FF XIV'te PS3'ten PS4'e Geçiş Ücretsiz, Ama Nasıl?

28.01.2014 08:05 Alkan Adakaner


    Square Enix daha önceki açıklamalarında Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'un Playstation 3 sürümünü oynayanların oyuna ücretsiz olarak Playstation 4'te devam edebileceklerini açıklamıştı. Tabi bazı kısıtlamalar var.
 
     Oyuncular 11 Nisan'dan itibaren oyunun PS3 sürümü yerine PS4 sürümünü oynamak için istekte bulunabilecekler. Prosedürler oyun çıkmadan açıklanacak. Oyununuza PS4'te devam etmek isterseniz PS3 sürümünden vazgeçmeniz gerekiyor. Eğer ben her iki konsolda da oynamak istiyorum derseniz oyunu her iki konsola da almalısınız.
 
    Square Enix ayrıca birden fazla hesabınız varsa bu hesapların hepsini konsollar arası geçişte taşıyabileceğinizi de belirtiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 19 Dk önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler