FIFA 11'den Yeni Görüntüler

22.07.2010 13:20 Ersin Kılıç


 
     GamesCom 2010 fuarında ilk videosu ile görücüye çıkması beklenen ve fuarı beklememizin en büyük nedenlerinden biri olan FIFA 11 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Özellikle oyunun en büyük rakibi olan Pro Evolution Soccer 2011'in geçtğimiz hafta yayınlanan yeni tanıtım videosundan sonra gözler EA Sports'a çevrilmişti. GamesCom'a kadar muhtemelen sessiz kalacak olan FIFA kanadı, bugün yeni ekran görüntüleri ile birazda olsa hareketlendi.
 
     Oyunun yeni ekran görüntülerine baktığımızda grafiklerin gene beklenen seviyede olduğunu görüyoruz. Oyuncu modellemeleri ve çimler gene kalitesini korumuş. Özellikle World Cup 2010'dan sonra FIFA severlerin en az WC kadar kalite çıtası yüksek bir oyun beklediğini tahmin ediyoruz.
 
     Kendi takımını kurma, her futbolcunun kişisel özelliklerinin olması gibi detaylara sahip olan FIFA 11'in yayınlanan bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler