FF13 Karakter Tasarımı Çalıntı mı?

Karakterler arasındaki bu benzerlik dedikodularının en büyük nedeni ise ikisininde saç şeklinin aynı olması.
14.09.2009 12:52 Ersin Kılıç

Son yayınlanan Final Fantasy 13 reklam videosundan sonra gözüken Sarah adlı karakter ile birlikte, karakterin tasarımının çalıntı olabileceği söylentileri de dolaşmaya başladı.
 
Geçen hafta yapılan Final Fantasy 13 Party sonrası ön sipariş ile satışa çıkan, akabinde Japonya'da satış reklamları dönen oyunda yeni bir karakter gözüküyordu. Oyundaki kahramanımız Lightining'in kardeşi ve Snow'un kız arkadaşı olan Serah, 2000 yılında bilgisayar oyunu olarak çıkan erotic/korku oyunu Bible Black'taki Kurumi Imaru'ya benzetilmiş.
 
Oyun sektörüne bir çok karakter kazandıran Tetsuya Nomura'nın böyle bir tavırda bulunmasının oldukça düşük bir ihtimal olacağını düşünüyorum.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 9 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler