FF Versus 13'ün Kaliteli Videosu Yayınlandı

Videoda Noctis dışında diğer karakterlerin isimleri de gözüküyor.
28.01.2011 19:38 Ersin Kılıç


     Fabula Nova Crystallis oyunları için geçtiğimiz hafta bir sunum gerçekleştiren Square Enix, bu sunumda yepyeni duyurular dışında mevcut oyunlar içinde yeni tanıtım videoları yayınlamıştı. Kapalı kapılar ardında gösterilen bu videolar kısa bir sürede internete sızmış ve Square Enix'in kaliteli versiyonlarını yayınlamasını beklemiştik. İşte Final Fantasy XIII-2'den sonra Final Fantasy Versus XIII'ün de yayınlanan videosunun kaliteli versiyonu firmanın resmi sitesinde yer aldı.
 
     6 dakika 47 saniye uzunluğundaki bu videoda oyunun ara sahnelerinden dövüş kısımlarına kadar bir çok detaya yer verilmiş. Noctis'i kontrol ettiğimiz oyunun savaş kısımlarında diğer karakterleri de kontrol edebildiğimizi görüyoruz. Henüz videolarda gözükmese de diğer kısımlarda da bu karakterleri yönlendirebileceğiz.
 
     Tetsuya Nomura'nın başını çektiği Kingdom Hearts ekibi tarafından hazırlanan ve PS3'e özel olarak çıkacak olan oyunun bu tanıtım videosunun kaliteli versiyonunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler