F2P Command & Conquer Oyunu İptal Edildi!

29.10.2013 20:36 Samet Konuksal


    2011'in Video Game Awards töreninde büyük reklamlarla duyurusu yapılan Command & Conquer: Generals 2, sonrasında isim değişikliğine gitmiş ve Free to Play kategorisine konulmuştu. BioWare'in alt stüdyosu Victory Games tarafından geliştirilen oyun adına iptal haberi geldi.
 
    Electronic Arts tarafından yapılan duyuruya göre Command & Conquer oyunu iptal edildi. Ayrıca oyunu geliştiren Victory Games stüdyosu da kapatıldı. Command & Conquer'in sitesinde yayınlanan yazıda, "Alpha sürümünde sizden gelen yorumlar açıktı; oynamak istemediğiniz bir oyunu sunmak istemiyoruz. Bu yüzden geldiğimiz bu noktada oyunun yapımını devam ettirmeyeceğiz. Command & Conquer markasının büyük bir marka olduğuna inanıyoruz. Size olabildiğinin en iyisini, en yakın zamanda sunmaya çalışacağız." cümleleri yer aldı.
 
   Bunlara ek olarak, Command & Conquer'in Alpha döneminde oyuna para yatırmış kişilere 10 gün içerisinde geri ödeme yapılacağı da belirtildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Command & Conquer Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler