FF XIII-2'nin Karakterlerine Tanıtım Videosu

Yeni Final Fantasy'nin çizgisel haritalara olmayacağı söyleniyor.
20.12.2011 23:53 Levent Polater

 
    Final Fantasy XIII-2 şölenine kimlerin katılıp katılmayacağını öğrenmek için geç kaldıysanız bu video sizin için hazırlandı.
 
    Square Enix, yeni Final Fantasy oyunları ile ilgili, karakter videosu hazırlayarak kimlerin yapımda yer aldığını oyunseverlere hatırlatıyor. Lightning oyundaki başrolü kimseye bırakmazken, kendisine düşman mı yoksa dost mu olacağını şimdilik kestiremediğimiz taptaze karakter Caius eşlik edecek. Kingdom Hearts'tan fırlamış bir hâli olan yeni karakter Noel ile Final Fantasy XIII'te kendisine çok fazla sahne bulamayan Serah da oyundaki baş karakterlerden biri durumunda. Önceki oyunun yan karakterleri arasındaki Hope, Snow, FF XIII-2'deki yerlerini alıyor. Sazh'ın ise oyun hakkında yayınlanacak bir DLC takviyesi ile oyuna ekleneceği söyleniyor. Ancak bu şimdilik kesin değil.
 
    3 Şubat'ta Xbox 360 ve Playstation 3 için raflarda olacak olan Final Fantasy XIII-2'nin bu renkli karakter tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler