FIFA 11 İlk Haftasında 2.6 Milyon Adet Sattı

05.10.2010 10:46 Alkan Adakaner


 
     FIFA 10 ve World Cup'un başarısından sonra büyük bir beklenti içine girdiğimiz FIFA 11 oyuncuların yanı sıra Electronic Arts'ın da yüzünü güldürüyor. EA'den yapılan açıklamaya göre amerika ve Avrupa'da çıkışını yapan oyun, ilk haftasında 2.6 milyon adet sattı.  FIFA 11 geçen Salı Amerika'da, Cuma günü de Avrupa'da piyasaya çıkmıştı.
 
    Bu satış rakamlarına baktığımızda FIFA 11'in aynı zaman aralığında FIFA 10'dan %29 daha fazla sattığını görüyoruz.  Tabi serinin son oyununun bu başarısı, biraz da önceki oyunun kalitesiyle seriyi daha da çekici kılmasından kaynaklanıyor.
 
     Electronic Arts ayrıca FIFA 11'in Ultimate Team modunun gelecek ay ücretsiz olarak yayınlanacağını açıkladı. Bu modun kesin çıkış tarihi belirli değil, ama çok gecikmeyeceğini bilmek sevindirici.
 
kaynak 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 28 Dk önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler