FF XIV'ün Yeni Hâli Bu Video ve Görsellerde

01.09.2012 19:57 Levent Polater

 
    Final Fantasy'nin 25. yılı tüm hızıyla Tokyo'da kutlanılmaya devam ediyor. Square Enix, son olarak serinin en güncel MMO oyunu olan Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'un yenilenmiş hâlini yeni video ve ekran görüntüleriyle bize gösterdi.
 
    Yeni videoda oyunun yeni grup sistemi olan "Limit Break"i tanıyoruz. Diğer taraftan, ekran görüntüleri ise oyuna eklenen 2 yeni sınıfı önümüze sunuyor; Anarchist ve Summoner.

    11 Kasım'da yepyeni bir yapım olarak hayranlarının karşısına geçecek olan Final Fantasy XIV: A Realm Reborn için yeni medyalar aşağıda, tadını çıkarın:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 5 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler