FF XIII-2 İçin Birbirinden Harika 2 Yeni Video

Grafikler her zamanki gibi göz kamaştırıcı görünüyor.
21.09.2011 03:01 Levent Polater

 
    Square Enix, Final Fantasy XIII-2 için 2 adet İngilizce video yayınladı. FF XIII'ün devamı niteliğindeki XIII-2'nin bu videoları oldukça etkileyici sahnelerle oluşturulmuş.
 
    Bu videolarla beraber Square Enix, oyunun çıkışından hemen sonra indirilebilir içeriklerinin yayınlanacağını da ikinci kez onayladı. Videolara dönecek olur isek oyunun kritik ara sahneleri ve oynanış görüntülerinin birleştirildiğini görüyoruz. Bu videolarda Serah dışında Lightning, Snow ve Hope da yeni görünümleriyle karşımıza çıkıyorlar.
 
    En son çıkış tarihi 3 Şubat olarak kesinleşen oyunun bu yeni videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz. İkisi de birbirinden harika! Arka planda çalan parça ise oyunun ana teması müziği "New World"
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler