FF XIII-2'nin İlk DLC'sine Tanıtım Videosu

21.12.2011 15:11 Levent Polater

 
    Square Enix, Final Fantasy XIII-2'nin ilk indirilebilir içeriği için bir tanıtım videosu yayınlayarak oyunseverlerin bu DLC'de neler ile karşılaşabileceğini gösterdi.
 
    İçerik Serah'a sportif pembe renkte bir bikini kıyafeti sunuyor ama daha önemlisi her Final Fantasy oyununun gizli ve en güçlü Boss'larından biri olan Omega Weapon bu içerik ile beraber karşınıza çıkıyor. Normal şartlarda oyunda bulunması gereken Omega'nın DLC ile sunulmasını ben de dahil olmak üzere çoğu Final Fantasy hayranı kaldıramamış olabilir.
 
    Square Enix'in ileride Final Fantasy XIII-2 için daha fazla DLC çıkarma planı var ancak şimdilik tarihleri bilinmiyor. DLC'nin tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler