FIFA 11'den Yeni Tanıtım Videoları

14.09.2010 15:54 Ersin Kılıç


 
     EA Sports'un her yeni oyunu ile yükselişe geçen futbol serisi FIFA 11 için geri sayım başladı. Çıkışına kısa süre kalan oyunun açıklanan bir çok özelliği için tanıtım videoları yayınlanmaya devam ediyor.
 
     Oyunun tanıtım videolarının ilkinde oyundaki karakter farklılıklarına dikkat çekilmiş. Geliştirilen her karakter, güç ve dayanıklılık olarak birbirinden farklı bir grafik sergileyecek. Oyundaki bu özellik için yayınlanan bu tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Oyunun ikinci tanıtım videosunda ise penaltı sistemine yer verilmiş. FIFA World Cup 2010 ile oldukça farklı bir penaltı vuruş özelliğini karşımıza çıkarak EA Sports bu farklı vuruşun üzerine gideceğe benziyor çünkü FIFA 11'de de World Cup'takine benzer bir sistem ile karşılaşıyoruz. Penaltı sistemi için yayınlanan tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     FIFA 11'in son videosunda ise oyunun en büyük yeniliklerinden birisine yani Creation Centre özelliğine yer verilmiş. Oyunu ön sipariş ile alanların şimdiden takımlarını yaratmaya başladığı bu kısımda oyun severler kendi oyuncularını, takımlarını, stat isimlerini, formalarını ve amblemlerini tasarlayabilecekler. Ayrıca bu kısımda takımınızın dizilimi ve taktikleri gibi ayarlamaları da yapabileceksiniz. Creation Centre için yayınlanan tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ekim ayı başında çıkacak olan FIFA 11'in demosunun yarın indirilebileceğini de hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler