FF XI'den FF XIV'e Geçenler Ödüllendirilebilir

28.07.2010 10:01 Levent Polater

     Final Fantast XI oynayan oyuncuların Final Fantasy XIV'e geçiş yapması veya iki oyunu da aynı anda oynaması halinde bu oyuncuların ödüllendirilebileceği açıklandı. Henüz kesinlik kazanmayan bu durum için Square Enix'den Hiromichi Tanaka'nın ağzından şu sözler çıktı. 

"Final Fantasy XI'in çıkmasından 8 sene geçtiğine göre sanırım artık zamanı dolmak üzere, bu yüzden Final Fantasy XI oyuncularının Final Fantasy XIV'e geçiş yapmalarını istiyoruz. Ancak FF XI oyuncularının FF XI ile ilgili özel anıları olduğunu anlıyoruz, o yüzden aynı zamanda FF XI'e devam etmek isteyen oyuncular da mutlaka olacaktır. Bu yüzden herkesi mutlu etmek istiyoruz ve müşterilerimize bazı bonus'lar takdit etmeye çalışacağız."

      Tanaka bunlara ek olarak bedava oynanan MMO'lardan bahsetti, Bu tarz oyunların World of Warcraft'ın domine ettiği MMO pazarında yer bulamadıkları için ödeme sisteminden vazgeçtiklerini düşündüğünü söyleyen Tanaka, gerçek MMO oyunlarının ödemeli olması gerektiğini savundu. 
 
 
Examiner

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Platformlar: PC PS3 PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler