FF XIII-2'deki Assassin's Creed Kostümü Göründü

04.04.2012 08:43 Alkan Adakaner


      Daha önce Final Fantasy XIII-2 için Assassin’s Creed (daha doğrusu Assassin) ve AKB48 üyesi Yuko Oshima’nın “Exposure and Defense" kostümleri Noel ve Sarah için duyurulmuştu. Şimdi bu kostümlerden Assassin's Creed'e ait olanın ilk görseli ortaya çıktı.
 
     Bunun yanı sıra Final Fantasy V'ten Gilgamesh (Gılgamış) Final Fantasy XIII-2‘nin battle coliseum'una geldiği Famitsu dergisi tarafından duyuruldu ve Gılgamesh'e ait ilk görsel de yayınlandı. Henüz çıkış tarihleri açıklanmasa da kostümlerin görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.
 
     Square Enix, Final Fantasy XIII-2 için Mass Effect giysilerini de duyurmuştu. Anlaşılan Japon devi Batılı oyunların popüler karakter ve eşyalarını kendi oyunlarına taşımakta oldukça kararlı.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 2 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 4 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler