FF Type-0'nun Kapak Resmine Yakından Bakıyoruz

08.09.2011 13:56 Levent Polater


 
    Amazon'un Japonya ayağı PSP'nin en çok beklenen oyunları arasında ilk sırayı zorlayan Final Fantasy: Type-0 için kapak resmini meraklılarıyla paylaşmış.
 
    Square Enix daha önce bir programda ekran görüntüsünü vermişti ama bu bizzat kapak resminin kendisi olduğundan ayrıntılarını daha keskin görebilmekteyiz. Her Final Fantasy oyununun vazgeçilmez logo tabanlı kapak resmi Type-0'da da karşımıza çıkıyor. 

    Bu seferki çalışmada Yoshitaka Amano'nun izleri görülmekte. Kendisi klasik Final Fantasy oyunlarının sanatsal çalışmalarını yapan ünlü isimdi. Bu kapak resminde çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama ortaya enfes bir görsel çıkarmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy Type 0 Platformlar: PSP Mobil VITA Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler