FIFA 11'in Çıkış Tarihi ve Yepyeni Özellikleri

07.07.2010 12:06 Alkan Adakaner


 
     Electronic Arts, FIFA 11'in çıkış tarihinin yanı sıra yeni özellikleri ile ilgili açıklamayı sonunda yaptı. Creation Centre özelliği eminim çok hoşunuza gidecek.
 
     Yapımcı David Rutter yaptığı açıklamada EA'in FIFA 11'in özelliklerinin sadece %20'sini açıkladığı söylemişti. Şimdi %80'lik kısımdan yeni özellikler ortaya çıktı.
 
       Aşağıdaki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz gibi Creation Centre'da futbolcuların görünümü, aksesuarları (malzemeler) ve öznitelikleri ile ilgili özelleştirmeleri yapacağız. Bunun yanı sıra takımların armaları ve malzemeleri belirgin farklılıklar içerecek şekilde tasarlanabilecek.
 
      Oyuncular takımlarını arkadaşlarıyla online yollardan paylaşabilecekler ve bu takımlar turnuva ve Kick-Off maçlarında kullanılabilecek. Creation Centre özelliğine oyunun çıkışı ile birlikte (yani diskin içinde) sahip olacağız.
 
      Daha önce açıklanan sesleri kişiselleştirme özelliğinin adı da "Custom Audio" olarak açıklandı. Bu sistemde maçlara giriş kısımlarında, devre aralarında ve gol sonrası sevinçlerde müziklerimizi seçebileceğiz. Hard diskinizdeki müzikleri oyunda kullanabileceğinizi de hatırlatalım.
 
    PS3, Xbox 360, PC, Wii, PS2, DS, PSP ve mobil platformlar için 28 Eylül'de Amerika'da 1 Ekim'de ise Avrupa'da çıkacak FIFA 11 yine etkileyici bir oyun olacak gibi görünüyor.
 
kaynak 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler