F.E.A.R. Yapımcıları, Betrayer'i Duyurdu!

05.08.2013 18:53 Samet Konuksal


    F.E.A.R. ve No One Lives Forever serilerinin yapımcısı Monolith Studios'un önemli altı ismi, 11 ay önce bağımsız bir şekilde başladıkları oyunun tanıtımını bugün yaptı. Bu kişilerin kurduğu yeni stüdyo BlackPowder Games tarafından Betrayer isimli oyun duyuruldu.
 
    17. yüzyılın başlarında Virginia'da geçen Betrayer, kolonileşme döneminde yaşanan bazı olayları anlatacak. İşin içine biraz gizem unsuru da serpiştiren BlackPowder ekibi, oyunu FPS türüne koysa da, korku öğelerinin de bulunduğunu belirtiyor.
 
    Betrayer'de en dikkat çeken nokta olarak oyunun renk paletleri karşımıza çıkıyor. Oyunun %99'u monokromatik tasarımda, yani siyah beyaz olarak karşımıza çıkıyor. Ancak oyunda düşmanları ve önemli öğeleri kırmızı renkte görüyoruz.
 
    Dark Souls ve Far Cry gibi serilerden oynanış elementlerini taşıyan Betrayer, 14 Ağustos tarihinde Steam'in Early Access sisteminde çıkışını yapacak. Bu sistemde oyuncular Betrayer'in beta sürümünü satın alarak yapımcıya hem teknik, hem de maddi açıdan destek olacaklar. Betrayer'in Early Access sürümünün fiyatı 14.99 dolar olacak.
 
Oyundan yayınlanan video ve görsellere aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Betrayer Platformlar: PC Geliştirici: BlackPowder Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Dk önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler