FF XIII-2, Bu Videosuyla Sizi Mest Edecek!

Final Fantasy XIII-2, PS3 ve Xbox 360 için 3 Şubat 2012'ye göz kırpıyor.
13.10.2011 23:28 Levent Polater

 
    Galiba bu video, son zamanlarda kalpleri kırılan Final Fantasy hayranlarının gönlünü almayı başaracak. Tam 7 dakika uzunluğundaki yeni Final Fantasy XIII-2 videosu her yönüyle dopdolu içeriğe sahip.
 
    Lightning'in başka bir zaman dilimine çekilmesiyle başlayan olaylar zincirini konu alan oyunumuz bu sefer extra içerikleriyle bizi mest edeceğe benziyor. Videoda chocobo yarışları ve zindan keşfetme gibi oynanış detayları gözüme çarptı. Dahası hikayenin oyuncuyu daha derinden yakalayacağı da düşünülmekte. Savaş sahnelerinde ise daha önce gördüğümüz gibi 'Quick Time Event'lar görülüyor. Her yönüyle zenginleştirildiği görülen Final Fantasy XIII-2 gerçekten de serinin hayranlarının uzun zamandır beklediği yapım olabilir.
 
     Tema müziği olan "New World" ile de büyüleyici bir hâle bürünen yeni Final Fantasy XIII-2 videosunu aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler.
 

[DHVIDEO=3370]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider I-III Remastered İçin Yepyeni Güncelleme Yayınlandı 26 Dk önce ASTRO BOT'un Ön Sipariş Bonusları Belli Oldu 1 Saat önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Grup Aşaması Tamamlandı! 2 Saat önce FIFA'ya Rakip Ücretsiz Futbol Oyunu UFL: NewGamePlus (Video) 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 3. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler