FF XIII-2'nin Yeni DLC'leri: Gilgamesh ve PuPu!

Final Fantasy VIII oynayanlara bu sahne tanıdık gelecektir.
06.04.2012 03:13 Levent Polater

 
    Final Fantasy serisi indirilebilir içerik ile bir tanıştı, tam tanıştı. Square Enix'in ilk defa Final Fantasy XIII-2 ile başlattığı DLC takviyeleri son sürat devam ediyor.
 
    Final Fantasy XIII-2'nin "Coliseum" savaşları için satılan Boss içeriklerine 2 adet daha ekleniyor. Bunlardan biri Final Fantasy V'in Gilgamesh'i (Gılgamış) diğeri ise Final Fantasy VIII'in gizli karakterlerinden PuPu. Özellikle PuPu ile ilgili olan yan görevin Final Fantasy VIII'in en eğlenceli ve çözülmesi zor olanlardan biri olduğunu belirtmeliyim. Ayrıca yeni kostümler de oyun için geliyor. Mass Effect'in N7 zırhından sonra şimdi sıra Assassin's Creed kostümünde.
 
    Aşağıdan yeni Final Fantasy XIII-2 içerikleri ile ilgili net görüntülere göz atabilirsiniz. Henüz bunların ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Fakat ilk olarak Japon Final Fantasy'cilerin beğenisine sunulacağına kesin gözüyle bakılıyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler