FF XIII-2'de Batılı Test Oyuncuları Kullanıldı

Final Fantasy XIII-2 Resmi Xbox Dergisi'nden 10 üzerinden 9 puan alıp övgü toplamıştı
09.01.2012 09:51 Alkan Adakaner

 
       Final Fantasy serisinin karakterlerinin, dünyasının ve genel yapısının fazla Japonesk olması bazı Batılı oyuncuların her zaman tepkisine yol açmıştır. Dünya çapında başarı yakalamaya çalışan bir serinin yapısının da ona göre olmasını isteyen oyuncuların sayısı hiç de az değil. Square Enix de bu yolda yeni bir adım attı.
 
     Oyunun yapımcı koltuğunda oturan Yoshinori Kitase'nin açıklamasına göre Final Fantasy serisinde ilk defa Avrupa ve Kuzey Amerikalı test oyuncuları da doğrudan kullanııldı. Onların algılamalarını ve görüşlerini gerçekten çok önemsediklerini söyleyen Kitase, Batılı oyuncularını önemsediklerini vurguladı.
 
      Square Enix oyun yapısı olarak her ne kadar Batılı oyuncuları da dikkate aldığını söylese de eminiz bazı Batılı oyuncular karakter tasarımları için bile Final Fantasy'den uzak duracaklardır; çünkü Doğu Asya ve Batılı oyuncular bu konuda bile genel olarak çok farklı düşünüyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler