F.E.A.R 3: "Fettel" Trailer

28.05.2010 10:33 Alkan Adakaner


     Monolith'ten sonra Day 1 Studios'a geçen F.E.A.R serisinin 3. oyunu ile ilgili yeni videolar yayınlanmaya devam ediyor. Yazar  Steve Niles'ın yanı sıra John Carpenter'da yardım ettiği bu sinematikler oyunun dünyasını bize daha yakından tanıtıyor.

     Yeni bir co-op mod'un bulunacağı F.E.A.R 3'te daha fazla korku ile yüzleşeceğiz ve bu korkulardan kaçabilmemiz için oyundaki siper alma sisteminin geliştirileceği söyleniyor.

     2010 yılının sonbahar aylarında PS3, Xbox 360 ve PC için piyasaya çıkacak oyun ile Day 1 Studios'un nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Tamamen Paton Fettel ile ilgili olan bu video'nun yanı sıra E3'te de bir çok oyuniçi görüntüye şahit olacağımızı düşünüyoruz.





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F.E.A.R. 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Day 1 Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler