Eylül Ayının Ücretsiz PS+ Oyunlarının Belirleneceği Oylama Yarın Başlıyor

12.08.2015 00:43 Ömür Gencer

       
       Ubisoft'un deneysel oyun olarak PC oyuncularına sunduğu Grow Home, eğlenceli oynanışı ve rengarenk atmosferiyle beğeni toplamıştı. Vote to Play sistemi ortaya çıktığında PlayStation 4'e geleceği gördüğümüz yapımın PS4 sürümü bugün resmi olarak duyuruldu.
 
        Ubisoft'un yaptığı açıklamaya göre Grow Home, 1 Eylül'de PS4 çıkışını yapacak. Oyun daha önce ortaya çıktığı gibi Sony'nin yeni sistemi Vote to Play'in ilk oyunlarından olacak. Bu sistemde PlayStation Plus üyelerine ücretsiz gelecek oyunları oyuncular oylayarak seçiyor. Burada oylanacak üç farklı yapımın bulunduğunu ve bu üç oyunu Sony'nin seçtiğini belirtelim. Ayrıca Vote to Play sistemi ne yazık ki her ay işleme konulmayacak.
 
      İlk oylama 13 Ağustos yani yarın başlayacak. PlayStation Plus üyeleri Armello, Zombie Vikings ve Grow Home arasından ücretsiz verilmesini istediği oyunu oylayacak. Kazanan oyun Eylül ayının ücretsiz PS+ oyunu olurken diğer iki oyun da indirimli fiyata satılacak. 
 
        Grow Home hakkında fikir sahibi olmak isterseniz aşağıdan incelememizi izleyebilirsiniz. İlk Vote to Play oylamasında hangi oyunu seçeceğini bizimle paylaşmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grow Home Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Survival Çıkış Tarihi: 4 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Dk önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 32 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 48 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler