F1 2011'in İlk Yapımcı Günlüğü Yayınlandı

F1 2011'in ön siparişleri açıldı.
24.06.2011 19:14 Gökhan Yılmaz

 
     F1 2011'in ilk yapımcı günlüğü yayınlandı. Videoda oyunun yapım aşamasından görüntülere yer verilirken, yapım ekibinin başında bulunan Stephen Hood oyunun yeniliklerini anlatıyor.
 
     F1 serisinin bir sonraki adımı daha fazla oyuncuyu online arenaya taşıyacak. 16 kişilik yarışlar ile F1 heyecanını yaşarken senaryo modunda bulunan co-op desteği sayesinde tüm bir sezonu arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz. 16 kişilik yarışlara 8 yapay zeka kontrolünde araç ekleyerek 24 kişilik gerçekçi yarışlar düzenleyebileceksiniz.
 
     Elbette yenilikler sadece pilotların ve takımların yeni sezon güncellemelerinden oluşmayacak. Geniş çaplı teknik ve oynanış geliştirmeleri, oyunun multiplayer bölümleriyle birlikte en çok yoğunlaşılan noktalar olmuş. Aşağıdaki oynatıcıdan yapımcıların açıklamaları eşliğinde yapım aşamasından görüntüleri izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2011 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 23 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler