F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı

18.04.2024 19:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulacak olan yarış oyunu EA Sports F1 24 için yeni detaylar ortaya çıktı ve bu detaylar aynı zamanda yeni fragmanla bizlere sunuldu. Oyun serinin önceki oyunlarına göre daha erken bir tarihte yani 31 Mayıs'ta piyasaya sürülecek ve PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ile PC platformları için satışa sunulacak.
 
F1 24, Dynamic Handling adlı temel özellikle geliyor
 
 
 
EA Sports F1 24 yeni özelliklerle beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre en temel yenilik EA Sports Dynamic Handling adını taşıyor. Bu sistem aracın tekerleğinden dış koşullara kadar her bir durumu gerçekçi bir şekilde bizlere yansıtmayı hedefliyor. Tamamen yeni ve yükseltilmiş lastik modelleri, gelişmiş aerodinamik simülasyon unsurları ve yeni motor seçenekleri ile beraber üst düzey bir sürüş deneyimini sunmayı istiyor.
 
Oyunda dinamik koşullar bulunuyor ve her pist içerisinde değişen koşullara ayak uydurmanız gerekiyor. Her bir tur farklı bir deneyimi bünyesinde barındıran yapımda aynı zamanda gerçekçi bir hissiyatla yarışları sürdürebiliyorsunuz. Yarış deneyimini bir üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen bu yapım hayranlar tarafından bir hayli bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 2 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 3 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 4 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler