"FF XIII-2, Her Açıdan FF XIII'den İyi Olacak"

18.01.2011 18:01 Levent Polater


    Bugün yapılan duyurusu ile meraklısı meraksızı çoğu oyun severi heyecanlandıran Final Fantasy XIII-2 ile ilgili Square Enix çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
    XIII-2'nin orjinal yapım olan Final Fantasy XIII'ten her açıdan daha iyi olacağı belirtilirken Square Enix, şu açıklamalarda bulundu: 
 
     "Final Fantasy XIII-2, her yönden Final Fantasy XIII'ten daha iyi kalitede bir ürün yaratılma hedefinde şu anda geliştirilme aşamasında. Önceki yapımda köklenen hikayeye bambaşka bir senaryo ekleyecek olan yapımın savaş sistemi de XIII'ten daha da gelişmiş olacak, ve daha fazlası sizi bekliyor." 
 
    "Yeni oyun ile ilgili daha önemli detayları gelecekter vereceğiz." 

    FFXIII-2, Playstation 3 ve Xbox 360 için Avrupa'ya tatil sezonunda gelecek. Oyunun bugünkü etkinlikten sızan videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun logosu ve Lightning'in yeni halini gösteren 2 yeni ekran görüntüsünü aşağıdaki galeriden bulabilirken oyunun kapak resminin de bu logodan oluştuğunu görüyoruz. İşte oyunun kapak görüntüsü:  
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 1 Saat önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 4 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler