F1 2011'in PS Vita Sürümünden Bilgiler

Oyunun PS3 ve Xbox 360 sürümünden bir görüntü
17.07.2011 12:24 Alkan Adakaner


     F1 2011'in Xbox 360, PC ve Playstation 3 sürümlerine ait ilk video yayınlandı. 3DS ve Playstation Vita sahipleri ise nasıl grafiklere sahip bir oyunla karşılaşacaklarını henüz bilmiyorlar. Codemasters bu sürümlerin de bir videosunu önümüzdeki günlerde yayınlayacaktır. Bu videodan önce oyunun PS Vita sürümü ile ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. Açıklanan özellikler bu konsolu almayı düşünenleri memnun edecek türden.
 
     Codemasters'tan Andy Gray'nin açıklamasına göre bu oyun doğrudan PS3'ten uyarlanacak bir yapım olmayacak. Örneğin konsollardaki 16 kişilik multiplayer yerine PS Vita'da 4 kişilik multiplayer desteği olacak.

     Buna karşın konsollardaki gibi toplam sayısı 19 olan bütün sezonlara katılabilecek ve tam yarış mesafesini oynayabileceksiniz. Bu açıdan PS Vita sürümü PS3 sürümünün gerisinde kalmayacakmış.

     Tabi oyunun Playstation Vita sürümüne özel mini modlar da var. "pick-up-and-play” denilen mini modlarda kısa süre içerisinde bazı yarışlara katılıp çıkma şansınız olacak. Örneğin trende, otobüste veya bir şeyi 10 dakika beklemeniz gerekiyor. Bu kısa süre içerisinde hemen tur ve yarışçı sayısını belirleyip bir yarışa girip zaman geçirebileceksiniz. Böylece oyun modları arasında kaybolup zaman kaybetmeniz engellenecek. 

Haber için Tuna Yağcı'ya teşekkürler
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler