F1 2011, PS Vita'da Nasıl Gözüküyor? (Video)

Online oyuncu sayısı biraz az gibi, ne dersiniz?
15.09.2011 12:38 Ersin Kılıç


     Konferanslar ile kapılarını açan TGS 2011 fuarından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Daha çok el konsollarının şov yaptığı fuarda, F1 2011'in PS Vita sürümü için de ilk tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Videoya baktığımızda grafikler PS Vita'nın en iyi performanslarından birini sergilemese de bir el konsoluna göre oldukça doyurucu olduklarını görüyoruz. Oyunun yapım aşamasına ait olduğu vurgulanan bu görüntülerden sonra ise PS Vita sürümündeki özelliklere değinilmiş.
 
     Oyunda 2011 sezonunun tüm araç ve pistlerine ulaşabileceğiz. Online özelliklere baktığımızda ise local ve online olarak 4 kişiye kadar yarışabildiğimizi görüyoruz. Ayrıca 2 vs 2 şeklinde takım bazlı oynanışa da imkan verilmiş. Videonun sonunda ise yağmurlu pistlere dahil görüntülere yer verildiğini görüyoruz. F1 2011'in PS Vita sürümü için yayınlanan bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler