F.E.A.R 3'ün İlk Görüntüleri Geldi

25.04.2010 17:34 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan F.E.A.R. 3'e ilk dergi taramaları geldi. Almanya'da yayın yapan PCAction dergisinde yayınlanan ilk görüntülerde oyunun sahip olduğu görselliğe ait ilk izlenimleri de edinmiş oluyoruz.
 
     Oyunun dergide yayınlanan bu ilk görüntülerine baktığımızda, ilk dikkat çeken unsur oyunun ikincisine göre grafiksel olarak büyük bir gelişim gösterdiği oluyor. Özellikle çevre ve silah detaylarında bu grafiksel fark biraz arayı açacağa benziyor.
 
     Bunun dışında bazı işaretlemeler oynanış hakkında ipuçları sunmuş. Oyunda muhtemelen önemli bir siper sistemi olacak. Zaten ikinci oyunda da iginç bir siper alma sistemi kullanılmıştı. Benzer sistemin daha gelişmiş bir hali ile yeni oyunda karşılaşabiliriz. Siper alma sisteminde siper aldığımız objenin üzerinden atlamaya önem verilmiş olabilir.
 
     Day 1 Studios tarafından yapımı devam eden ve yıl sonunda PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacağı söylenen oyunun bu ilk görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F.E.A.R. 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Day 1 Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 7 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 8 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler