F1 2015'te Yer Alacak Yenilikler Bu Oynanış Videosunda

04.07.2015 02:17 Ömür Gencer


        Codemasters'ın yeni nesle çıkaracağı ilk F1 oyunu F1 2015 bildiğiniz gibi oldukça iddialı geliyor. Yapımcı ekip oyunda yer alacak özellikleri yayınladığı yeni oynanış videosunda gözler önüne seriyor.
 
      Oynanış görüntülerine yer verilen bu videoda en göze çıkan özellik ise oyunda yer alacak Pro modu. Bu modda alıştırma ve eleme yarışları ve kokpit kamerası zorunlu kılınırken flashback özelliği de ortadan kalkıyor. Bu modda en zorlayıcı yapay zekaya karşı yarıştığınızı ve olabildiğince az HUD desteğine sahip olduğunuzu da belirtelim.
 
       Yayınlanan bu başarılı F1 2015 videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Yapım PC, Xbox One ve PC için 10 Temmuz'da çıkışını yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 2015 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler