F1 2011'in 3DS Tarihi Belli Oldu

F1 2011'in PlayStation Vita sürümü de geliştiriliyor.
02.11.2011 12:34 Gökhan Yılmaz

 
     Codemasters, oyunu 25 Kasım tarihinde Nintendo'nun taşınabilir el konsolunda görebileceğimizi duyurdu. Ayrıca F1 2011'in 3DS versiyonunun ilk defa 3D Formula 1 oyunu deneyimi olacağının altını çizdi.
 
     F1 2011'in 3DS versiyonu Sonic & Sega All Stars Racing ve OutRun gibi oyunlardan tanıdığımız Sumo Digital tarafından geliştirildi. Oyunda resmi takımlar, sürücüler ve pistler bulunuyor. Hatta yeni pistlerden Airtel Grand Prix of India ve Delhi's Buddh International da eklenmiş.
 
     İsterseniz tüm sezonu oynayabilir, zamana karşı yarışabilir veya istyediğiniz bir Grand Prix'i seçerek gönlünüzce takılabilirsiniz. Challenge Mode'a girerek çeşitli görevleri de yapabilirsiniz. Veya tek başınıza oynamak istemezseniz zamana karşı diğer oyuncularla yarışabilir ve ikişerli takımlarla co-op yapabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler