FIFA 11'de Bayern Münih - Bayer Leverkusen Maçı

15.09.2010 15:37 Alkan Adakaner

 
 
    FIFA 11'in demosunu oynamaya başladığımız bugünlerde tam sürümü için de heyecanla bekliyoruz. Yepyeni özelliklerle karşımıza çıkan oyunda takımlar da yeni kadroları ile karşımıza çıkıyor.
 
     Takım oyununun ağırlık kazandığı, güçlü fizikleri ve disiplinleri ile dikkat çeken Alman takımları da FIFA 11'in favoriler arasında bulunuyorlar. Bu Alman takımlarının en güçlülerinden Bayern Münih ve Bayer Leverkusen arasında maçlar gerçek hayatta olduğu gibi oyunda da çekişmeli geçiyor.
 
    Oyunun bu videosunda iki Alman devinin  mücadelesine tanık oluyoruz. Playstation 3 sürümüne ait olan 11 dakikalık bu oynanış videosunda bir maçın tamamını izleme şansı yakalıyoruz.  Karşılaşmayı buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 11 Dk önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 52 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 1 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 1 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler