keşif, meydan okumalar, mini oyunlar ve patron dövüşleriyle dolu epizodik bir macera 
 
Local Versus ve Online Crossplay Matchmaking - GGPO'da güçlü rakiplerle çevrimdışı veya dünya çapında savaşın.
 
Eğitim ve Antrenman Modları – Kombo üzerinde denemeler ve rehberli eğitimler ile yeni hareketler öğrenin, hareket açısından zengin eğitim odasında kombolar yapın ve maçlarınızın tekrarlarını görüntüleyin.
 
Piksel Lobisi - Aksesuarların kilidini açın, avatarınızı özelleştirin ve çevrimiçi diğer oyuncularla etkileşime girin.
 
Dinamik Müzik Sistemi -Rock müziği, her maçı bir şampiyona mücadelesi gibi hissettirir ve bunun için karakterlere uyum sağlar.
 
- Potion Permit (22 Eylül)
 
 
 
MassHive Media tarafından geliştirilen ve PQube tarafından yayınlanacak olan piksel grafikli tek oyunculu simülasyon oyunu PotionPermit, 22 Eylül'de Switch'e geliyor. Moonbury sakinlerinin iyileşmeye ihtiyacı var ve çevredeki en iyi kimyager sensin! Güvenilir araçlarınız, kazanınız ve yanınızda bir köpek arkadaşınızla, bu açık uçlu macera oyununda semptomları teşhis etmeniz, malzemeleri toplamanız, iksirler hazırlamanız ve rahatsızlıkları iyileştirmeniz gerekecek.
 
Moonbury kasabası, geleneksel şifa yöntemlerine güvenmeyi tercih ederek, dış dünyadaki gelişmelere karşı her zaman temkinli olmuştur. Ta ki belediye başkanının kızı hastalanıp cadı doktoru ona yardım etmek için elinden hiçbir şey gelmediğini görene kadar... Artık yardım için küçük topluluklarının dışına bakmak zorunda kalırlar.
 
Tabipler Birliği, belediye başkanının kızını iyileştirmeye yardımcı olmak ve Moonbury sakinlerini modern simyanın mucizelerine ikna etmek için en başarılı kimyagerlerini yani sizi göndermeye karar verir. Bu açık uçlu macera oyununda insanların güvenlerini kazanın ve her bir kişiye ilgi gösterin.
 
Sakinlerle ilgilenin. Moonbury'nin ara sıra hastalanıp yardımınızı isteyen yaklaşık 30 benzersiz sakini var. Hasta sakinlerin programları, yatakta iyileşirken aksayabilir.
 
Semptomları teşhis edin ve bir tedavi bulun. Hmm... yavaş kalp ritmi ve şişkin bir karaciğer. Omuz krampları, belki de? Hayır, bunlar akciğerlerde bir sorunun olduğunun kesin işaretleri. Bu hasta çok fazla jelatin tüketiyor. Kolayca tedavi edilir; sadece biraz MintyGoblet yapman gerekecek.
 
Dünyadaki malzemeleri toplayın. Bir iksir, merhem veya ilaç yapmaya karar verdiğinizde, aletlerinizi kullanarak çevreden malzemeler toplayın. Günlük görevlerinize yardımcı olacak yeni vuruşlar ve saldırılar için çekicinizi, baltanızı ve orağınızı yükseltin. Değişen hava koşullarına dikkat edin. Kendinizi yağmura, dondurucu bir kar fırtınasına ve hatta bir çölün kavurucu sıcağına kapılmış halde bulabilirsiniz.
 
Malzemeleri için kötü canavarlarla yüzleşin. Bazen ihtiyacınız olan malzemeleri bir böğürtlen çalısını toplamak kadar kolay elde edemeyeceksiniz ve yakınlardaki vahşi doğada sinsice dolaşan canavarlardan malzeme toplamak için güvenilir aletlerinizi silahlara dönüştürmeniz gerekecek. Savaş gerçek zamanlıdır ve bir kimyager olduğunuz için kendinizi güçlendirmek veya rakiplerinizi alt etmek için çeşitli karışımlar hazırlayabileceksiniz ve ayrıca size yardımcı olacak çeşitli araçlar yapabileceksiniz.
 
Kazanınızda ilaçları demleyin. Topladığınız malzemeler, ilaç, vitamin ve daha fazlasını yapmak için kazanınızda karıştırılabilir. Daha deneyimli hale geldikçe, daha fazla içerik gerektiren ancak daha güçlü etkiler sağlayan daha yüksek seviyeli tarifler kullanılabilir hale gelecektir. Daha gelişmiş çözümler için tariflerinize daha fazla malzeme katmak için kazanınızı geliştirin.
 
Kasaba halkıyla ilişkiler kurun. Bu biraz zaman alacak, ancak çabalarınız sayesinde hastalarınızın sağlığı çok daha iyi olacak. Onlarla olan itibarınız artacak ve size biraz daha açılacaklar. Kendinizi özellikle bekarlara yakın bir şekilde bulabilirsiniz.
 
Kasaba halkıyla ilişkiler kurun. Bu biraz zaman alacak ancak çabalarınız sayesinde hastalarınızın sağlığı çok daha iyi olacak. Onlarla olan itibarınız artacak ve size biraz daha açılacaklar.
 
Kasabayı ve çevresini yükseltin. Kasaba halkıyla ilişkiler kurmak, kamu binalarını geliştirerek ve kasaba çevresindeki keşfedilebilir alanları genişleterek alanı iyileştirmenize olanak tanıyan onay puanınızı artırır. Ayrıca evinize kişisel bir dokunuş katmak için yeni mobilyalar üretebilir ve satın alabilirsiniz!
 
Kırsalın huzur ve sessizliğinin tadını çıkarın. Topluluğun rahatsızlıklarını tedavi etme sürecinde, Moonbury'yi ve çevresini özgürce dolaşın. Sakinleri biraz daha yakından tanıyın, meyhanede dinlenin ya da akşam yemeği için bir şeyler yakalamak için balığa çıkın. Moonbury, zamanın biraz daha yavaş ilerlediği ve hayatın büyük şehirden biraz daha rahat olduğu, büyüleyici bir yer. Aydınlatma gün boyunca değişse de, sabahları çayırlara vuran parlak güneş ve akşamları şehri aydınlatan sokak lambaları ile oyun daha zevkli hale geliyor. Kendi hızınızda gitmekte ve sakinleşmekte özgürsünüz.
 
Sadık bir arkadaşla zaman geçirin. Moonbury'ye tek başına taşınmadın. Yolun her adımında sizinle birlikte sadık köpek arkadaşınız var. Evcil hayvanınız, gizli eşyaları bulmanıza yardımcı olabilir ve sizi yönlendirebilir.
 
- OneShot: World Machine Edition (22 Eylül)
 
 
 
Dünya Senin Var Olduğunu Biliyor. Kendi penceresinin ötesine geçen ve ana karakterle benzersiz bir bağ kuran bulmacalarla bir macera oyunu yaşayın.
 
OneShot: World Machine Edition'da, bağımsız bu dünyada garip bir bilgisayar işletim sistemi keşfedersiniz. Gizemlerini çözmek için bu dünyayı keşfedin ve uzun süredir ölü olan güneşi geri getirme görevinde bir çocuğa rehberlik edin.
 
Dünyayı kurtarmanın artık mümkün olmayabileceğini duyuyorsunuz... Ama sence denemeye değer. Şimdi koleksiyon içeriği ve World Machine Edition'a özel özelliklerle geliyor.
 
- From Space (29 Eylül)
 
 
 
Triangle Studios tarafından geliştirilen ve Curve Games tarafından yayınlanacak olan online co-op nişancı oyunu From Space, 29 Eylül'de Switch konsollarına geliyor. From Space, dört oyuncuya kadar destek sunuyor. Tekli ve eşli bir aksiyon nişancı oyun deneyimini içeriyor.
 
Müthiş grafiklere sahip kıyamet sonrası bir dünyada yüksek teknolojili silahları kullanarak arkadaşlarınızla birlikte dünyayı uzaylı istilasından kurtarma görevini üstlenin. Kıyamet hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.
 
Bunlar ciklet ordusu değil. Bunlar gezegenimizi ele geçiren pembe bir uzaylı sürüsü! Bu kadar tatlı konuşma yeter... Teçhizatını al, pembe haşereleri yenmek için sana ve ekibine ihtiyacımız var. Göreviniz: Dünyayı Uzaylı sürüsünden kurtarmak.
 
FromSpace'i tek başınıza oynayabilirsiniz (yeterince cesursanız) ancak size yardım etmeleri için bazı arkadaşlarınızı davet etmek daha akıllıca olur. Çevrimiçi oyun ile dört kişilik bir kadro oluşturabilirsiniz. Bak, o pembe haşerelerden çok var, ne kadar çok insan olursa o kadar iyi. He bir de ekibini kurarsan herkese ne kadar harika olduğunu söyleyecek tanıkların olacak. Temelde bir kazan-kazan senaryosu.
 
Çeşitli silahlarla (Roket Fırlatıcılar, Minigunlar, Alev Silahları ve daha fazlası!) bu uzaylıları yok etmemek için hiçbir mazeret yok. Kendi stilinizi oluşturun, el bombaları ve mayınlar gibi taktiksel öğeleri kullanın ya da dikenli teller ve makineli tüfek kuleleriyle bu orduları yavaşlatın. Dünyayı ganimet için temizlemeyi unutma, buna ihtiyacın olacak!
 
Ne tür bir oyuncu olursanız olun, FromSpace'in kadrosunda her biri kendine özgü yetenek ve silahlara sahip çok çeşitli karakterler var. En süper takımı kurarken arkadaşlarınızla mükemmel dengeyi bulun.
 
Seviye atladıkça, karakterinize özel avantajlar ekleyerek uzaylıları yok etme sanatında ustalaşacaksınız. Giderek daha güçlü uzaylılarla savaşmanın yollarını bulmanız gerekecek ve avantajlar, tüm pembe uzaylıları ezme hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak. Stratejinizi yeniden düşünmeniz mi gerekiyor? Sorun değil! Yenilikçileri severiz! Perks puanları ekibiniz arasında bile değiştirilebilir.
 
Bu uzaylı tehdidi korkunç derecede eğlenceli! Bak, dünya zaten oldukça yıkılmış durumda. Günü kurtarırken biraz daha yıkıma neden olursanız kim fark edecek ki? İnsanların sigortası var,  bu sorun değil...
 
From Space, sizi ve bir grup arkadaşınızı büyük bir maceraya çıkarıyor. Bu macerada Dünya'yı beyne aç bir istiladan kurtarma mücadelesini üstleniyorsunuz. Çevrimiçi eşli oyun da destekleniyor. Dünyayı keşfedin ve bu kıyamet sonrası dünyanın her köşesini keşfedin. İnsan direnişinin işgalcilere karşı gelmesine tanıklık edin. İnsanlığın yeniden kazanmasına yardımcı olun, becerilerinizi geliştirin ve silah cephanenizi oluşturun.
 
- Çevrimiçi, eşli. Bırakana kadar.
- Oynama şeklinizi değiştiren öğelerle tatmin edici ilerleme.
- Yok etmek için pembe, beyne aç uzaylı orduları.
- Üst düzey silahlar o kadar tatmin edici ki oynamayı bırakmayacaksınız.
- Karakterinizi özelleştirin, ekibinizi benzersiz yapın.
- Çok, çok daha fazlası gelecek!
 
- Yayıncı: Curve Games
- Platform: Steam, Stadia, Switch
- Tür: Aksiyon, Hayatta Kalma, Nişancı, 1-4 oyuncu, Çevrimiçi eşli, Çok Oyunculu
- Diller: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Portekizce (Brezilya), Rusça, Japonca, Geleneksel Çince, Lehçe, Korece
 
- Dorfromantik (29 Eylül)
 
 
 
Toukana Interactive tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından yayınlanacak olan şehir inşa etme strateji simülasyon oyunu Dorfromantik, 29 Eylül'de geliyor. Dorfromantik, her bir kareye bir şeyler yerleştirerek güzel ve sürekli büyüyen bir köy manzarası yarattığınız, huzurlu bir bina stratejisi ve bulmaca oyunu. Çeşitli renkli biyomları keşfedin, yeni karelerin kilidini açın ve dünyanızı hayatla doldurmak için görevleri tamamlayın.
 
Dorfromantik, sürekli büyüyen ve hoş köy manzaraları yaratmak için her bir kareye bir şeyler yerleştirdiğiniz rahatlatıcı bir bina stratejisi ve bulmaca oyunu. Dorfromantik ile dilediğiniz zaman kendinizi sessiz ve huzurlu bir dünyaya kaptırabilir, günlük hayata ara verebilirsiniz. Dorfromantik, aynı zamanda isteyenler için bir meydan okuma sunuyor: Yüksek puanı geçmek için karolarınızı dikkatli bir şekilde planlamanız ve stratejik olarak yerleştirmeniz gerekiyor.
 
Dorfromantik'te prosedürel olarak oluşturulmuş bir karo yığınıyla başlarsınız. Birbiri ardına yığının üst döşemesini çizin, mevcut bir yuvaya yerleştirin ve uyumlu olması döndürün.
 
Böylece ormanlar, köyler veya su kütleleri gibi manzaralar ve kombinasyonlar elde edebilirsiniz. Karonun ne kadar iyi oturduğuna bağlı olarak puanlarla ödüllendirilirsiniz.
 
Bazı karolarda, size bir görev veren özel nesnelerle de karşılaşacaksınız: Örneğin, yel değirmeni 6 tane tarlayı sınırlamak istiyor, lokomotif 10 raya bağlanmak istiyor veya geyik en az 50 ağaçlık bir ormanda yaşamak istiyor. Manzaranızı genişletmeye devam etmek ve daha fazla karo elde etmek için bu görevleri yerine getirin. Taş yığını tükendiğinde oyun sona erer.
 
Manzarayı genişletirken, yeni ve renkli biyomları açabilir ve size uzun vadeli görevler veren önceden yerleştirilmiş oyun nesnelerini keşfedebilirsiniz. Bu görevler sayesinde yeni karoların, yeni biyomların ve yeni görevlerin kilidini açabilirsiniz.
 
- Sonsuz ve güzel manzaralar inşa et
- Strateji ve bulmaca mekaniğinin benzersiz karışımı
- Rahatlatıcı ve sakinleştirici oyun
- Pastoral köy manzarası
- Yüksek puanı geçmek için stratejik yerleştirme
- Yüksek tekrar değeri - her oyun farklıdır
- Birçok kilidi açılabilir karo ve biyom
- Elle boyanmış şekilde masa oyunu hissi veren Orijinal Sanat Tarzı
 
Oyunda yer almayan özellikler
 
- 4X Strateji
- Ticaret
- Kaynak yönetimi
- Savaş ve Şiddet
- Çok oyunculu
 
Dorfromantik her tarz oyun için seçenekler sunuyor! Hızlı modda hayata kısa bir ara verin veya zor modda oyunda ustalaşmaya çalışın. Özel Mod, kendi kural kümelerinizi oluşturmanıza ve bunları başkalarıyla paylaşmanıza olanak tanırken, aylık mod her ay yeni bir meydan okumayla sizi bekliyor. Sadece rahatlamak ve kendi manzaranızı oluşturmak istiyorsanız, yaratıcı modu deneyin!
 
Ekipten mesaj
 
Dorfromantik, Berlin'den dört oyun tasarımı öğrencisi tarafından geliştirildi. Birlikte ToukanaInteractive'i kurduk ve gelecekte daha birçok küçük, orijinal ve yüksek kaliteli bağımsız oyun geliştirmek istiyoruz.
 
Her türlü yapıcı geri bildirimden memnunuz, bu yüzden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Mesajlara hızlı bir şekilde cevap vermek ve ortaya çıkabilecek sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Listeleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: 26 Haziran 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 32 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler